Leiloloa le leo pe a uma ona toe faʻaofiina le Windows 7

Talofa

Mo le tasi mafuaaga poʻo le isi, o nisi taimi e tatau ona toe faʻaleleia Windows. Ma o le tele o taimi pe a maeʻa se faʻataʻitaʻiga, e tatau i se tasi ona feagai ma se faafitauli se tasi - le leai o se leo. O le mea moni, na tupu i laʻu "uarota" PC - o le leo na mou atoa atu ina ua maeʻa toe faʻaofiina le Windows 7.

I lenei tusiga laʻitiiti, o le a ou avatu ia te oe laasaga uma i laasaga na fesoasoani ia te au e toe faʻafoʻi le leo i luga o le komepiuta. I le auala, afai ei ai Windows 8, 8.1 (10) OS - o gaoioiga uma o le a tutusa.

Mo se faʻamatalaga. E leai se leo e mafua mai i faʻafitauli faʻapitoa (mo se faʻataʻitaʻiga, pe a fai o le konesi leo e leaga). Ae i lenei tusiga o le a tatou manatu o le faafitauli o se polokalama faigofie, talu ai aʻo leʻi toe faʻaofiina Windows - e iai sau leo ​​!? O le mea sili, tatou te manatu (pe a leai - silasila i lenei tusiga) ...

1. Suʻe ma faʻapipiʻi avetaavale

A maeʻa ona toe faʻaofiina Windows, o le leo e mou atu ona o le le lava o avetaavale. Ioe, e masani lava ona filifili e le aunoa le avetaavale ma o mea uma e aoga, ae e tupu foi e tatau ona faʻapipiʻi ese le avetaavale (aemaise lava pe a fai e iai se mea e seasea ona maua pe leai foi). Ma o le mea e sili atu, o le faʻafouina o le avetaʻavale o le a le faʻateleina.

O fea e maua ai le avetaavale?

1) I luga o le disk na sau ma lau komepiuta / komepiuta. Talu ai nei, o nei faʻamau e masani lava ona le tuʻuina atu (se mea leaga: ()).

2) I luga o le upega tafaʻilagi a le gaosiga o au meafaigaluega. Ina ia maua le ata o lau kata lelei, e te manaʻomia se polokalama faapitoa. E mafai ona e faʻaaogā faʻamatalaga mai lenei tusiga:

Speccy - faʻamatalaga e uiga i le komipiuta / komepiuta

Afai ei ai lau komepiuta, o loʻo i lalo o sootaga ia i nofoaga taʻutaʻua taʻutaʻua uma:

  1. ASUS - //www.asus.com/RU/
  2. Lenovo - //www.lenovo.com/ru/ru/ru/
  3. Acer - //www.acer.com/ac/ru/RU/RU/content/home
  4. Dell - //www.dell.ru/
  5. HP - //www8.hp.com/ru/ru/home.html
  6. Dexp - //dexp.club/

3) O le filifiliga faigofie, i loʻu manatu, o le faʻaaogaina lea o le komepiuta e faʻapipiʻi ai avetaavale. E tele naua polokalame faapena. O la latou mea sili ona lelei, o le a latou otometi lava ona fuafuaina le gaosiga o au meafaigaluega, saili se avetaavale, download ma lolomiina i lau komepiuta. E na ona e kiliki i ni nai taimi ma le kiore ...

Faʻaalia! O le lisi o polokalame na fautuaina mai e aʻu mo le toe faʻafouina o "ogaumu" e mafai ona maua i lenei tusiga:

O se tasi o polokalama sili mo le faʻaaogaina o avetaʻavale e Avetaavale avetaavale (download ma isi polokalame o lenei ituaiga - e mafai ona e kiliki i luga ole sootaga oi luga). E fai ma sui o se polokalama laʻititi e te manaʻomia ona e tamoe muamua ...

Ona faʻamaonia atoa lea o lau komepiuta, ona ave faʻataʻavale lea e mafai ona toe faʻaleleia pe faʻapipiʻiina ina ia faʻaogaina lau masini mo le faʻapipiʻiina (silasila i le faʻamalamalamaga i lalo). E le gata i lea, o luma o le tasi o le a faʻaalia le aso faʻasao o avetaavale ma o le ai ai se faailoga, mo se faʻataʻitaʻiga, "matua" (o lona uiga o le taimi e faʻafou ai :)).

Avetaavale Booster - saili ma faʻapipiʻi avetaavale

Ona amata loa lea o le faʻafouga (faʻafouina le kulini uma, pe mafai ona faʻafouina na o le avetaavale ua filifilia) - o le faʻapipiʻi, i le ala, ua maeʻa uma. E le gata i lea, o le a amata muamua le toe faʻaleleia o le mea (pe afai o le avetaʻavale e sili atu lona leaga nai lo le mea tuai, e mafai lava ona e toe foʻi i tua le faiga i lona tulaga muamua).

A maeʻa ona faia lenei faʻatonuga - toe amata lau komepiuta!

Faʻaalia! E uiga i le toe faʻafoʻisia o Windows - Ou te fautuaina e faitau le tala lenei:

2. Faʻaliliu le leo o le Windows 7

I le afa o mataupu, o le leo pe a uma ona tuʻu le avetaʻavale e tatau ona faʻaalia. Afai e leai, atonu e lua mafuaʻaga:

- o nei "ave le saʻo" avetaavale (atonu ua le o toe mamao);

- e ala i le faaletonu, ua filifilia se isi masini eletise leo (e pei o, mo se faataitaiga, e mafai e se komepiuta ona auina atu le leo e le o au failauga, ae pei, mo se faataitaiga, faila (atonu, i le ala, atonu ...)).

Muamua, ia maitau le faailo o le taʻai i autafa o le uati. E le tatau ona i ai ni paʻu mumu. E le gata i lea, o nisi taimi, e le mafai, o le leo e itiiti lava, pe lata ane (e tatau ona e mautinoa e lelei mea uma).

Faʻaalia! Afai ua e leiloloa le moli o le voluma i totonu o le fata - Ou te fautuaina e faitau le tusiga lenei:

Siaki: o le leo o loʻo i luga, o le maualuga e maualuga.

O le mea e sosoo ai e tatau ona e alu i le vaega e puleaina ma alu i le vaega "Meafaigaluega ma le Leo".

Meafaigaluega ma leo. Windows 7

Ona i ai lea i le vaega "Leo".

Meafaigaluega ma le leo - leo leo

I le taʻaloga "taʻalo," o le a sili atu ona i ai ni masini telefoni feaveaʻi. I loʻu tulaga, o le faafitauli o le faʻaaogaina lea o le masini sese e Windows. O le taimi lava na filifilia ai le au failauga ma faʻapipiʻi ai le faamau, faʻalogoina se leo paʻu!

Afai e te le iloa le mea e te filifilia - toe fai le toe faafoi o se pese, liliu le voluma ma siaki uma masini na faʻaalia i lenei taʻitasi taʻitasi.

2 masini e toe faafoi leo - ma o le "moni" toe faafoi le masini e na o le 1!

Manatua! Afai e leai sou leo ​​(po o se vitio) ao e matamata pe faʻalogo i soʻo se faila o faʻamaumauga (mo se faʻataʻitaʻiga, se tifaga), ona atonu e te le maua le codec talafeagai. Ou te fautuaina e amata faʻaaoga se ituaiga "code" lelei e setiina e foia ai lenei faafitauli i le taimi e tasi ma mo mea uma. O faʻamatalaga faʻapitoa o loʻo i ai, i le ala:

O lenei mea, o le mea moni, ua maeʻa laʻu faiva-faʻaaogaina. Tulaga manuia!