Totogi 1.0.1

Afai e te fiafia i le pese mai le vitio, ae e le mafai ona e mauaina e ala i se masini suʻesuʻe, ona e le fiu ai lea. Mo lenei faʻamoemoe, o loʻo i ai polokalame faʻapitoa mo le faʻasalalau musika. Taumafai i se tasi oi latou - Suʻe, lea o le a talanoaina i lalo.

O le faʻavasegaina o se masini e faʻafeiloaʻi ai musika i luga o lau komepiuta lea e mafai ai e oe ona maua se pese mai se vitio YouTube, se tifaga po o se isi lava vitio.

O le tuai o loʻo i ai se atinaʻe faigofie lava: o se tamai faamalama e tasi le faamau e amata ai le faʻaaloalogia aloaia. I le lava faamalama e tasi o loo faaalia ai le igoa o le pese ma le tagata e faatinoina.

Matou te fautua atu e vaʻavaʻai: O isi polokalame e iloa musika i lau komepiuta

Iloaina musika e ala i le leo

O le tusi talosaga e mafai ai e oe ona iloa le igoa o le pese o loʻo taʻalo i lau komepiuta. Tau lava o le lolomiina o le faamaufaʻailoga - i ni nai sekone o le ae iloa ai le pese.
O le tuai e itiiti ifo i polokalama e pei o Shazam e tusa ai ma le saʻo aʻiaʻi. E le faʻamalamalamaina e le tuai uma pese uma, ae o le mea sili lea e iloagofie pe a taumafai e maua se musika faʻaonaponei.

Faʻapitoa:

1. Faigofie faigofie e faigofie ona aʻoaʻoina ma faʻaaogaina;
2. Tufatufaina mo le saoloto.

Faʻafitauli:

1. Faʻatauvaʻaloaina pese o aso nei;
2. E le faaliliuina le atunuʻu i le gagana Rusia.

Faʻasolosolo lelei le sailia o pese lauiloa ma anamua. Ae afai e te manaʻo e suʻe se pese faʻaonaponei lauiloa, ona sili atu lea ona faʻaaoga le polokalame Shazam.

Faʻasalaga Faʻasili mo le saoloto

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Polokalame sili mo le amanaiaina o musika i luga o se komepiuta Iaiko Shazam Faʻaaoga Musika

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
O le faʻasolosolo o se faʻatalosaga faigofie o le faʻafeiloaʻiga o pese e mafai ai ona e iloa le ituaiga musika o loʻo taʻalo i luga o le leitio poʻo le televise.
Faigaluega: Windows 7, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Sylvain Demongeot
Tau: Faʻatau
Toa: 1 MB
Gagana: Igilisi
Version: 1.0.1