Matou vaevae le PDF file i itulau


I le aluga o taimi, o tagata atiae o le Mozilla Firefox browser e tuʻuina atu faʻamatalaga e le gata i le faʻaleleia o galuega ma le puipuiga, ae faʻapea foi i le suia atoa o le atinaʻe. O lea, o tagata faʻaoga Mozilla Firefox, e amata i le version 29 o le masini, ua iai ni suiga ogaoga i le atinaʻe, lea e le o talafeagai mo tagata uma. O le mea e lelei ai, i le faʻaaogaina o le Vasega Autu Tutotonu, e mafai ona toe suia nei suiga.

Autu Autu O le Toe Faʻafoʻisia o se faʻaopoopoga Mozilla Firefox faʻapipiʻi lea e mafai ai e oe ona toe foʻi i le mamanu tuai o le initaneti, lea e fiafia ai tagata faʻaoga i le version 28 o le masini e aofia ai.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi le Classic Theme Restorer mo Mozilla Firefox?

Saili le Autu Faʻapitoa Matutu i le fale faʻaopoopo Firefox. E mafai ona e alu tuusaʻo i le itulau o le download i le fesoʻotaʻiga i le pito i tua o le tusiga, ma alu i lenei faʻaopoopoga oe lava.

Ina ia faia lenei mea, tatala le lisi o mea e suʻe ai ma filifili le vaega "Faʻaopoopoga".

I le pito i luga taumatau, ulufale i le igoa o le faʻaopoopoga matou te manaʻomia. Autu Vasega Autu.

O le uluaʻi taunuuga o le lisi o le a faʻaalia ai le faʻaopoopoga matou te manaʻomia. Kiliki i le taumatau o ia i luga o le ki. "Faʻamau".

Ina ia mafai ona faʻafouina suiga fou, o le ae manaomia le toe toe faʻafouina o le masini, pei o le a taʻuina atu e le polokalama ia oe.

Faʻapefea ona faʻaaoga le Autu Autu Tutotonu?

O le taimi lava e te toefaʻatasia ai le masini, o le Classic Theme Restorer o le a faia suiga i le atinaʻeina o le initaneti, lea ua faʻaalia i mata le lava.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o le taimi nei ua toe i ai le lisi, pei o muamua, i le tauagavale. Ina ia taʻua, e tatau ona e kiliki i le ki i le pito i luga agavale Firefox.

Faʻalogo lelei i le mea moni e faʻapea, o le faʻailoga mataʻitusi o le fou fou e le o alu ese foi i soo se mea.

O ni nai upu e uiga i le faʻaopoopoina o faʻaopoopoga. Ina ia tatalaina le Seti Theme Theme Restorer, kiliki i luga o le lisi autu o le masini i le pito i luga taumatau, ona tatala lea o le vaega "Faʻaopoopoga".

I le itu tauagavale, filifili le lisi "Faʻaopoopoga", ma i le itu taumatau e lata ane i le Vasega Autu Autu, kiliki le ki "Faʻatonu".

O le a faʻaalia le pupuni o le Vasega Faʻatonu Tutotonu. I le itu tauagavale o le faamalama, o tafaoga ia o vaega autū mo le tweaking. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le tatalaina o le lisi "Pātū Firefox", e mafai ona e galue auiliili auiliiliga o le faamau o loʻo i le tulimanu pito i luga o le 'upega tafaʻilagi.

Autu Autu O le Toe Faʻafoʻisia o se meafaigaluega mataʻina mo le faʻaaogaina o Mozilla Firefox. O lenei, o le mea autu e taulaʻi i luga o tagata fiafia i le tuai o lenei lomiga, ae o le a valaʻau foi i tagata e fiafia e faʻavasega le foliga o la latou masini suʻesuʻe sili ona fiafia.

Faʻafou le Autu Vasega Toe faʻafoʻi mo Mozilla Firefox mo le leai o se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia