Photoshop: Faʻafefea ona fatuina se faʻafiafiaga

Mo le faia o se mea e le o se mea e tatau ai ona i ai se malamalama faʻapitoa, e tatau lava ona e manaʻomia meafaigaluega talafeagai. E tele naua meafaigaluega mo le komepiuta, ma o le sili ona taʻutaʻua o le Adobe Photoshop. O lenei tusiga o le a faʻaali atu ia te oe pe faʻapefea ona mafai vave ona faʻaalia le animation i Photoshop.

Adobe Photoshop o se tasi o uluai faʻataʻitaʻi ata, lea e mafai ona mafaufauina i le taimi nei e sili ona lelei. E tele naua galuega eseese e mafai ai ona e faia se mea i se ata. E le o se mea e ofo ai, e mafai e le polokalama ona fatuina se mea, aua o le polokalama e faʻaauau pea le maofa e oo lava i tagata tomai faapitoa.

Download Adobe Photoshop

Lisi le polokalama mai le fesoʻotaʻiga i luga, ona faʻapipiʻi lea, mulimuli i faatonuga i lenei tusiga.

E faʻapefea ona fatuina le faʻafiafiaga i luga o ata

Sauniuniga o tapoleni ma laulau

Muamua e tatau ona e faia se pepa.

I totonu o le pusa talanoa o loʻo faʻaalia, e mafai ona e faʻamaonia le igoa, tele ma isi. O faʻasologa uma lava e faʻatulaga i lau faitalia. A maeʻa ona suia nei laina, kiliki "OK".

A maeʻa ona tatou faia lea o ni kopi o la tatou vaega poʻo le faia o ni laasaga fou. Ina ia faia lenei, kiliki i luga le kene "Fausia se fale fou", lea o loʻo i luga o le laulau faʻapipiʻi.

O nei laasaga i le lumanaʻi o le a avea ma faʻavae o au faafiafiaga.

I le taimi nei, e mafai ona e tusia i luga ia i latou mea o le a faʻaalia i lau animation. I lenei tulaga, o se paʻu vevela. I luga o taʻiala taʻitasi e faʻaaoga ai nai pika i le taumatau.

Faʻatupulaia le faʻafiafiaga

A maeʻa ona tapena uma ou faʻavae, e mafai ona e amata fatuina le mea e fai, ma mo lenei mea e te manaʻomia e faʻaali ai auupega mo mea faafiafia. Ina ia faia lenei mea, i totonu o le "Matapiuta" tafaoga, ia mafai ai le galuega o le "Motion" po o le taimi.

O le faasologa taimi e masani lava ona i ai i le ata saʻo, ae afai e le tupu lenei mea, ona kiliki lea i luga o le "Faaali ata", o le ai ai i le ogatotonu.

Faʻaopoopo nei i luga ole laupepa e pei ona e manaʻomia ile kiliki i le "Add frame" button.

A maeʻa lena, i luga o faʻavaa taʻitasi, matou te suia le visibility o au faʻavae, ma na o le mea e manaʻomia e mafai ona vaaia.

Tagata uma Ua saunia sauniuniga. E mafai ona e vaʻai i le iuga e ala i le kiliki i le "Amata le taʻalo taʻalo". Ma a maeʻa ona e mafai lea ona e faasaoina i le .gif format.

E faigofie tele ma taufaasese, ae i se auala faʻamaonia, na mafai ai ona matou faia se ata o le gif i Photoshop. O le mea moni, e mafai ona sili atu ona faʻaleleia e ala i le faʻaitiitia o le taimi, faʻateleina o laupepa ma faʻalelei atoatoa galuega, ae e faʻalagolago lava i ou manaʻoga ma manaʻoga.