Manie mo le Android

I luga o le Initaneti e tele telefoni faʻamatalaga mo le polokalama faʻaaogaina Android. O ia polokalama e maua ai le tele o meafaigaluega ma gafatia e mafai ai e oe ona faia ni ata aupito maualuga. O le mea masani, o la latou galuega e lautele atu nai lo le fausiaina o le mea pueata, o lea e faʻaaoga ai e le aufaʻatasi ia talosaga lona tolu. I le isi itu, tatou te tilotilo i se tasi o sui o lenei polokalama, e igoa ia Selfie.

Amata

O le faʻaaogaina o le Selfie e vaevaeina i ni faamalama eseese, o le suiga lea e tupu mai i le lisi autu. E na ona e manaʻomia e tapuni le ala tatau e te ulufale ai i le ata o le telefoni, o le faʻailoga poʻo le lisi taʻavale. O le talosaga e leai se totogi, o lea o se aofaiga tele o le televise e faʻataunuʻuina faasalalauga, e le masalomia e itiiti.

Taavale kamela

O le pueina o ata e faia i luga o le ata pueata. O le fanaina o loʻo faia e ala i le uomi o le ala talafeagai, seti le taimi poʻo le paʻi i le nofoaga saoloto o le faamalama. O meafaigaluega uma ma faʻatulagaga o loʻo faʻamamafa i luga o se paʻepaʻe paʻepaʻe ma e le ogatasi ma le matamata.

I le lava faamalama i le pito i luga, o loo i ai se ki mo le filifilia o mea tau ata. E pei ona e iloa, o ituaiga faʻavae e faʻaaogaina mo sitaili o ata eseese, o lona uiga o le mafai ona toe faʻaaogaina o se tele tele. Filifili se vaega talafeagai ma o le a vave faʻaaogaina i le matamata.

Ona sosoo mai lea o le faamau o mea. O iinei e mafai ona e faʻagaoioia nisi faʻaopoopoga faʻapipiʻi pe a fetogi, lea o le a mafai e ala ile faaletonu. E le gata i lea, o le gaioiga o le pueina o ata e ala i le paʻi poʻo le taimi ua faʻaaogaina iinei. E mafai ona e natia lenei lisi e ala i le kiliki i luga o lona faamau.

Faaaogaina o aʻafiaga

E toetoe lava o talosaga uma i luga o le telefoni lona tolu o loʻo i ai se numera tele o filiga eseese e faʻaaogaina e tusa lava pe leʻi faia se ata ma o latou aafiaga e mafai ona vave vaaia i le matamata. I le Selfie ua latou avanoa foi. Faʻailoa i totonu o le lisi e matamata i mea uma e maua.

E mafai foi ona e faia se ata maeʻa i aʻafiaga ma filiga i totonu o le faletusi o loʻo fausia-i le auala faʻafaigofie. O filifili tutusa nei na e matamata ai i le faiga o le fana.

E leai se tasi o aʻafiaga o loʻo iai i le taimi nei, ua faʻaogaina nei i le ata atoa. Ae ui i lea, o le talosaga o loʻo i ai se mosaic e faʻaopoopoina e le tagata faʻapipiʻi lima. E mafai ona e faʻaaogaina i na o se vaega patino o le ata ma filifili ai le matuitui.

Faʻasologa o lanu lanu

O le suiga i le teuteuina o ata o loʻo faʻatino tuusao mai le faʻataʻitaʻiga. E tatau ona totogi le faʻaeteetega faapitoa i le faʻasologa o le lanu lanu. E le gata ina suia le gamma, eseʻesega poʻo le susulu, e faʻasaʻo ai foi le paleni paʻepaʻe ma le paʻepaʻe, faaopoopo ai ata ma fetuunai le maualuga.

Faʻaopoopo le tusiga

E toatele tagata e fiafia e fatuina ni tusitusiga eseese i luga o ata. O le Selfie e mafai ai e oe ona fai lenei mea i le lisi lisi, lea e mafai ona maua e ala i le faletusi o le tusi talosaga. E tatau lava ona e tusia le tusiga, fetuunai le vai papatiso, lapoa, nofoaga ma faaopoopo i ai, pe a talafeagai ai.

Totoina ata

Ou te fia vaʻai i se isi ata faʻataʻitaʻia o galuega - fusi. I le lisi faʻapitoa e mafai ona e suia saoloto ai le ata, toe suia ai lona tele, toe faafoi atu i lona aoga muamua pe seti ni vaega.

Faʻaofuofu fasi pepa

E fesoasoani tagata taʻavale e teuteu le ata maeʻa. I le Selfie, na latou aoina se aofaiga tele i soo se autu. O loʻo i totonu o se faamalama eseese ma vaevaeina i ni vaega. E na o oe e tatau ona e filifilia le fasi laau talafeagai, faʻaopopo i le ata, ave i le mea saʻo ma fetuunai le tele.

Faʻamaumauga faʻaaoga

Faʻalogo i le lisi ma le Selfie. O iinei e mafai ona e faʻaalia le leo pe a ave ni ata, faʻapipiʻi se fuʻa ma faʻapolopolo ata muamua. Avanoa e suia ma faasaoina le ata. Faʻataʻitaʻi pe afai e le fetaui le ala o loʻo iai nei.

Mama

  • Talosaga faʻaaoga;
  • Le tele o aʻafiaga ma le filiga;
  • O loʻo i ai tagata taofiofi;
  • Faʻataʻatia le faʻaogaina o faʻataʻitaʻiga.

Faʻafitauli

  • Leai ni faʻamatalaga faʻalauiloa;
  • Leai se telefoni feaveaʻi;
  • Hype i soo se mea.

I lenei tusiga, matou te tilotilo saʻo i le talosaga a le mea puʻepuʻe a Selfia. I le faaputuputuina, ou te fia matauina o lenei polokalame o le a avea ma fofo lelei mo i latou e le o lava le fausiaina o le gafatia o se mea fai ata tifaga. Ua faaauupegaina i le tele o mea aoga aoga ma foliga e mafai ai e le ata mulimuli ona matagofie le mafai.

Talia Manie mo le saolotoga

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le app mai le Google Play Market