Fofoina o faafitauli i se nofoaga ole WI-FI ile komepiuta

O le olaga i ona po nei o loʻo i ai se taimi faʻavavevave ma o nisi taimi ona o lenei mea e faigata ai le siakiina o mea taua uma. Fesoasoani i le fuafuaina ma le teuina o faʻamatalaga taua e mafai ona sosolo. Ma o lenei tatou te le o talanoa e uiga i pine, pei o Google Keep or Simplenote, ae e uiga i mea moni, o Evernote.

Ae paga lea, talu ai nei e le fesootai le tala sili ona lelei i lenei auaunaga. Na faalauiloa e le au atinaʻe i luga o le free version na o le fesoʻotaʻiga i le va o masini e lua, o lea, faatasi ai ma isi faʻafitauli, ua taʻitaʻia ai le tele o tagata e saili mo isi auala. Ae ui i lea, Evernote o se "keke" ma o le a tatou iloa nei le mafuaaga.

Faʻaogaina o talosaga

Mo le faʻavaeina o le 'auʻaunaga, muamua, e taua tele le i ai o tagata o loʻo i lalo o le lisi sili ona tele o faiga faʻaoga. E te manaʻo e maua au faʻamatalaga i soʻo se taimi ma mai soʻo se masini o loʻo e iai, saʻo? O le mea lea, ua fatuina e Evernote tagata mo Windows, MacOS, Android, iOS, laei o le lanu, maama, Blackberry ma ... O le a ou le ofo pe a ou misia se isi mea. Ioe, ei ai foi le tagata o tausia le upega tafailagi. I le tulaga lautele, o tagata e faaaogaina lenei auaunaga e leai ni faafitauli i le faaaogaina o talosaga.

I lalo nei, e na o le tasi lava le nuance - i luga o masini uma o le talosaga, latou te foliga mai e matua le mautonu lava. Ma lelei, pe a na o le mamanu e eseese, ae o le pulea, ma i nisi o tulaga, o latou igoa, e eseese, ma e mafua ai nisi mea le lelei.

Faʻatonuga ma galue le tuusao

Atonu o le ae le mautonu pe aisea tatou te tilotilo ai i fesili e foliga mai ua faalavelaveina nai lo le vaavaai i avanoa ma galuega. Ae ui i lea, e tatau ona malamalama o le fesoʻotaʻiga e taʻalo ai foʻi se vaega tele. Mo oe e te malamalama, fai se faʻataʻitaʻiga. WizNote - le saina Samoa e pei o Evernote - e leai se aoga, ae o mea uma lava e faʻaaogaina e ala i le naʻo le faʻatautaia o fesoʻotaʻiga. E sili atu, o lona saoasaoa e matautia. E saʻo le tatou toa i lenei mea. O faʻaaliga e vave ona aliali mai i luga o masini uma, ma le siiina mai o mea e sili ona mamafa e naʻo ni nai sekone.

Ou te fiafia o loʻo i ai se avanoa e fatuina ai ni faʻamatalaga e aunoa ma le faʻafesoʻotaʻi i le fesoʻotaiga. O le Microsoft OneNote lava e tasi e le iloa pe faapefea. E taua foi le maitauina o nei faʻamatalaga e mafai ona siakiina mo le vavalalata faʻatasi. Ae, o le mea e leaga ai, o lenei tulaga e avanoa mo na oi latou o loʻo umia se saofaga totogi.

Faʻapitoa o le fausaga o faʻamatalaga ma a latou polokalama

I soʻo se tulaga e manaʻomia ai se faiga masani. I le tulaga o faʻamatalaga, e taua tele lenei mea pe afai o iai sau selau pe faitau afe foʻi faʻamatalaga. O le mea e lelei ai, i totonu o Evernote, e mafai ona e fatuina ia faila ma failautusi e mafai ai e oe ona faʻatulaga mea uma. O le mea e leaga ai, o nisi taimi e tolu tulaga (o se vaega o api - o se api - o se tusi) e le lava tele, ae i lenei tulaga, e mafai ona laveaʻi pine. O le mea moni, o se sailiga o loʻo faʻatulagaina iinei, lea, i le ala, e galue i totonu o faʻamaumauga.

Ituaiga faʻamatalaga ma o latou gafatia

O lea na matou oʻo ai i le mea sili ona manaia. Ma amata iinei, atonu, e aoga i ni tusitusiga faigofie faigofie. Ae ui i lea, e faigata ona taʻua e faigofie. O iinei e mafai ona e suia ai le vai papatiso, lona tele, uiga, fetuutuunai mea, fatuina filifiliga. E i ai meafaigaluega faʻapitoa mo le fatuina o lisi numera ma pusa meli, lea o le a aoga pe a fatuina lisi. Ma le mea mulimuli, e mafai ona e faapipii i luga o laulau, leo, ata ma soʻo se isi mea faaopoopo i le tusi. Ou te fiafia o nei elemene uma e le naʻo le faʻapipiʻiina, ae o loʻo aofia saʻo i totonu o le tusitusiga.

O isi ituaiga o faʻamaumauga e tatau foi ona gauai. Muamua, o ni leo leo. E mafai ona e amataina i latou i se button faapitoa, ma o le pueina e amata ai iina i le polokalama, lea e mafai ai ona e le faalagolago i polokalama o isi. Lona lua, galue ma ata. Mo i latou, Evernote o loʻo i ai se faila-inisiua e fausia-i totonu, lea e mafai ona e faʻaopopo ai pine, filifili faamatalaga talafeagai ma totoina le ata. O se mea aoga tele pe a sauni ni tala, e tatau ona ou fai atu. Lona tolu, mo tagata fiafia i "lima fai" o loʻo i ai tusilima tusilima. Tusitusiga ma ata e mafai ona iloa ma liua i se foliga sili atu ona mafai ona mafai.

Galulue faʻatasi ma faʻasoa

Polokalama e pei o Evernote e faʻaaogaina e tagata tomai faapitoa. E masani lava ona taua mo nei tagata le faʻavaeina o galuega faʻatasi i se galuega faatino. Fesoasoani i lenei mea e mafai ona taua o le "Chat Chat". Faatasi ai, e mafai ona e faʻasoa faʻamatalaga i le tusi ma faʻasaʻo faʻatasi i le taimi e tasi i le tele o tagata faaaoga. E mafai ona e faʻatulaga se tulaga ese o avanoa. O le mea pito maualalo - na o le faitau, o le maualuga - maimoa ma le faʻataʻitaʻia.

O faʻasoa faʻamatalaga e faʻatulagaina e ala i fesoʻotaʻiga lautele (FaceBook, Twitter, LinkedIn), imeli, poʻo le tuʻuina atu o se URL faigofie. O nei mea uma e mafai ai ona e vave faaali, mo se faataitaiga, le alualu i luma o le galuega i le tagata faatau.

Le lelei o le polokalama

* Avanoa avanoa
* Televave anapogi
* Lagolago tele vaega

Le lelei o le polokalama

* tapulaa fuaina saoloto
* le lava "loloto" laau o api

Faaiuga

O le mea lea, Evernote mo se taimi umi, ma, atonu o le a sili atu ona malosi le auaunaga mo le ave faʻataʻitaʻiga. I le faaopoopo atu i galuega ua uma ona lisiina i totonu o le tusiga, o ana aseta o se faʻaaogaina tele o le faʻaaogaina, lea e faʻafaigofie ai, mo se faʻataʻitaʻiga, galulue soosootauau ma mafua ai le lelei faʻatasi ma polokalame ma auaunaga a isi vaega.

Tulei Evernote Trial

Faʻalogo mai le lomiga lata mai mai le nofoaga aloaia

Analogs Evernote - o le a le mea e filifili? Faʻafefea ona faʻaaoga Evernote Tusitusi mo le Android Faʻafefea ona faaleleia le mea sese ma le misi window.dll

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Evernote o se tasi o tusi sili ona lelei e ave ai auaunaga, ma maua ai le tele o itu aoga i totonu o lona fausiaina ma maua ai le tele o avanoa mo le galulue faatasi.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Evernote Corporation
Tau: $ 12
Toa: 98 MB
Gagana: Rusia
Version: 6.10.3.6921