Malamalama Ata Resizer 5.1.1.0


O i latou e faʻaaogaina le talosaga uTorrent, masani i faʻalavelave i le faagasologa o le siiina mai o faila. Aisea e le faʻapipiina ai faila i nisi o taimi? E tele mafuaaga mo lenei mea.

1. O lau ISP ei ai se faʻafitauli. E tupu lenei mea, o se tulafono, e le masani, ae o lenei tulaga e sili atu nai lo le puleaina a le tagata e faaaogaina. I lenei tulaga, e mafai ona e taumafai e maua faʻamatalaga e uiga i le vave ona toe faʻaleleia le fesoʻotaiga.

2. uTorrent e le fesoʻotaʻi atu i tupulaga. O le mafuaaga sili lea ona masani e le mafai ai ona faila se faila. Mafaufau i lenei mataupu i nisi auiliiliga.

Afai e le sau download eTorrent, tusi se fesoʻotaʻiga i paaga, o le mea muamua lava e te manaʻomia e faʻamautinoa ai o loʻo i ai ni uo i luga o lenei download. Afai latou te le i ai iina, o lona uiga o le taimi nei e leai se tasi e faʻaaogaina lenei faila mo le download. E mafai ona e faʻatali mo le tufatufa pe maua le faila manaʻomia i luga o se isi tracker.

Lona lua, e masani lava o le fesoʻotaʻiga i paaga e le tupu ona o le faʻafeagai o le poloka o le pa puipui poʻo le anti-virus. I lenei tulaga, e tatau ona e faʻaaogaina. E mafai ona e suia le afi i se afi malulu. Afai e te le manaʻo e faʻaopoopo nisi tusi talosaga, e mafai ona e faʻaopopo fesoʻotaʻiga faʻafeiloaʻi i le lisi o faʻamaumauga o le pa puipui.

O nisi taimi e faʻafefe ai ma le faʻatauina e faia ai se tapulaa. P2P feoaiga e le e saunia. O nisi oi latou e faʻamapulaʻaina le faʻasalalauga o le Initaneti mo talosaga a le tagata lautele poʻo le poloka foi. E mafai ona fesoasoani faʻamaufaʻailogaina i nisi taimi, ae o lenei metotia e le aoga i taimi uma. O faʻamatalaga nei o loʻo faʻamatalaina ai le faiga faʻavae mo le faʻagasoloina o faʻasologa o faʻamaumauga i totonu o se talosaga.

Faia ni faʻailoga mo sauga Tuatusi tuatusi IP. O le faʻaaogaina o le a faʻaleleia ai le numera o paaga avanoa. O le siiina o le faila o le a mafai ona le gata mai komepiuta o loʻo i le fesoʻotaʻiga a le tagata, ae mai isi foʻi PC o loʻo i fafo atu o Rusia.

Ma le mea mulimuli, o le faafitauli atonu e taoto i le le saʻo o le galuega a le tagata. Afai o le tulaga lenei, ona toe foʻi lea, o le a amata ona faʻaaoga masani ma o le a toe faʻaleleia le faila. Ina ia mafai ona toe fai, e tatau ona e alu ese mai le talosaga (filifiliga "Tuʻua"), ona toe tatalaina lea.

Matou te faʻamoemoe o nei fautuaga o le a mafai ai ona e feagai ma faafitauli pe a sii mai faila i totonu uTorrent.