Vaʻai faʻamatalaga nofoaga i Google Maps

O tagata faaaoga o smartphones ma tablets faatasi ai ma le Android OS, mo le tele o vaega, faʻaaoga se tasi o faʻamatalaga iloga e lua mo le faʻaogaina: "Kata" mai Yandex poʻo Google. I totonu o lenei tusiga o le a tatou taulai atu i Google Maps, o le, pe faapefea ona matamata le faasologa o faasologa o gaoioiga i luga o le faafanua.

Tatou te tilotilo i le talafaasolopito o nofoaga i Google

Ina ia mafai ona maua se tali i le fesili: "O fea sa ou i ai i le taimi e tasi?", E mafai ona e faʻaaoga uma se komepiuta po o se komepiuta, ma se masini feaveaʻi. I le tulaga muamua, e tatau ona e ole atu mo se fesoasoani mai le upega tafaʻilagi, i le lona lua - i le faʻapisinisi.

Filifiliga 1: Sini i le PC

Ina ia foia lo tatou faafitauli, o le a faia e soʻo se 'upega tafaʻilagi. I la tatou faataitaiga, Google Chrome o le a faʻaaoga.

Google Maps Online Service

  1. Mulimuli i le fesoʻotaiga i luga. Afai e te manaʻomia, ulufale mai i lou ulufale atu i lau initaneti (meli) ma le upega tafai mai le Google Google lava e te faʻaaogaina i luga o lau telefoni po o lau api. Tatala le lisi e ala i le kiliki i laina laina tolu i le pito i luga tauagavale.
  2. I le lisi e amata, filifili "Faasologa taimi".
  3. Iloilo le vaitau lea e te manaʻo e matamata i le talafaasolopito o nofoaga. E mafai ona e faʻamaonia le aso, masina, tausaga.
  4. O au gaoioiga uma o le a faʻaalia i luga o le faafanua, lea e mafai ona faʻaaogaina e faʻaaoga ai le uili o le kiona ma agai i luga e ala i le kiliki i le itu tauagavale (LMB) ma tosoina i le taʻiala manaʻomia.

Afai e te manaʻo e matamata i luga o le faafanua ia nofoaga na e asiasi i ai talu ai nei, i le tatalaina o le lisi o Google Maps, filifili mea aitema "Oʻu Nofoaga" - "Nofoaga asiasi".

Afai e te matauina se mea sese i le faasologa o taimi o au gaioiga, e faigofie ona faasaʻoina.

  1. Filifili le nofoaga sese i luga o le faafanua.
  2. Kiliki i luga le ū i lalo.
  3. Filifili nei le nofoaga saʻo, pe a manaʻomia, e mafai ona e faʻaogaina le sailiga.

Motugaafa: Ina ia suia le aso o se asiasiga i se nofoaga, ia na o le kiliki i luga ma ulufale saʻo.

O lea e na o oe lava e mafai ona vaʻaia le talafaasolopito o nofoaga i luga o Google Maps, e faʻaaoga ai se upega tafaʻilagi ma se komepiuta. Ae ui i lea, e toatele e mananao e faia mai a latou telefoni.

Faʻasalaga 2: Talosaga Taeala

E mafai ona e maua faʻamatalaga auiliiliga e uiga i le talafaʻasolopito e faʻaaoga ai Google Maps mo lau telefoni poo lau laupepa ma le OS OS. Ae e mafai ona faia lenei mea pe a fai o le talosaga muamua na mafai ona maua i lou nofoaga (faʻatulagaina pe a amata muamua pe faʻapipiʻi, e fuafua i le faʻasologa o le OS).

  1. Amata le talosaga, tatala lana lisi autu. E mafai ona e faia lenei mea e ala i le taina i luga o taʻavale e tolu pe faʻafesoʻotaʻi mai le agavale i le taumatau.
  2. I le lisi, filifili le aitema "Faasologa taimi".
  3. Faʻaaliga: Afai o le savali o loʻo faʻaalia i le sikikopipilama o loʻo i lalo o loʻo aliali mai i luga o le mata, e le mafai ona e vaʻai i le talafaasolopito o nofoaga, talu ai e lei faʻauluina muamua lenei uiga.

  4. Afai o le taimi muamua lea e te asiasi ai i lenei vaega, e mafai ona aliali mai se faamalama. "O Lau Faasologa Taua"lea e te manaʻomia e kiliki ai le ki "Amata".
  5. O le faʻafanua o le a faʻaalia au faʻagasologa mo aso nei.

E ala i le tataina o le kalena kalena, e mafai ona e filifilia le aso, masina, ma le tausaga lea e te manaʻo e suʻe ai lou faʻamatalaga o nofoaga.

E pei o luga o Google Maps i totonu o le masini, e mafai foi ona e maimoa i nofoaga talu ai nei na asiasi i le telefoni feaveaʻi.

Ina ia faia lenei mea, filifili mea e lisi ai mea "O ou nofoaga" - "Asiasia".

Suʻeina o faʻamatalaga i le faasologa o taimi e mafai foi. Saili se nofoaga e le saʻo lana faamatalaga, kiliki, filifili le mea "Suiga"ona faʻamata saʻo lea o faʻamatalaga.

Faaiuga

O le talafaasolopito o nofoaga i luga o Google Maps e mafai ona vaʻaia uma i luga o se komepiuta e faʻaaoga ai soʻo se masini suʻesuʻega lelei ma i luga o se masini Android. Ae ui i lea, e taua le maitauina o le faʻatinoina o nei mea uma e mafai ona mafai pe afai o le telefoni feaveaʻi na muamua maua le faʻamatalaga talafeagai.