Lafoaʻiina o laumei masini komepiuta

O mafuaʻaga masani e mafai ai e se tagata faʻaaoga ona liliu i polokalama mo le maualalo o le faʻavasegaina o se avega afi poʻo le kalama o ni feʻau faʻapitoa e taʻu mai ai o le disk ua tusia-puipuia, le le mafai ona faʻamatalaina se lelei USB i soo se auala, ma isi faʻafitauli faapena.

I nei tulaga, o le faatulagaina o tulaga eletise o se fuataga tele lea e mafai ona fesoasoani i le faaleleia o le faatinoga o le taavale, ao lei faaaogaina, e sili atu le taumafai e taumafai isi auala toe faaleleia o loo faamatalaina i mea: Faʻaofi le disk i le masini ".

O le laititi o le faatulagaga o le faʻatulagaina lea o faʻamatalaga uma i luga o se avega, ma o zeros e tusia i vaega faʻapitoa o le avega, peiseai, mo se faʻataʻitaʻiga, i le faʻatulagaga atoa i le Windows, i le mea e fai ai le taʻaloga i totonu o le faila (e fai ma sui ole laulau faʻaaogaina se ituaiga o mea e ese mai le maualuga i luga aʻe o faʻamaumauga o faʻamaumauga). Afai ua faʻaleagaina le faila o le faila poʻo isi faʻaletonu, o le "faigofie" o le faʻaliliuina atonu e le mafai pe le mafai ona faasaʻo faafitauli na feagai. Vaʻai foi: O le a le eseesega i le va o le vave ma le faʻatulagaga atoa?

E taua: O mea nei o auala e fai ai le faʻatulagaina o laulilivalaiti, le kalama, poʻo isi masini USB e mafai ona aveeseina poʻo le disasite i le lotoifale. I lenei tulaga, o faʻamaumauga uma o le a faʻaumatia e aunoa ma se avanoa e toe faʻaleleia ai i soo se auala. E tatau foi ona manatuaina o nisi taimi e le mafai e le faʻataʻitaʻiga ona faʻataʻitaʻia mea sese, ae o le le mafai ona faʻaaoga i le lumanaʻi. Filifili ma le faʻaeteete le 'ie o le a faʻatulagaina.

HDD Low Level Format Tool

O le polokalame e sili ona lauiloa, saoloto-faʻaaoga mo le faʻavasegaina o le maualalo o le māmā, le mālosi, le kalama, poʻo le isi lava taavale, o le HDDGURU HDD Laititi Level Format Format. O le tapulaa o le saolotoga o le polokalame o lona saoasaoa (e le sili atu i le 180 GB i le itula, lea e fetaui ma le tele o tagata e faʻaaogaina).

O le faʻatinoina o le faʻavaeina o le laititi e faʻaaoga ai le faʻataʻitaʻiga o le kilipalalala USB i le Polokalame o le Polokalama Laʻasaga Maualalo e aofia ai laasaga faigofie nei:

  1. I le faamalama autu o le polokalama, filifili le taʻavale (i loʻu tulaga - 16 GB USB0 flash drive) ma kiliki le "Continue" button. Faʻaeteete, pe a uma le faʻasalalau o faʻamaumauga e le mafai ona toe faʻaleleia.
  2. I le isi potu, alu i le "LOW-LEVEL FORMAT" ma kiliki le "Faatulaga lenei masini" button.
  3. O le ae vaʻaia se lapataiga o faʻamatalaga uma mai le motu faapitoa o le a faʻamutaina. Toe vaʻavaʻai pe afai o le avega lea (kilivaina) ma kiliki "Ioe" pe a lelei mea uma.
  4. O le a amata le faagasologa o le faatulagaga, lea e ono umi se taimi ma e faalagolago i tapulaa o le fesoʻotaʻiga o faʻamatalaga faʻamatalaga ma se masini faʻapipiʻi USB poʻo isi taʻavale ma tapulaa e tusa ma le 50 MB / s i le mea e leai se totogi o le Faʻamaumauga.
  5. A maeʻa le faʻaliliuga, e mafai ona e tapunia le polokalama.
  6. O le avega i le Windows o le a faauigaina e le ogatasi ma se gafatia 0 bytes.
  7. E mafai ona e faʻaogaina le faʻasalalauga masani a Windows (kiliki i luga le kiliva - faatulagaga) ina ia faʻaauau pea ona galue faʻatasi ma se komepiuta flash flash, kalama komipiuta poʻo se isi faʻaulu.

O nisi taimi, a maeʻa laasaga uma ma faʻapipiʻiina le avega i le faaaogaina o le Windows 10, 8 poʻo le Windows 7 i le FAT32 poʻo le NTFS, e mafai ona faʻaalia le pa'ū i le saoasaoa o faʻamatalaga faʻamatalaga, pe afai e tupu lenei mea, saogalemu le aveeseina o le masini, tagata faitau card card.

Faʻaavanoa le free HDD Low Level Format Format mai le ofisa aloaia //hddguru.com/software/HDD-LLF-Low-Level-Format-Tool/

Faʻaaogaina o le Auala Faʻavaa mo le Faʻatulagaina o le Faʻavaa mo le faʻatulagaga o le telefoni feaveaʻi o le USB (video)

Faʻamatalaina le Silicon Power (Faʻasalalauga Maualalo)

O le faʻaaogaina o le Faʻaaogaina o le Faʻamatalaga Silicon Power e maualalo ai le faʻaaogaina o le masini komepiuta, ma e galue foi ma isi masini USB (o le polokalame lava ia e fuafua pe a iai ni masini faʻalagolago).

Faatasi ai ma le masini komepiuta na mafai ona toe faʻaleleia i le Formatting Silicon Power (peitaʻi, e le faʻamautinoa ai o le a tumau lau lava taavale afi, o le faʻafeagai e mafai ona fai - faʻaaoga le polokalame i ou lava tulaga lamatia ma faʻalavelave):

  • Kingston DataTraveler ma HyperX USB 2.0 ma le USB 3.0
  • O le malosi o le malosi o le Silicon Power, e masani lava (ae oʻo lava ia i latou o loʻo i ai faafitauli)
  • O nisi taʻavale afi o SmartBuy, Kingston, Apacer ma isi.

Afai e le faʻaalia e le Faʻasalalauga o le Silicon Power ia masini ma se mea e lagolagoina, ona maeʻa lea o le polokalama o le a e vaʻaia le feʻau "Le Mea e Maua" ma isi taga i le polokalama o le a le taʻitaʻia ai le tulaga.

Afai e talitonuina le lagolagoina o le masini eletise, o le a logoina oe o faʻamaumauga uma o le a faʻamutaina ma a maeʻa le kesi "Format" o le a tumau e faatali mo le faaiuga o le faagasologa o le faatulagaga ma mulimuli i faatonuga i le polokalama (ile Igilisi). E mafai ona e sii mai le polokalama mai iinei.flashboot.ru/files/file/383/(i luga o le upega tafaʻilagi aloaia o le Silicon Power e le o).

Faamatalaga faaopoopo

I luga aʻe, e le o mea uma e manaʻomia mo le faʻatulagaina o le lauliliva USB o loʻo faʻaalia: o loʻo i ai faʻaaogaga eseʻese mai maketi eseese mo ni masini faapitoa e mafai ai ona faia sea faatulagaga. E mafai ona e mauaina nei faʻaaogaina, pe afai e maua mo lau masini faapitoa, e ala i le faʻaaogaina o le vaega mulimuli o le iloiloga i luga e uiga i polokalama saoloto mo le toe faʻaleleia o masini puʻe.