Chromium 68.0.3417

O masini feaveai i aso nei ua suia le tele o vaifofo taʻitasi. Faatasi ai ma i latou, ma le televise, aua o le masani televise e vave ona leiloa le eleele i luma o le televise i luga o le initaneti. E tele auaunaga e tuʻuina atu ai ia auaunaga i masini e faʻaaoga ai Android.

SPB TV

O se tagata tuai IPTV tuai ma sili ona lauiloa, o ana talosaga na i ai i lalo o Windows Mobile. I le tulaga masani, o faiga faʻaonapo nei e ofoina atu le tele o uiga ma galuega.

E ese mai i le tauvaga i le tele o avanoa avanoa (e aofia ai le saolotoga), lagolago mo Miracast ma Chromecast, o se tagata e tele ni tagata taalo, ma se taiala (mo avanoa e lagolagoina lenei filifiliga). E le gata i lea, e mafai e le SPB TV ona logoina le tagata faʻaoga e uiga i polokalama o loʻo sau ma fetuunai le uiga o le ata i le bandwidth of the Internet connection. E lagolagoina foi e le faʻamatalaga e ala i fesoʻotaʻiga lautele. O le le lelei o le polokalama o le iai lea o faasalalauga i le kalani. E taua le taulaʻi atu i le i ai o lomiga e lua o le talosaga - Rusia ma le va o malo: o uluai galuega na o le teritori o le Rusia.

Faʻafou le SPB TV

Peerstv

O le isi faʻalauiloa lauiloa mo le tuʻuina atu o auaunaga IPTV, ua fatuina ai se tagata faataugofie mo le Android. O loʻo faʻaalia ai le tele o itu, o le tele oi latou e le o auai i ni faʻatatauga tutusa.

Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona taofi se polokalama. E mafai foi e tagata atiae ona maua avanoa i faamaumauga o faamaumauga, ina ia mafai ona e matamata i lau polokalama e sili ona e fiafia i ai pe a maeʻa le faasalalauga. E mafai foi ona e fatuina mea e fiafia i ai ma faaopoopo a oe lava lisi o le lisi mo le maimoaina. O loʻo iai foi le tomai e faʻasalalau ai faʻasalalauga ile Chromecast. O le lisi o avanoa avanoa e matua lautele, ma o le tele lava o nei avanoa e leai se totogi. O lenei lisi e faʻafouina pea, lea e le mafai ona fiafia ai. Faʻanoanoaina le tagata lava ia e tasi i lenei talosaga, faʻasalalauga ma le maua o mea e totogi.

Faʻaola PeersTV

IPTV Player

O se talosaga e le o se tagata o tausia soʻo se auaunaga, ae ua faamoemoe mo na o le taaalo i lisi o le tolu-vaega. O le tusitala o le faletusi Rusia Alexey Sofronov.

O le talosaga e le oi ai se tagata taʻavale, o lona uiga mo le faʻatinoina lelei, e tatau ona e iai se mea talafeagai (e mafai ona e filifilia iinei). O foliga vaaia - faia o se lisi o mea e sili ona fiafia i ai, faʻapipiʻiina o soʻo se ata talafeagai i luga o le logo afi, galuega faʻatulagaina o taimi (mo tagata o loʻo televave femalagaiga), lagolago mo faʻasalalauga eseese. Faʻamaumauga o le polokalame - faasalalauga ma tapulaa o le saolotoga.

Download le IPTV Player

La matou TV

Talosaga mo le matamataina o televise a atunuu o le CIS na faasalalauina ile IPTV. O le filifiliga o anotusi e matamata i ai e matua lautele, ma nisi o auala e maua i lenei talosaga.

Faʻaopoopoga faʻaopoopo: toe faʻafoʻi o lisi o le tolu-vaega ma se tagata fai-fale e mafai ona e filifilia le uiga o le ata. Matou te matauina foi le faigofie o le atinaʻe - na o le lua kiliki, ma ua mafai ona e matamata i polokalama, faasologa poʻo ata tifaga. O loʻo galue pea le faʻapitoa i le faʻaleleia atili o le auaunaga, ma vave tali atu i manatu uma. Ae peitai, o nisi auala e le mafai ona avanoa i soo se taimi. O le faʻafitauli e mafai ona taua o le faʻalauiloa faʻalauiloa.

Talia la matou TV

Youtv

Talosaga ua mamanuina e matamata i le televise a TV. O loʻo iai se faʻamatalaga manino ma se vaega o mea mananaia - faʻataʻitaʻiga, taʻalo i se televise i totonu o se tamai faamalama, i le faiga a le tagata faipisinisi Youtube.

O le filifiliga o auala e tele, ma o loʻo vaevaeina i latou i ni vaega - o tamaiti, aʻoaʻoga, musika ma isi. Manatua le mautu o le galuega: malologa o le tuufaatasiga po o mea taulima - o se mea e seasea tupu. O loʻo i ai le lagolago mo lisi taʻalo a isi vaega (naʻo tagata mai le gagana Ukrainian). O le tusi talosaga ua lava foi ni faaletonu - o tagata mai isi atunuu o le CIS e ono feagai ma faafitauli ma le avanoa, ma o faasalalauga e mafai foi ona faaleagaina ai le lagona.

Download Youtv

Crystal TV +

O se tasi o tusi pito i sili ona maualuga mo le matamata i le televise i luga o smartphones po o papatusi ma Android. O le uluai kopi, ae o le faʻaoga faʻafefesootai e mafai ai ona ola muamua i le mea o loʻo alu i luga o se auala faapitoa.

E faigofie le tagata taalo-i totonu o isi mea, e faʻaalia ai le numera o laina i le lua ma le iuga o le ata faʻasalalau. O tagata na faia le tusi talosaga latou te faʻaleleia le faʻatulagaga talafeagai o le talosaga - o le toe faʻaleleia o le amio e faʻafetaui i le saoasaoa o le Initaneti, o lea e mafai ai ona e matamata i le TV e oʻo lava ile 2G Internet. Faʻaavanoaina ma teuina polokalame e matamata ai. I le faʻaopoopoga, e faʻamalosia e le au atinaʻe le faʻamaoni atoatoa oa latou gaoioiga, talu ai latou te galulue faʻatasi ma tagata e umia le pule.

Download Crystal TV +

Lime HD TV

O se mea e sili ona lauiloa mo le matamata i faasalalauga IPTV o laina Rusia. Faigofie, faigofie ma, sili ona taua, talosaga sili ona aoga.

O nei galuega tauave, matou te matauina le tagata fai-initaneti ma le mafai ona filifili le vaega o le tulaga, faʻaalia avanoa ole avanoa / le avanoa, le faia o se lisi o mea e sili ona fiafia i ai ma le suʻe leo. Mai avanoa ua leva ona masani ai mai talosaga talu ai, ia tatou gauai atu i le faʻaalia o le polokalama ma faʻamaumauga o faamaumauga (5 aso galue). O le talosaga e toetoe lava leai ni faʻafitauli - sei vagana ai ni faʻalavelave faʻafuaseʻi.

Lime HD TV

Telefoni feaveai

O le talosaga na taulai tonu lava i le Smart-TV ma seti pito i luga o le Android. E lagolagoina ai se numera tele o televise TV, e leai se faasalalauga, totogi saofaga, ma ... ae tilotilo i le faʻamalamalamaga.

O le talosaga e toetoe a le mafai ona faʻaaoga i luga o telefoni. I luga o laupepa e iai se telefoni, o le tulaga e sili atu, ae peitai, o le Trinity TV ua fuafuaina e galue na o TV. Ioe, afai e te le amanaʻia lenei mea, e lelei le polokalama mo tagata uma. Pau lava le mea e le fiafia i ai isi tagata faʻaoga e faapea o le tusi talosaga e mafai ona faʻaaoga pe a maeʻa le resitalaina ile telefoni.

TALI TALA FAATINO

Taliga mata

Talosaga maualalo e fuafuaina e taʻalo ai i le televise a Rusia ma Ukrainian televise. O loʻo faʻaalia ai se faʻaoga faigofie ma fausia ai le tagata taʻalo ma le mafai gaoioi vave i le va o laina.

O faʻasalaga totogi e leʻo iinei - e leai se totogi. I le isi itu, i le i ai o le faʻasalalauga, ae e le faʻamaonia. E leai se lagolagosua mo lisi taʻaalo a isi, faʻapea foʻi ma le mafai ona toe faʻafoʻi le gaioiga o se ata i se isi tagata taalo. E saʻo lelei, e le seasea ona toilalo le toilalo ma paʻu.

Tulei le TV Eye

I le faapipiiina i luga, matou te maitau ai o le filifiliga o talosaga mo le maimoaina o le IPTV e tele, aemaise lava le manatu o nisi kamupani e tuʻuina atu a latou lava tagata.