Faʻamatalaga mamao Doogee X5 MAX

Smartphone Doogee X5 MAX - o se tasi o faʻataʻitaʻiga sili ona taatele o le gaosiga o Saina, ua manumalo i le tautinoga a tagata faʻatau mai lo matou atunuu ona o uiga paleni paleni ma i le taimi tutusa tau maualalo. Ae ui i lea, o tagata e ona le telefoni latou te iloa o le telefoni feaveaʻi o le masini e masani ona le faia ana galuega tauave tatau. Ae ui i lea, o lenei, e mafai ona faʻaaogaina e ala i le fesoasoani a se faʻamalama. Faʻafefea ona toe faʻatulagaina le OS i luga o lenei faʻataʻitaʻi saʻo, sui le polokalama faʻapitoa a le polokalama i se tali masani, faʻapea foʻi ma le toe faʻafoʻisia o le faʻaoga Android pe a talafeagai ai, o le a talanoaina i le mea o loʻo i lalo.

O le mea moni, o mea faʻapitoa o le Duji X5 MAX, tuʻuina atu lona tau, foliga sili ona agavaa ma tosina atu ai manatu o tagata faaaoga i fesili laiti. Ae faʻatasi ai ma le masini komepiuta vaega o le masini, e le lelei mea uma - toetoe lava o tagata uma e faʻamalosia e mafaufau e uiga i le toe faʻaleleia o le masini faʻaoga, ia le itiiti ifo ma le tasi i le taimi o le taotoga. E tatau ona maitauina o le Mediatek hardware platform, lea e fausia ai le telefoni, i le tulaga o le firmware e le faigata tele, e tusa lava mo se tagata e le o saunia, ae e manaʻomia pea ona e mafaufau:

O faʻatinoga uma na faʻatinoina e tusa ai ma faʻatonuga o loʻo i lalo, e faʻaogaina e le au faʻapitoa lau lava tulaga lamatia! Ma oi latou foi e ana masini latou te tauaveina atoa le tiutetauave mo iuga o le manipulation, e aofia ai mea le lelei!

Sauniuniga

O le firmware, o lona uiga, o le soloia o le vaega o vaega o le mafaufauga o soo se telefoni-telefoni, e matua faigofie lava ma vave; e tele le taimi e faʻaalu e saunia ai mo le faʻatulagaina saʻo o le OS. O le taʻutaʻua o taualumaga sauniuni e mautinoa e le aoga le le amanaʻiaina - o le auala atamai i lenei faagasologa e fuafua ai le taunuuga o gaioiga e aofia ai le toe faʻaleleia o le polokalama polokalama.

Faʻamatalaga o masini

O le aufaigaluega Doogee, e pei o le tele o isi kamupeni Saina, e mafai ona faʻaaogaina i le gaosiga o le telefoni tutusa e faʻaaogaina vaega eseese o mea tau tomai, lea e iu ai ina faʻaalia le tele o toe teuteuga o le masini. Ae mo le Doogee X5 MAX - o le eseesega autu i le va o sui faapitoa o le numera o le numera o loʻo setiina i le faʻaaliga o le lauliliva o loʻo i ai nei. E faʻalagolago i lenei faʻamaoniga pe mafai ona faʻapipiʻiina lenei po o lena version o le firmware i le masini.

I le fuafuaina o le toe iloiloga o meafaigaluega o le ata faataitai, e mafai ona e faʻaaogaina le HW Device Info i le auala ua uma ona faʻamatalaina i tusiga i luga o le firmware o isi smartphones i luga o la tatou upega tafaʻilagi, mo se faʻataʻitaʻiga, "Faʻafefea ona faʻamalama Fly FS505". Ae ui i lea, o lenei auala e manaʻomia ai avanoa aloaia o le Superuser, ma o le auala faigofie ma le vave e maua ai le Dooji X5 MAX i le taimi na faia ai lenei mea e lei maua. O le mea lea, e sili atu ona faʻaaoga faatonuga nei:

  1. Tatala le lisi o inisinia o le telefoni. Mo lenei mea e tatau ona e faia i totonu o le "dialer" faʻasologa o amio*#*#3646633#*#*.

  2. Tusi i luga o le lisi o pito i le itu tauagavale ma alu i le vaega mulimuli. "Isi mea faaopoopo".

  3. Toto "Faʻamatalaga faʻamatalaga". Faatasi ai ma le lisi o uiga i totonu o le faamalama tatalaina o loo i ai se mea "LCM", - o le taua o lenei parakalafa o le ata lea o le faʻaaliga faʻapipiʻiina.

  4. I le X5 MAX, o le tasi o le ono faʻaaliga faʻalauiloa e mafai ona faʻapipiʻiina, i le isi itu, e ono mea e toe faʻaleleia ai masini o le ata. Fuafua le avanoa avanoa mai le lisi i lalo ma manatua pe tusi i lalo.
    • Toe Iloiloga 1 - "otm1283a_cmi50_tps65132_hd";
    • Toe Iloiloga 2 - "nt35521_boe50_blj_hd";
    • Toe Iloiloga 3 - "hx8394d_cmi50_blj_hd";
    • Toe Iloilo 4 - "jd9365_inx50_jmg_hd";
    • Toe Iloiloga 5 - "ili9881c_auo50_xzx_hd";
    • Toe Iloiloga 6 - "rm68200_tm50_xld_hd".

Faiga Faʻavae Fomaʻi

I le mauaina o le toe iloiloga, matou te faagasolo ai le fuafuaina o le faʻamaumauga a le firmware aloaia, lea e mafai ona faʻaaogaina ma le le faʻaaogaina i totonu o se taimi faapitoa o le telefoni. O mea uma lava e faigofie lava iinei: o le maualuga o le numera o le toe teuteu, e tatau ona faʻaaogaina le polokalama fou o le polokalama. I le taimi lava lea e tasi, o lomiga fou e faʻaalia ai le "tuai" faʻaalia. O le mea lea, tatou te filifilia le lomiga o le polokalama e tusa ai ma le laulau:

E pei ona mafai ona e vaʻaia, pe a siiina mai pusa faʻatasi ma polokalama faʻapitoa mo le faʻapipiʻiina i le Duggi X5 MAX, e tatau ona taʻitaʻia oe e le mataupu faavae "o le sili atu le lelei." Talu ai o lomiga aupito lata mai o le polokalama e, o le mea moni, lautele mo mea uma e toe faʻaleleia, faʻaaogaina i faataitaiga o loʻo i lalo ma o loʻo avanoa mo le siiina i luga o fesoʻotaʻiga o loʻo maua i le faʻamatalaga o auala faʻapipiʻi Android i le masini.

Avetaavale

Ioe, mo fegalegaleaiga saʻo a le masini komepiuta ma se telefoni, o le komepiuta o le komepiuta e tatau ona faaauupegaina i avetaavale faapitoa. Faatonuga e tusa ai ma le faʻapipiʻiina o vaega manaʻomia pe a faia faʻatasi ma mafaufauga o masini Android o loʻo faʻatinoina o loʻo talanoaina i le tusiga o loʻo i lalo:

Faitau atili: Faʻapipiʻi avetaavale mo le firmware firmware

Ae mo le Doogee X5 MAX, o le auala pito sili ona faigofie e maua uma ai avetaavale talafeagai e faʻaaoga le auto-installer. "Mediatek Driver Auto Installer".

  1. Faʻapipiʻi le upega tafaʻilagi ma le avetaavale o le MTK mai le fesoʻotaʻiga o loʻo i lalo ma tuʻu i totonu o se isi pusa.

    Faʻasaʻo avetaʻavale mo le firmware Doogee X5 MAX ma le faʻapipiʻi faʻapipiʻiina

  2. Faʻatoʻa le faila "Mediatek-Drivers-Install.bat".

  3. Faasolo soʻo se ki i luga o le komepiuta e amata ai le faʻatulagaina o vaega.

  4. I le maeʻaina o le polokalama, matou te mauaina uma vaega taua i le polokalama o le PC, ma faʻamoemoe e faʻaaoga e avea o se meafaigaluega mo le faʻatautaia o le telefoni!

I le tulaga o faʻafitauli pe a faʻaaogaina le faila o luga, faʻapipiʻi le avetaavale "Mediatek PreLoader USB VCOM" ma le lima.

E faʻaaogaina le faʻatonuga "Faʻapipiʻi taʻavale firmware mo masini Mediatek", ma le faila-faila talafeagai "usbvcom.inf" aveese mai le tusi "SmartPhoneDriver", i totonu o se pusa o lona igoa e tutusa ma le bit o le OS faʻaaogaina.

Lagolago

O le faʻamatalaga na maua i le mafaufauga o le atamai i le taimi o lona taotoga e taua tele mo le tele o tagata faaaoga. A toe faʻaofiina le Android i le toetoe lava o soo se auala, o le a faʻamamaina vaega o manatuaina o le masini o faʻamatalaga o loʻo aofia ai, o lea o se kopi kopi faʻamaonia o mea taua uma ua naʻo le pau lea o le faʻamaoniga o le saʻo o faʻamatalaga. O auala mo le fatuina o faʻamaumauga o loʻo talanoaina i le tusiga i luga o la matou upega tafaʻilagi, maua i le fesoʻotaʻiga:

Vaʻai foi: Faʻafefea ona faʻasaʻoina mea faʻapipiʻi Android aʻo leʻi faʻamalamalamaina

O le tele o faʻamatalaga i le tusitusiga o loʻo i luga e faʻaaoga i Dooji X5 MAX, e mafai foi ona e faʻaaogaina ni metotia eseese. I le avea ai o se fautuaga, matou te matauina le mafai ona fatuina se faʻaaogaina atoa o vaega o manatuaina o le masini e faʻaaoga ai le gafatia o le SP FlashTool talosaga.

O sea faʻamaumauga o le a mafai ai e oe ona toe faʻafoʻisia le faʻatinoga o le polokalama o le masini i le toetoe lava o tulaga uma.

Ma o se isi mea sili ona taua. E le fautuaina le amataina o le taamilosaga o se telefoni feaveaʻi e aunoa ma se fatuga na faia muamua o le nofoaga NVRAM! O lenei vaega e aofia ai faʻamatalaga talafeagai mo le faʻaogaina o fesootaiga, e aofia ai faʻamatalaga IMEI. O se faʻamatalaga o le metotia e mafai ona e fatuina ai se vaega o le tuʻuina atu o loʻo aofia i faatonuga mo le firmware o le masini e faʻaaoga le auala Nu 1 (laasaga 3) mulimuli ane i lenei tusiga.

Faʻatonuina o le Android

A maeʻa sauniuniga tatau, e mafai ona e alu i le tuusaʻo saʻo o le mafaufauga o le masini ina ia mafai ai ona faʻapipiʻi le fuʻa manaʻomia. Ole tele o metotia ua fautuaina i lalo e mafai ai e oe ona faʻaleleia poʻo faʻaseʻesea le faʻatautaia o le komipiuta Doogee X5 MAX, poʻo le suia o le faiga faʻaogaina ua faʻapipiʻiina e le gaosiga o le masini ma se suiga i le tolu-vaega. Matou te filifilia le metotia e tusa ai ma le uluai setete o le polokalama o se vaega o le masini ma le mea e manaʻomia.

Metotia 1: Faʻamau le firmware aloaia e ala i le SP FlashTool

O le SP FlashTool talosaga o le mea sili lea ona aoga ma mataalia mo le faʻaaogaina o le polokalama polokalama o MTK-masini. E mafai ona e sii mai le lomiga aupito lata mai o le pusa tufatufaina e faaaoga ai le sootaga mai le toe iloiloga i luga o la matou upega tafaʻilagi, ma FlashTool mataupu faavae lautele o le taotoga o loʻo faʻamatalaina i mea o loʻo maua mai le fesoʻotaʻiga i lalo. E fautuaina e te faitauina le tusiga pe afai e te le i galue muamua i le tusi talosaga.

Faitau foi: Firmware mo masini Android e faavae i le MTK e ala i le SP FlashTool

I le faʻataʻitaʻiga o loʻo i lalo, matou te faʻapipiʻiina le faiga faʻavae o le lomiga i totonu o se masini faʻaaoga. 20170920 - O le OS fou na maua i le taimi o lenei tusiga.

  1. Faʻasalalau le upusii o loʻo i lalo, o loʻo i ai ata o polokalama faʻapipiʻi mo le faʻapipiʻiina i le telefoni e ala mai i FlashTool, ma tuʻuina atu i totonu o se pusa eseese.

    Faʻasaʻo le firmware aloaia o le smartphone Doogee X5 MAX mo le faʻapipiʻiina e ala i le SP Flash Tool

  2. Faʻalauiloa FlashTool ma utaina ata faʻatino i totonu o le talosaga e ala i le tatalaina o le faila vavalalata "MT6580_Android_scatter.txt" mai le faʻamaumauga na mauaina i le laasaga muamua o lenei tusi lesona. Pātene "filifili" i le taumatau o le lisi pa'ū "Faʻasalaga Faʻasalalau" - faʻaaliga o le faataapeapeina i le faamalama "Saili" - kiliki i luga o le ki "Tatala".
  3. Fausia se faʻamaumauga "NVRAM", o le tala o loʻo i luga o loʻo faʻamatalaina le taua o lenei laʻasaga.
    • Alu i le lisi "Toe tali" ma kiliki le ki "Faaopoopo";

    • Faalua faalua i luga o le laina faaopoopo i le autu o le faamalama Flash Tool o le a mafua ai le faamalama "Saili"lea e tatau ona e faʻamaonia ai le ala saʻo ma le igoa o le vaeluaga o le mea na faia;
    • O le isi faʻamalama e tatala loa pe'ā maeʻa faʻasalaga muamua - "Uluai poloka amata amata le tuatusi". O iinei e tatau ona e faia ai tulaga taua nei:

      I totonu o le fanua "Lau Lau Lau" -0x380000, "Lene" -0x500000. Faʻamatala mai le faʻasologa, kiliki "Lelei".

    • Tatou kiliki "ReadBack" ma matou te fesoʻotaʻi atu i le suiga o le Dudgy X5 MAX lela na fesoʻotaʻi atu i le uaea USB o le komepiuta.

    • O le faitauina o faamatalaga o le a amata otometi lava, ma o le a faʻamatalaina oe i se faamalama e uiga i lona maeʻa. "Toe tali mai".

      O se taunuuga - faʻamaumauga "NVRAM" faia ma tuʻuina i luga o le komepiuta o le PC i le auala ua faʻamaonia muamua.

  4. Faʻasese le uaea mai le atamai, toe foʻi i le lisi "Download" i Flashtool ma aveese le siaki "avega muamua".

  5. Toto "Download"Matou te faʻafesoʻotaʻi le USB cable i le masini e tape ai le masini. A maeʻa ona iloa le telefoni, faʻafuaseʻi lava ona amata le tuʻuina atu o faʻamaumauga i le mafaufau o le telefoni, lea e tuʻuina atu ma le faʻatumuina o le tulaga o le tulaga i le pito i lalo o le faamalama o le Flash.

  6. I le maea ai o le faigamalo, o le a faʻaalia se faamalama "Tatalo OK".

    O lea e mafai ona e vavae ese le kele mai le masini ma taʻe le telefoni i le Android.

  7. O le faʻaaliga muamua ina ua toe faʻafouina le faiga o le a umi atu nai lo le mea masani, faʻatali mo le amataina o le seti screen setup o OS.
  8. A maeʻa ona faʻamautuina ia tulaga faavae

    Matou te maua se masini lea e faʻaleleia i le lomiga lata mai o le faiga faʻapitoa!

Filifiliga. O le faʻatonuga o loʻo i luga e mafai ona avea o se auala lelei e toe faʻafoisia ai le soifua maloloina o na tagata atamai o le faʻataitaiga o loʻo fesiligia, lea e le amata i luga o le Android, tautau i luga o soo se laasaga o le galuega, aua le faʻaalia faailoga o le ola, ma isi. Afai e le moli le masini, mulimuli i laasaga o loʻo i luga, taumafai e suia le SPPS FlashTool faʻatulagaga faʻatulagaga i "Faʻaleleia faʻamalosi" ma faʻafesoʻotaʻi le masini e suʻe ai vaega e manatua ai e aunoa ma le pamu.

Toe faaleleia IMEI, pe a manaʻomia, ma le maua o se faʻamaumauga "NVRAM"faia e faʻaaoga ai le FlashTool e pei ona taua i lalo:

  1. Tatala SP FlashTool ma faʻaaoga le kulupu autu "Ctrl"+"Alt"+"V" i luga o le komepiuta, faʻaagaoioia le tulaga maualuga o le polokalama - "Atinaʻe Atoa".

  2. Tatala le lisi "Matapi" ma filifili le filifiliga "Tusi le Manatua", lea o le a faʻaopopo ai le laupepa o le igoa tutusa i le FlashTool window.

  3. Alu i le vaega "Tusi le Manatua"kiliki "Suʻesuʻe" ma faʻamautinoa le nofoaga o le faʻamaumauga "NVRAM" i le disk PC, ona tuʻuina lea o le faila lava ma kiliki "Tatala".
  4. I totonu o le fanua "Amata le Tuatusi" tusi le tau0x380000.

  5. Kiliki le ki "Tusi le Manatua" ma faʻafesoʻotaʻi le suiga mai Doogee X5 MAX i le USB USB o le PC.

  6. O le toe faʻasalalauina o le nofoaga autu o le manatuaina o le a amata otometi lava pe'ā uma ona fuafuaina le masini e le masini. O le faagasologa ua maeʻaeʻa vave, ma o foliga mai o le faamalama o loʻo taʻu mai ai le manuia o le taotoga. "Tusi le Manatua MEA".

  7. E mafai ona e vavae le kele, amata le masini ma siaki le i ai / saʻo o faʻamatalaga e ala i le tilotilo i le "dialer"*#06#.

Vaʻai foi: Suʻe IMEI i le masini Android

Toe faʻafoʻisia o le polokalama o le polokalame o le faʻaaogaina o faʻataʻitaʻiga i mataupu faigata, faʻapea foʻi ma se vaega ese "NVRAM" i le leai o se faʻamaumauga na faia talu ai nei, o loʻo faʻamatalaina i le faʻamatalaga o le "numera numera 3" o le galulue faatasi ma le faʻataʻitaʻiga o loʻo i lalo i le tusiga.

Metotia 2: Tool Infinix Flash

I le faaopoopo atu i le SP FlashTool, faʻaaoga i le metotia o loʻo i luga, o le isi meafaigaluega komepiuta, Infinix Flash Tool, e mafai ona faʻaaoga lelei e toe faʻaaogaina ai le Android i Doogee X5 MAX. O le mea moni, o le FlashTul SP lenei e ese mai i se atinaʻe faigofie ma faatapulaʻa galuega. Faatasi ai ma le fesoasoani a Infinix Flash Toole, e mafai ona e soloina vaega o le MTK-masini i se tulaga e tasi - "FirmwareUpgrade", o lona uiga, ia faatino se toe faʻafouina atoatoa o le Android ma le faʻamuamuaina o vaega manatua o le masini.

Download le Infinix Flash Tool mo Doogee X5 MAX Smartphone Firmware

O lenei metotia e mafai ona fautuaina mo tagata faʻapitoa faʻapitoa e le mananao e faʻaalu le taimi e faʻaogaina ai le masini faʻaaogaina, ma ia malamalama atoatoa i faiga na faia, ma e mafai ona iloa lelei po o fea le polokalama faʻapipiʻi e tatau ona i luga o le masini e mafua mai i le firmware!

E ala i le Infinix Flash Tool e mafai ona e faʻapipiʻiina soʻo se fausiaina o le OS aloaia i Dooji X5 MAX, ae i le faʻataʻitaʻiga o loʻo i lalo o le a tatou faia se auala e eseʻese - o le a tatou maua se faʻavae e faʻavae i luga o le masini i luga o le masini, ae faʻatasi ai ma isi faʻapitoa.

O talosaga autu a tagata e umia le X5 MAX mai Doogee i le masini komepiuta o le masini, ua fuafuaina ma faʻapipiʻiina e le gaosimea, o loʻo i totonu o le "faʻasalaga" o le faʻaaogaina o Android-shells faatasi ai ma talosaga muamua ma faʻalauiloa faʻalauiloa. O le mafuaʻaga lea na faʻaaogaina ai e le aufaipisinisi le faʻaogaina o fofo, lea ua maeʻa ona faʻamaonia mai i luga, ua matua lautele lava. O se tasi o suiga sili ona lauiloa o lenei ituaiga polokalama telefoni feaveaʻi Cleanmod.

O le polokalama faʻatulagaina e faʻavae i luga o masini komepiuta, ae faʻamamaina mai komipiuta uma "otaota", faʻapipiʻiina ai aʻa ma le BusyBox. E le gata i lea, a maeʻa le faʻatulagaga o CleanMod, o le a faʻapipiʻi le masini i le faʻaleleia atili o le TWRP le toe faʻaleleia o le siosiomaga, o lona uiga, o le a saunia atoatoa e faʻapipiʻi le polokalama faʻafouina (masani) polokalama. O le na faia le fofo na faia foi se galuega taua i luga o le lelei ma le mautu o le Android i lona atoa. O le fonotaga KlinMOD mai 03/30/2017 e mafai ona sii mai iinei:

Faʻafou le CleanMod firmware mo Doogee X5 MAX

Faʻalogo! Faʻafou le CleanMod version, o loʻo maua i le fesoʻotaiga i luga, e mafai e tagata e umia Doogee X5 MAX ona toe iloiloga VAEGA 6, o lona uiga, faatasi ma le faʻaaliga "rm68200_tm50_xld_hd"!!!

  1. Talia ma aveese le pusa CleanMod i se isi tusi.
  2. Faʻapipiʻi le archive i le Infinix FlashTool, faʻapipiʻi ma taʻe le talosaga i le tatalaina o le faila "flash_tool.exe".
  3. Push button "Brower" mo le siiina mai o ata o le polokalama faʻaopoopo i le polokalama.
  4. I le matalama o le Explorer, fuafua le ala i le faitautusi ma ata o le polokalama polokalama, filifili le faila faasalalau ma kiliki "Tatala".
  5. Push button "Amata" ona tatou faʻafesootaʻi lea i le Dudzhi X5 MAX i le setete o se uaea e fesoʻotaʻi atu i le uafu USB o le PC.
  6. O le failaina o faila i le setiina o faila mo masini masini e amataina lava, e pei ona faailoa mai e le faʻatumu o le alualu i luma i le window Infinix Flash.
  7. A maeʻa le polokalama faʻapipiʻi, o le OS o le a faʻaalia se faamalama e faʻamaonia ai le manuia. "Download Ok".
  8. E mafai ona motusia le telefoni mai le komepiuta ma alu i le OS faʻafouina faʻafouina. O le faʻalauiloa muamua o le masini, lea ua faʻapipiʻi ai CleanMod, e umi se taimi, e mafai ona faʻaali le logo lapoʻa mo le 15-20 minute. O se tulaga masani lea, tau lava ina faʻatali seia oʻo mai le Android screen, e aunoa ma le faia o se gaioiga.

  9. O se taunuuga, tatou toetoe lava a mamā, mausali ma faʻamalosia mo le faʻataʻitaʻiga Android.

Metotia 3: "Sueina", Toe faaleleia IMEI e aunoa ma se faʻamaumauga.

O nisi taimi ona o le le manuia o suʻega ma le firmware, ogaoga o masini ma faʻaletonu o le komepiuta ma isi faigata e suʻe ai mafuaʻaga, Doogee X5 MAX e muta le taʻavale ma tuʻuina atu soʻo se faailoiloga o le faatinoga. I se tulaga e le mafai ai ona toe faʻafouina le masini e faʻaaoga ai le # 1, e le mafai ona iloa e le komepiuta le telefoni pe taumafai foi e solo le mafaufau e ala i le SP FlashTool i le tele o auala ma le faʻaalia o le sese 4032, faʻaaoga le faatonuga lenei.

O le faʻaaogaina o le metotia e fautuaina na o tulaga ogaoga pe afai e le aoga isi metotia! Aʻo faia laasaga o loʻo i lalo, e manaʻomia le tausiga ma le gauai!

  1. Tatala le JV Flashtool, faʻaopoopo i le polokalama le faʻasalalau faila o le OS aloaia, fausia le faʻatulagaina o le faʻatulagaga "Faatulaga uma + Download".

    I le tulaga tonu lava, seʻi o tatou faia se kopi o le fesoʻotaʻiga i le downloadga o le fetaui mo le toe faʻaleleia o masini o toefaʻaiga o le falefaitautusi faʻatasi ma le polokalama faʻapitoa:

    Tikiake Doogee X5 MAX faʻamalosi faʻamalosi

  2. Saunia o se telefoni.
    • Aveese le tua o le tua, ave ese le kalama, SIM-kata, pati;

    • O le isi, faʻavasega mata 11 e faʻamautu ai le pito i tua o le masini;

    • Sii lemu ma aveese le faʻailoga o loʻo ufiufi ai le motherboard o le telefoni;
    • O la tatou sini o se suʻega (TP), o lona tulaga o loʻo faʻaalia i le ata (1). O lenei fesoʻotaʻiga e manaʻomia ona faʻafesoʻotaʻi i le "itiiti" i luga o le motherboard (2) ina ia mautinoa ai le faʻamalamalamaga o le masini i le SP FlashTool ma le toe manuia o le toe tusia o le mafaufauga o le masini.
  3. Tui le ki i le FlashTool "Download". Ma ona:
    • Matou te tapunia le suʻesuʻega ma le "masini" faʻatasi ma le fesoasoani o mea faigaluega avanoa. (I le tulaga lelei, faʻaaoga tweezers, ae o le masani masani e fai).
    • Matou te fesoʻotaʻi le kela i le microUSB fesoʻotaʻiga e aunoa ma le vavaeina o le TP ma le mataupu.

    • O loʻo matou faʻatali mo le komepiuta e taina le leo o le faʻafesoʻotaʻiina o se masini fou ma aveese le mea o loʻo vavae ese mai le suʻega.
  4. Afai e manuia le mea o loʻo i luga, o le a amata e FlashTool le faʻapipiʻiina o le Doogee X5 MAX memory areas, ona tusi ai lea o faila ata i vaega talafeagai. Наблюдаем за выполнением операции - заполняющимся статус-баром!

    В случае отсутствия реакции со стороны компьютера и программы на подключение девайса с замкнутым тестпоинтом, повторяем процедуру сопряжения сначала. Не всегда получается добиться нужного результата с первого раза!

  5. После появления подтверждения "Tatalo OK", aveese ma le agavaʻa le uaea mai le micro USB connector, faʻapipiʻi le laulau, piʻamea, ma taumafai e liliu le telefoni, uu le faamau mo se taimi umi "Meaai".

Afai ua toe faʻafouina le tulaga o le pona "piliki" e le o iloa (molia / faʻasao) ma le masini e le amataina i luga o faatonuga o loʻo i luga, faʻafesoʻotaʻi le tau ma faʻatagaina le paluga e faʻatonu mo se itula, ona taumafai lea e toe sui!

Faʻafouina le NVRAM (IMEI) e aunoa ma se faʻasologa

O le auala mo le toe faʻafoʻisia o "piliki mamafa" e le Dooji X5 MAX, o loʻo fautua atu i luga, o loʻo faʻatumuina ai le faʻatulagaga atoatoa o le mafaufau loloto o le masini. O le a faʻamalosia le faʻaaogaina o le telefoni feaveaʻi i le telefoni pe a maeʻa ona faʻaaogaina le telefoni - o le a le manuia ona o le leai o IMEI. O faʻamatalaga o le a faʻaumatia i le faagasologa o vaega o mea e teuloto ai.

Afai e te leʻi faia muamua se faʻamaumauga "NVRAM", toe maua mai o le komiti fesoʻotaʻiga e mafai ona faia e faʻaaoga ai le masini komepiuta Maui META - o le meafaigaluega aupito sili lea ona aoga pe'ā e galue i ni vaega o le NVRAM o loʻo fausia i luga o le faʻavae o le Mediatek hardware platform. Mo lenei faʻataʻitaʻiga, faʻaopoopoga i le polokalame, o le a e manaʻomia ni faila faapitoa. Talosaga manaʻomia i luga o le sooga:

Faʻagasolo le polokalama MI MA META ma faila e toe faʻaleleia le Doogee X5 MAX telefoni IMEI

  1. Matou te toe tusia le IMEI moni o se masini faapitoa mai lona afifi po o se fasi pepa o loʻo i lalo o le masini o le masini.

  2. Aveese le pusa ma le pusa tufatufa o le polokalama ma faila na maua mai le sootaga i luga.
  3. Faʻaaoga Maui META. O se faʻataʻitaʻiga masani - e manaʻomia ona e faʻatinoina le faʻatonutonuina o le talosaga. "setup.exe",

    ona mulimuli ai lea i faatonuga a le faila.

  4. I le maea ai o le faʻapipiʻi, matou te faʻatautaia le Maui META e fai ma sui o le Pule. Ina ia faia lenei mea, kiliki i luga o le poloka o le polokalama i luga o le Papamaa ma filifili mea e fetaui i le lisi autu.
  5. Tatala le lisi "Filifiliga" I le faamalama autu, Maui META ma maka le mea "Fesoʻotaʻi le Telefoni Mamao i le META mode".
  6. I le lisi "Gaioiga" filifili se mea "Tatala NVRAM Database ...".

    O le isi, faʻamautinoa le ala i le faila "nofoaga autu"o loʻo i totonu o le lisi na maua mai i le parakalafa muamua o lenei tusi lesona, filifili le faila "BPLGUInfoCustomAppSrcP_MT6580 ..." ma tulei "Tatala".

  7. Siaki le filifilia o le tau i le lisi o le faʻafesoʻotaʻi o laina faʻaoga "USB COM" ma tulei le faamau "Toe faʻafesoʻotaʻi". O le faʻaogaina o le faʻaogaina o masini e mumu ai le lanumumu.
  8. Aveese le Doogee X5 MAX atoatoa, aveese ma faʻapipiʻi le batini i le nofoaga, ona faʻafesoʻotaʻi lea o le uaea e fesoʻotaʻi ma le USB a le PC i le fesoʻotaʻiga a le masini. O le iʻuga, o le a faʻaalia le logo o le taga i luga o le lau o le masini ma "pipii" "Faʻaaogaina e le telefoni",


    ma o le faailo i le Maui Meta o le a taofia le susulu ma liu samasama.

  9. I le taimi e fetaui ai le masini ma le faamalama o le Maui Meta o le a otometi lava ona aliali mai "Maua le lomiga".

    O le mea lautele, o lenei module e le aoga i la tatou mataupu, o iinei e mafai ona e vaʻai i faʻamatalaga e uiga i vaega o le masini i le kiliki "Maua le faʻatulagaina o le faʻatulagaga"ona tapuni lea o le faamalama.

  10. I le lisi o le faʻaaogaina o modules Maui META filifili se mea "IMEI Download"O le a taitai atu ai i le tatalaina o le faamalama o le igoa e tasi.

  11. I le faamalama "IMEI Download" afifi "SIM_1" ma "SIM_2" i le fanua "IMEI" i le isi itu ia ulufale atu i tulaga faatauaina o mea e iloagofie ai e aunoa ma le numera mulimuli (o le a otometi ona oo mai i le fanua "Siaki Aofai" pe a uma ona ulufale i le muamua o le fa sefulu tagata).

  12. A maeʻa faʻatulagaina IMEI mo kata o katata SIM, kiliki "Download To Flash".
  13. O le faʻamaeaina manuia o le toe faʻaleleia o le IMEI ua faʻaalia e le faʻasalalauga "Tikiai IMEI ia moli lemu"e aliali i le pito i lalo o le faamalama "IMEI Download" toetoe o le taimi lava lena.
  14. Mata "IMEI Download" kili, ona kiliki "Alu ese" ma vavae le telefoni mai le PC.

  15. Matou te lafoaia le Doogee X5 MAX i le Android ma siaki ia mea e iloa ai e ala i le taina o le tuufaatasiga i le "dialer"*#06#. Afai e saʻo le faʻamaonia o mea o loʻo i luga o lenei tusi lesona, o le saʻo IMEI ma kata SIM o le a faʻaalia saʻo.

Metotia 4: Faʻamaumauga faʻapitoa masani

Mo le masini fuafuaina, o le tele o faʻamaumauga faʻapitoa ma isi ports mai isi masini na faia. Talu ai ona o le le atoatoa o le polokalama a le Doogee polokalama, o ia fofo e mafai ona manatu o se faatosinaga sili ona lelei mo le tele o tagata e pulea le ata. Faatasi ai ma isi mea, o le faʻapipiʻiina o se OS faʻapitoa e le faʻaaloalogia, ua na o le pau lea o le ala e maua ai se kopi fou o le Android i le masini, ae le o le 6.0 Marshmallow na ofoina mai e le kamupanī.

O le faʻatulagaina o se faiga masani i se masini Android e fautuaina mo na oi latou o loʻo i ai le poto masani ma SP FlashTool, iloa le auala e toe faʻafoʻi ai le Android e faigaluega pe a tatau ai, ma e talitonu ia latou gaioiga!

O le faʻatinoga mo le faʻapipiʻiina o se telefoni faʻatasi ma OS faʻaletulafono e faia i ni vaega se lua.

Laasaga 1: Faʻatu le TWRP

Mo le faʻapipiʻiina o le tele o faʻamaumauga faʻapitoa ma faʻamalosi i le telefoni o loʻo fesiligia, o le a e manaʻomia se toe faʻaleleia faʻaleleia faapitoa - TeamWin Recovery (TWRP). I le faaopoopo atu i le faʻapipiʻiina o faʻamatalaga lē aloaia, faʻaaogaina o lenei siosiomaga, e mafai ona e faia le tele o mea aoga - maua aʻa-aia tatau, fatufatuina se polokalama faʻapitoa, ma isi. O le faigofie ma le saʻo le metotia, o le faʻaoga lea e mafai ona e faʻaogaina lau masini i se siosiomaga masani, o le faʻaaogaina lea o le SP FlashTool.

Vaʻai foi: Faʻatulaga le toe faʻaleleia o aganuʻu e ala i le SPPS Tool

  1. Faʻamaumauga mai le fesoʻotaʻiga i lalo. A maeʻa ona tapenaina, matou te mauaina le image TWRP mo le X5 MAX, faʻapea foi ma le faila faʻasalalau sauni. O nei vaega e lua e lava lea mo le vave ma le faʻaleleia lelei o lau masini i se siosiomaga e toe faʻaleleia ai.

    Talia le TeamWin Recovery Image (TWRP) ma le Scatter File mo Doogee X5 MAX

  2. Tatou amataina le avetaavale avelalau ma faaopoopo i ai le faataapeapeina mai le tusi na maua i le sitepu muamua.

  3. A aunoa ma le suia o soʻo se tulaga i le polokalama, kiliki "Download".
  4. Matou te faʻafesoʻotaʻi le Dooji X5 MAX i le setete i le komepiuta ma faatalitali mo foliga mai o le faamalama "Tatalo OK" - O le ata o le toe faʻaleleia o loʻo tusia i le vaega tutusa o le mafaufau o le masini.
  5. Ave ese le uaea mai le telefoni ma faʻanofo i le TWRP. Mo lenei:
    • Faasolo le faamau i luga o le masini "Volume Up" ma taofi o ia "Enable". Taofi ki seia oʻo i le faʻaalia o le faʻaalia o le faʻaalia o le lisi o mea e faʻaalia.

    • Faaaogaina o le ki "Faateleina le Lisi" seti le faʻailoga e faʻafeagai ma le mea "Toe Faʻaleleia le Faʻaogaina", ma faʻamaonia le sau i luga i le faʻaleleia o le siosiomaga e ala i le kiliki "Faʻaititia le Volume". Mo sina taimi, o le TWRP logo e aliali mai, ona oʻo ai lea i le numera autu o le toe faʻaleleia.
    • E tumau pea i le faʻagaoioia o le ki "Faataga le Suiga"ona matou maua lea o le avanoa i le lisi autu o filifiliga TVRP.

Laasaga 2: Faʻasaoina o le aganuʻu

E ui i le mea moni e faapea, i le masani ai mo le atinae o Doogee X5 MAX i luga o le Android 7, i le taimi na faia ai lenei mea, e le mafai ona fautuaina le faʻaaogaina o ia fofo mo le faʻaaogaina i aso taitasi ona o le leai o se avanoa e maua ai le tino mautu. E ono mafai ona faʻaauau le atinaʻeina o OS mo le faʻataʻitaʻiga ole fesili ole lumanaʻi, ma o le a suia le tulaga.

I le taimi nei, mo se faʻataʻitaʻiga, o le a tatou faʻapipiʻiina le Toetu Toetu i se tasi o atunuʻu sili ona lauiloa i totonu o le fesuisuiaʻiina o fomaʻi. O le fesoʻotaʻiga o loʻo i lalo o loʻo maua ai faʻamaumauga ma le polokalama 5.7.4. Faatasi ai ma isi mea, o le atigi na faʻaputuina ia te ia lava le sili ona lelei o faʻamatalaga lauiloa CyanogenMod, Omni, Slim. O le auala, e aʻafia ai le faʻamalamalamaina ma le faʻapipiʻiina o vaega sili ona lelei mai vaega eseese o le Android, na mafai ai e le au foafoa ona faʻatuina se oloa o loʻo faʻaalia e se maualuga maualuga o le mautu ma le ofoofogia o le faatinoga.

Faʻafou le Remix Resurrection Remix mo Doogee X5 MAX

Afai e manaʻo le tagata e faʻaaoga isi faiga faʻaogaina e faia e tagata faʻafiafia ma romodels i le masini o loʻo fesiligia, e mafai ona faʻaogaina e tusa ai ma faatonuga o loʻo i lalo - e leai ni eseesega eseese i auala faʻapipiʻi o mea faigaluega masani.