Faʻafefea ona faʻaaoga se tagata e faʻafoe i le Windows 10

I le le mafai, o le tala o le tagata muamua na faia i le Windows 10 (mo se faʻataʻitaʻiga, i le taimi o le faʻatulagaga) ei ai aia tatau, ae mulimuli ane faʻamatalaga na fatuina o aia tatau a tagata faʻaaoga.

I lenei taʻiala mo amataga, laasaga i lea laasaga i le auala e tuʻuina atu ai aia tatau a le pule i le fausiaina o tagata faaaoga i le tele o auala, faʻapea foi ma le auala e avea ai ma se pule o le Windows 10, pe afai e te le maua le avanoa i le pule o le faʻamatalaga, faʻatasi ai ma se vitio pe a faʻaalia uma le faagasologa. Vaʻai foi: Faʻapefea ona fatuina se faʻaaogaina o le Windows 10, Faʻamaumauga o le Pule Faʻatonu i Windows 10.

Faʻafefea ona mafai ai e le pule faʻatau mo se tagata faʻaaoga i totonu o le Setete 10

I le Windows 10, ua aliali mai se faʻaoga fou mo le puleaina o faʻamatalaga e faʻaaoga ai - i le vaega "Faʻamau" talafeagai.

Ina ia avea le tagata e faʻaaogaina le pule i totonu o faʻataʻitaʻiga, ia mulimuli i nei laasaga faigofie (o nei laasaga e tatau ona faia mai se tala ua uma ona i ai aia tatau)

  1. Alu i Faʻatulagaga (Maua + I ki) - Tala - Aiga ma isi tagata.
  2. I le vaega "Isi tagata," kiliki i le tagata e teu ai le mea e te manao e avea ma pule ma kiliki i le "Change type account" button.
  3. I le isi pusa, i totonu o le "Tausi Tusi", filifili "Pule" ma kiliki "Lelei."

Faʻailoa, o le taimi nei o le a maua e le tagata faʻaoga i le isi aisi aia tatau.

Faʻaaogaina o le laulau faʻalogo

Ina ia suia aia tatau tau tupe mai se tagata faigofie i le pule i le komiti e pulea, mulimuli i laasaga nei:

  1. Tatala le laupapa faʻalogo (mo lenei mea e mafai ona e faʻaaogaina le sailiga i totonu o le galuega).
  2. Tatala "Faʻamatalaga a Tagata Usu".
  3. Kiliki le Manage Isi Tala.
  4. Filifili le tagata e ona le aia tatau e te manao e sui ma kiliki "Suiga ituaiga tala".
  5. Filifili le "Pule" ma kiliki le "Change Type Type" button.

Ua faia, o le tagata faʻaaoga o le pule o le Windows 10.

Faʻaaogāina o le faʻaaogaina "Tagata Faʻapitonuʻu ma Vaega"

O le isi auala e fai ai le tagata e faʻaaogaina le pule o le faʻaaogaina lea o le meafaigaluega-meafaigaluega "Tagata faʻapitonuʻu ma vaega":

  1. Faasolo i luga o le komepiuta Win + R i luga o le piano, ituaiga lusrmgr.msc ma lolomi Ulufale.
  2. I le faamalama e tatala ai, tatala le 'upega tafailagi' 'Usitai,' ona faʻalua loa lea i le tagata e te manaʻo e fai se pule.
  3. I luga o le Groups Groups tab, kiliki Add.
  4. Ulufale "Pule" (e aunoa ma ni upusii) ma kiliki "Lelei."
  5. I le lisi vaega, filifili "Tagata faaaoga" ma kiliki "Aveese."
  6. Kiliki le OK.

O le isi taimi e te ulufale ai, o le tagata faʻapipiʻi na faʻaopoopoina i le vaega Pule o le ai ai aia tutusa i le Windows 10.

Faʻafefea ona faʻaaoga se tagata e faʻaaogaina le laina o le laina

E i ai foi se auala e avatu ai aia tatau a le pule i le tagata faʻaaoga e faʻaaoga ai le laina o le tulafono. O taualumaga o le a faapenei.

  1. Faʻasalalauina le faʻasologa o le poloaiga e pei o le Pule (silasila i le auala e tamoe ai le musumusuga o le poloaiga i le Windows 10).
  2. Ulufale i le poloaiga upega tafailagi ma lolomi Ulufale. O le iʻuga, o le a e vaʻai i se lisi o faʻamatalaga faʻamatalaga ma faʻamatalaga tau tupe. Manatua le igoa sao o le teugatupe o aiā tatau e te manaʻo e sui.
  3. Ulufale i le poloaiga upega tafailagi o le nusipepa igoa / faaopoopo ma lolomi Ulufale.
  4. Ulufale i le poloaiga net netgroup Tagata faʻaaoga igoa / masini ma lolomi Ulufale.
  5. O le tagata faʻaaoga o le a faʻaopoopoina i le lisi o pule o le polokalama ma aveese mai le lisi o tagata masani.

Faʻaaliga i luga o le poloaiga: i luga o nisi o faʻavae e faʻavae i le gagana Peretania o le Windows 10, faaaoga "Pule" ae le o "Pule" ma "Tagata faaaoga" nai lo "Tagata faaaoga". E le gata i lea, afai o le igoa o le igoa e aofia ai ni nai upu, tuu i upusii.

Faʻafefea ona avea lou tagata faʻaaoga ma pule e aunoa ma le avanoa i faʻamatalaga ma aia tatau

Ia, o le faʻataʻitaʻiga lata mai: oe manaʻo e tuʻuina atu ia te oe pule a le pule, ae le o maua se faʻamatalaga o loʻo i ai nei nei aia tatau, lea e mafai ona e faia ai laasaga na faʻamatalaina i luga.

E oo lava i lenei tulaga e iai nisi o mea e mafai. O se tasi o auala faigofie o le:

  1. Faʻaaogā laasaga muamua i le auala e toe faʻafoʻi ai lau upega tafailagi Windows 10 ao leʻi faʻalauiloaina le laina o le tulafono i luga o le loka (e tatala i faʻatagaga talafeagai), e te le manaʻomia le toefaʻasiliina o soʻo se upu faʻaulu.
  2. Faaaoga le metotia o le laina o le faʻasologa o loʻo faʻamatalaina i luga i lenei laina o le tulafono e fai ai oe ma pule.

Aoaoga vitio

Ua maeʻa nei faatonuga, ou te mautinoa o le ae manuia. Afai ei ai pea au fesili, fesili mai i faʻamatalaga, ma o le a ou taumafai e tali.