Ulufale i le BIOS e aunoa ma se piano

O le kamupanī Xiaomi, lea ua vave ona lauiloa ma faʻaaloalogia i le au faipisinisi o Android smartphones, ua maua ai e tagata faaaoga a latou oloa i le tele o avanoa mo le puleaina o le masini komepiuta. O le lauiloa iloga Xiaomi Redmi Note 4 e le o se faʻasalaga i lenei mataupu, o auala o firmware, faʻafouina ma toe faʻaleleia o mea o loʻo talanoaina i le mea o loʻo ofoina atu i lalo.

E ui lava i le maualuga o le faatinoga o le telefoni ma le paleni o vaega o hardware ma le komipiuta Xiaomi Redmi Note 4, e masani lava o tagata taʻutaʻua uma o le masini e mafai ona fenumiai ma le mafai ona toe faʻaleleia le polokalama polokalama, aua e mafai ai e le masini ona fetaui lelei ma mea e fiafia i ai le tagata, e le taʻua ai tulaga ogaoga. manaʻomia le toe faʻaleleia.

O faʻatonuga uma o loʻo i lalo o loʻo faia e le tagata faʻaaoga i lou lava tulaga lamatia! Matafaioi mo masini ua faaleagaina ona o gaioiga a le tagata faaaoga, o le Pulega o lumpics.ru ma le tusitala o le tusitusiga e le ave!

Sauniuniga

O nisi meafaigaluega e faʻaaogaina e faʻapipiʻi ai polokalama faʻapipiʻi i le Xiaomi Redmi Note 4 (X), ma o nisi oi latou o le a le manaʻomia ai se tagata PC. I lenei tulaga, ao le i amataina le firmware, ua fautuaina e faia ni sauniuniga sauniuni, lea o le a mafai ai ona faatino e aunoa ma ni faafitauli e toe faʻaleleia poʻo suia suiga faʻapitoa, faʻapea foi ma le toe faʻafoisia o le vaega o le masini pe'ā tatau.

Faʻamatalaga masini

Xiaomi Redmi Faʻaaliga 4 o se faʻataʻitaʻiga ua tuʻuina atu i nisi o lomiga e le gata i le mamanu o le mataupu, o le tele o le faagaoioiga ma tumau le manatua, ae, ma o le mea sili ona taua, o le masini faʻamaumauga. Ina ia vave iloa po o fea feaveaʻi o le masini o loʻo i ai le tagata, e mafai ona faʻaaoga le laulau:

O auala uma e faʻaogaina ai masini komepiuta o loʻo lisi atu i lalo e na o Xiaomi Redmi Note 4 masini e faʻavae i le MediaTek Helio X20 processor (MT6797). I luga o le laulau, o nei lomiga ua faʻaalia i le lanumeamata!

O le auala pito sili ona faigofie e iloa ai le telefoni o le telefoni o le tilotilo i le pusa o masini.

po o se mea faapipii i luga o le mataupu.

Ma e mafai foʻi ona e mautinoa o loʻo iai i le lima o le faʻataʻitaʻiga e faʻavae i luga o MediaTek, ma vaʻai i le lisi o le MIUI. Meataitasi "E uiga i le telefoni" faʻaalia, faatasi ai ma isi mea, le aofaʻi o le gaosiga o le gaosiga. O le tau o meafaigaluega tau MTC e tatau ona faapenei: "Ten Core Max 2.11Ghz".

Filifiliga ma le faʻatauina o se afifi faʻatasi ma le polokalama

Masalo, ao leʻi amataina le toe faʻaleleia o le OS ile Xiaomi Redmi Note 4 (X), o le sini mulimuli o le taualumaga ua faʻamatalaina e le tagata faʻaaoga. O lona uiga, le ituaiga ma le lomiga o le polokalama lea e tatau ona faapipiiina o se taunuuga.

Ia mautinoa le saʻo saʻo, ma ia maua ni sootaga e download ai ni eseʻesega o MIUI, e mafai ona e faitau i fautuaga i le tusiga:

Lesona: Filifilia o le firmware MIUI

O se fesoʻotaʻiga i se tasi o aga masani mo Xiaomi Redmi Note 4 o le a tuʻuina atu i le faʻamatalaga o le faʻatulagaina o le OS faʻaleleia.

Taʻavale avetaavale

O le mea lea, ua maua mai le faʻamatalaga faʻanatura ma ua faʻapipiʻiina le pusa polokalama faʻapitoa. E mafai ona e faʻaauau e faʻaeʻe avetaavale. E tusa lava pe o taimi o faagaioiga ma le polokalama masini e le fuafuaina e faʻaoga PC ma meafaigaluega e manaʻomia ai le tuʻuina o le masini e ala i USB, faʻapipiʻi avetaavale i totonu o se komepiuta po o se komepiuta muamua o loʻo fautuaina tele i tagata taʻitasi e ona le masini. Mulimuli ane, o lenei mea e mafai ona faafaigofieina ai taualumaga e aofia ai le faʻaleleia poʻo le toe faʻaleleia o le masini.

Faʻasaʻo taʻavale mo le firmware Xiaomi Redmi Note 4 (X) MTK

O faʻamatalaga o le faʻatulagaga o mea e faʻaaogāina e mafai ona manaʻomia o loʻo faʻamatalaina i meafaitino:

Lesona: Faʻatulagaina o avetaavale mo le firmware firmware

Faʻaopoopoga kopi o faʻamatalaga

E ui i le mea moni o le vaega faakomepiuta o Xiaomi Redmi Note 4 e toetoe lava a le mafai ona faʻaleagaina, o le leiloloa o faʻamatalaga o loʻo i ai i le masini aʻo leʻi faia le taualumaga mo le toe faʻaleleia o le Android, e toetoe lava a le mafai ona faʻaalia pe a faʻatinoina ni gaioiga mamafa. O le mea lea, o le fatuina o kopi kopi o mea uma e te manaʻomia ae leʻi tuʻuina atu le polokalama polokalama polokalama o se fautuaga ma tatau. O auala eseese o le lagolagoina o faʻamatalaga mai i masini Android o loʻo faʻamatalaina i mea nei:

Lesona: Faʻafefea ona toe faʻaleleia lau masini komepiuta ae leʻi faʻamalamalamaina

O le tele o tagata faaaoga e tatau lava ona faʻaaogaina le faʻaaogaina o le Mi-Account e avea o se mea faigaluega faʻaoleo. Aua e te faatalale i galuega ua tuuina atu e le auaunaga, e ese mai le faaaogaina o ia mea e faigofie lava.

Faitau atili: Faʻasaʻoina ma le tapeina o laʻu Tausi

O le faʻamaumauga i MiCloud, pe afai e faia i taimi uma, e toeitiiti atoa le 100% le talitonuina o faʻamatalaga uma e faʻaaogaina ai faʻamatalaga e faigofie ona toe faʻaleleia.

Taumafai i auala eseese

O faʻataʻitaʻiga e aofia ai le toe tusia o vaega o le manatuaina o soʻo se masini Android i le tele o metotia e manaʻomia ai le faʻaogaina o faʻaoga faʻapitoa mo le masini. Mo le Redmi Music 4, o auala nei "Fastboot" ma "Toe Maua". O le mauaina o le malamalama i auala e fesuiai ai i auala talafeagai e mafai ona taua i taualumaga sauniuni. O le mea moni, e matua faigofie lava ona faia.

  • Le tamoe i le telefoni i totonu "Auala anapogi" E tatau ona i luga o le masini i totonu o le setete, ia uu i lalo i luga o le masini komepiuta "Tusi-" + "Meaai" ma taofi i latou seia oʻo i le foliga o le lapiti o faʻataunuʻuina le manipulations ma le robot ma le faʻamatalaga e aliali i luga o le lau "FASTBOOT".
  • Le amataina o le telefoni "Toe Maua", uu paʻu meafaigaluega "Volume Up" ma "Enable", faʻapea foi le tapeina muamua o le masini. Matagi pe a faʻatupeina i le toe faʻaleleia o tulaga aloaia Xiaomi o le a pei o lenei:

    I le tulaga o le toe faʻaleleia o aganuʻu, o le a faʻaalia le logo o le siʻomaga, ona otometi lea - mea e fai i le lisi.

Lafoaʻi le uta uta

E masani lava o metotia uma o le Xiaomi Redmi Note 4 (X) firmware, sei vagana ai le faʻamaumauga masani o le aloaia aloaia o le MIUI i le masini, e manaʻomia ai le tatalaina o le bootloader.

O le Xiaomi Redmi Note 4 (X) e faʻavae i luga o MediaTek e na o le faʻaaoga aloaia e tatala. O faʻafitauli uma e le faʻatagaina i le mataupu ua fuafuaina mo le faʻaogaina o masini faʻapipiʻi ma le Qualcomm platform!

O le auala aloaia o le faatinoina o le tatalaina o le faagasologa e faia e tusa ai ma faatonuga mai le mea o loʻo maua i le fesoʻotaʻiga:

Lesona: Tatalaina le pulupulu o le masini Xiaomi

E tatau ona maitauina, e ui lava o le mea e tatala ai le bootloader o se tulaga masani mo le toetoe o Xiaomi Android telefoni, o le poloaiga vaveboot e faʻaaoga e siaki ai le tulaga atonu e ese. Ina ia iloa pe ua poloka le uta mai le faʻataʻitaʻiga o loʻo fesiligia, faʻapipiʻi le poloaiga lenei i le Fastboot:

faʻapipiʻi vave mea uma

Failautusi "Ulufale mai" ona suʻe ai lea o le laina i le tali faʻamafanafanaga "tatalaina". Uiga "leai" o le parakalafa e iloa ai ua loka le uta uta, "ioe" - tatala.

Faamaumauga

O le faʻaaogaina o MIUI ma le OS masani i lenei faʻataʻitaʻiga e mafai ona faʻatino i le faʻaaogaina o le tele o meafaigaluega. Faʻalagolago i le setete o le polokalama faakomepiuta o Xiaomi Redmi Note 4, faʻatasi ai ma sini, ua filifilia se tasi talosaga. Lalo, i le faʻamatalaga o metotia faʻapipiʻiina, o loʻo taʻu mai po o fea galuega e sili atu ona faʻaaogaina se tasi poʻo se meafaigaluega.

Metotia 1: Faʻamaumauga o le faʻaogaina ole Android

O le auala sili ona faigofie mo le faʻapipiʻiina, faʻafouina ma le toe faʻaleleia o masini komepiuta i le masini o loʻo fesiligia o le faʻaogaina lea o le mafai gaioiga o le talosaga. "Faʻafouina le Faʻamaumauga"Fausia i ituaiga uma ma lomiga o le MIUI aloaia mo Xiaomi Redmi Note 4 (X).

O le mea moni, o le meafaigaluega na faamoemoe e faʻafouina le faʻaleleia o lomiga aloaia o MIUI "luga o le ea", lea e faia toetoe lava a aunoa ma le vave

ae o lona faaaogaina e ese mai i lenei mea e mafai ai ona toe faʻaleleia le polokalama e aunoa ma se PC, ma o lenei mea e matua faigofie lava. Na o le pau lava le mea o le a le faʻatagaina ai le faia o le metotia o le toe foʻi i tua o le MIUI i se taimi na muamua nai lo le tasi na faʻapipiʻiina i le taimi ole faʻatinoga.

  1. Faʻapipiʻi le MIUI faʻapipiʻiina faʻapipiʻi mai le upega tafaʻilagi Xiaomi aloaia ile pusa "Dowloaded_rom"faia i le mafaufauga o le masini.
  2. Filifiliga. Afai o le faʻamoemoe o le faʻaaogaina o le suia lea o le faufautua firmware i le lomiga fou fou, e le mafai ona e sii maia le pusa mai le ofisa aloaia o Xiaomi, ae faaaoga le mea "Download le firmware atoatoa" lisi o filifiliga i luga o le lau "Faʻafouina le Faʻamaumauga". O le lisi o loʻo taʻua i le kiliki i luga o le nofoaga ma le faʻatusa o ni mea se tolu, lea o loʻo i le tulimanu pito i luga o le mata o le tusi i le taumatau. A maeʻa le faʻapipiʻiina o le pusa ma le faʻapipiʻiina, o le a ofoina atu e toe faʻafouina le faiga mo se faʻapipiʻi mama o le polokalama polokalama. O lenei mea o le a faʻamalamalama manino ai le mafaufauga.
  3. Kiliki i luga o le ata o mataʻitusi e tolu ma filifili se galuega mai le lisi o le pa'ū. "Filifili faila faila". Ona matou filifilia lea o le auala i le afifi matou te mananao e faʻapipiʻi i le pule o le faila, tusi le faila filifilia ma kiliki "Lelei".
  4. O le faia o laasaga o loʻo i luga o le a amataina ai taualumaga mo le siakiina o le polokalama faakomepiuta ma le faʻamaoni o le afifi na siiina, ona faʻapipiʻi lea o le faila i le MIUI system operating system.
  5. I le tulaga o le fesuiaiga o le MIUI (mai le faʻailoga o le fausiaina i le fale o manu, e pei o le faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻaalia i lalo, pe vice versa), o faʻamatalaga uma mai le mafaufau o le masini o le a faʻamutaina. Toto "Ia manino ma toe faafou"ona matou faʻamaonia ai lea o le sauniuni mo le leiloloa o faʻamatalaga e ala i le toe faʻauluina o le tali tutusa.
  6. O nei gaioiga o le a taʻitaʻia ai se telefoni ma toe amata vave le polokalama o le tusitusi i le mafaufauga o le masini.
  7. I le maeʻa ai o taualumaga uma, matou te maua se MIUI aloaia "faʻafouina" pe faʻapipiʻiina le ituaiga na filifilia pe a sii mai le afifi mo le faʻatulagaga.
  8. Afai na faʻamamaina faʻamaumauga aʻo leʻi faʻapipiʻiina le polokalama, e tatau ona toe faʻafesoʻotaʻi uma galuega a le telefoni, faʻapea foʻi ma le toe faʻaleleia o faʻamatalaga mai le faʻamaumauga.

Metotia 2: Tool SP Flash

Talu ai ona o le masini e iloiloina o loʻo fausia i luga o le MediaTek hardware platform, o le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o le SP Flash Tool e toetoe lava o le lautele e mafai ona mafaufauina o se tasi o metotia sili ona aoga o le toe faʻaleleia, faʻafouina ma toe faʻafoʻisia le masini o loʻo fesiligia.

E ala i le SP Flash Tool, e mafai ona e faʻapipiʻi soo se ituaiga MIUI (China / Global) ma le (Stable / Developer) MIUI na sii mai le Xiaomi Redmi Note 4 (X) (o le a e manaʻomia se faʻamaumauga ma faila mo le Fastboot firmware).

O le upega tafaʻilagi ma le firmware o loʻo faʻaaoga i le faʻataʻitaʻiga o loʻo i lalo o loʻo avanoa mo le sii mai i le fesoʻotaʻiga:

Download le faufautua firmware 7.5.25 Xiaomi Redmi Note 4 (X) MTK mo le faʻapipiʻiina e ala i le SP Flash Tool

O le polokalame lava ia SP Flash Tool e manaʻomia le downloadina o le fesoʻotaʻiga:

Faʻalauiloa le SP Flash Tool mo Xiaomi Redmi Note 4 (X) MTK firmware

  1. Mo se faʻataʻitaʻiga, seʻi tatou faʻataʻitaʻiina MIUI 8 e ala i Flashtool. Faʻapipiʻi ma tatala le afifi i faila o le OS, faʻapea foʻi le faʻamaumauga ma le SP Flash Tool.
  2. Mo se laasaga lamolemole ma leai ni mea sese, o le ae manaomia le suia o le faila ata. cust.img i le tusi faʻatasi ma le firmware i lea lava mea, ae ia faila faila. Faʻatasi mo lomiga i le lalolagi o MIUI!

  3. Faʻatau le ata o le "cust" mo le Xiaomi Redmi Note 4 (X) MTK faʻamalosi e ala i le SP Flash Tool

  4. Kopi le faila cust.img, na maua mai o se taunuuga o le teuina o le teutusi, siiina mai le fesoʻotaʻiga o loʻo ofoina atu i luga, ma kopiina i le sui i totonu o le pusa "ata".
  5. Faʻasaʻo le SP Flash Tool ma vave tatala le vaega o le polokalame i luga o le ala: menu "Filifiliga" - aitema "Filifiliga ...".
  6. I le faamalama o filifiliga, alu i le lisi "Download" ma seti siaki i pusa siaki "USB Checksum" ma "Teuina o Checksum".
  7. O le isi itu o faʻamaumauga e te manaʻomia e fai ai suiga o le "Sooga". Alu i le lisi ma tuʻu le ki "USB Speed" i le tulaga "Faiga Faiva"ona tapuni lea o le faamalama o le faatulagaga.
  8. Faʻaopoopo i le avanoa talafeagai le faʻasalalau faila mai le pusa ma le firmware i le kiliki "Faʻasaoina-utaina"ona faʻamatalaina lea o le faila MT6797_Android_scatter.txt i le Explorer.
  9. Totogi le faila i le polokalama MTK_AllInOne_DA.bini totonu o le laupepa FlashTool. Faʻamatala mai le ala i le nofoaga o le faila i Explorer, o le faamalama o le a tatala ona o le kiliki o le ki "Download Agent". Ona kiliki lea "Tatala".
  10. Matou te aveeseina le pusa lata ane lata i le pito. "avega muamua" i totonu o le fanua e faʻaalia ai igoa o ata mo le firmware ma auala o latou nofoaga, ona amata lea o le pueina e ala i le kilikiina o le ki "Download".
  11. Matou te faʻafesoʻotaʻi le Xiaomi Redmi Note 4 (X) ma se USB USB i se PC ma amata ona maitauina pe faapefea ona maua le faagasologa o le fesiitaiga o faila. Alualu i luma o le alualu i luma o se faailoga samasama ua tumu i le pito i lalo o le faamalama.
  12. E tatau ona faʻatali mo le 10 minute. I luga o le faʻamaeʻaina o le faʻamalama le matala "Download Ok".

    E mafai ona e tape le telefoni mai le USB ma liliu i luga e ala i le kilikiina o le ki "Meaai" i totonu o le 5-10 sekone.

Filifiliga. Faʻaolaina

O faatonuga mo le galue ma le Redmi Note 4 (X) MTK e ala i le Lulu, faamalamalamaina i luga, faʻaoga i le masini i soʻo se setete, e aofia ai le "piʻopiʻo," faʻapea foi le masini ma se lokaina lokaina.

Afai e le amataina le telefoni, e tautau i luga o le lauulu, ma isi. ma e manaʻomia le aveeseina mai lenei setete, matou te faia mea uma o loʻo i luga, ae muamua e te manaʻomia e sui i totonu o le faʻailoga faatasi ai ma le firmware i faʻaopoopoga i le faila cust.img ma preloader.bin i luga o le tulaga o Saina o MIUI.

Tikia le faila manaʻomia i le sootaga:

Download China-preloader e toe faʻafou Xiaomi Redmi Faʻaaliga 4 (X) MTK e ala i le SP Flash Tool

A o faʻatinoina le toe faʻaleleia, o le Xiaomi Redmi Note 4 (X) MTK e ala atu i le SP Flash Tool o loʻo tulei i totonu o le siaki "avega muamua" aua le aveesea, ma faamaumau vaega uma e aunoa ma se tuusaunoaga i le tulaga "Tikia Naʻo".

Metotia 3: Mi Flash

Faʻafouina o masini komepiuta i luga o Xiaomi smartphones i le faʻaaogaina o se meafaigaluega gaosi oloa - Polokalame MiFlash o se tasi o auala sili ona lauiloa mo le faʻafouina ma le toe faʻafouina o masini. O le mea lautele, ia faʻatinoina le faʻatinoina o masini komepiuta i Xiaomi Redmi Note 4 (X) MTK e ala i le Mlesh, e tatau ona e mulimuli i laasaga o le aʻoaʻoga mai le lesona i le fesoʻotaʻiga:

Faitau atili: Faʻafefea ona faʻamalosi le smartphone Xiaomi e ala i MiFlash

O le metotia e mafai ai ona faʻapipiʻiina soʻo se ituaiga, ituaiga ma ituaiga o mIUI firmwares aloaia ma, faatasi ai ma le SP Flash Tool, o se auala aoga mo le toe faʻafoʻisia o se telefoni feaveaʻi.

Aʻo leʻi amataina le faʻaogaina, e tatau ona amanaʻiaina le tele o uiga o le Xiaomi Redmi Note 4 (X) MTK pe a faʻapipiʻi le polokalama e ala i MiFlash.

O le metotia e fetaui mo na o masini e faʻamaʻaina le puʻavale!

  1. Faʻapipiʻiina ole polokalama ole polokalama ile MiFlash i le mataupu o Redmi Faʻaaliga 4 (X) MTK e manaʻomia le tuʻuina atu o le telefoni ma le faʻaogaina i le mode "Fastboot"ae leai "EDL", e pei o le mataupu e toetoe o isi uma ata o Xiaomi masini.
  2. O le siiina mai o faamaumauga ma faila mo le faapipiiina o le MIUI e le tatau ona faapipii i le aʻa o le C: taavale. E le gata i lea, aʻo leʻi amataina le manipulation, e tatau ona e mautinoa o le tusi e mafua ai e le o iai ni faʻailoga, vagana ai "ata". O lona uiga, e tatau ona faapenei:
  3. A leai, ia tusia ni ata i le mafaufauga o le masini, o le ae manaomia le mulimuli i faatonuga mai le mea o loʻo maua i le fesoʻotaiga i luga. A maeʻa le faʻamalosiina o le MiFlash, matou te faʻafesoʻotaʻi le masini, muamua faʻafeiloaʻi i le mode Fastboot, fuafua le ala i le faʻasalalauga ma le polokalama, filifili le mode firmware ma kiliki "Flash".
  4. O loʻo matou faʻatali mo le faʻamaeʻaina o taualumaga (le feʻau "manuia" i le fanua "iuga" faamalama MiFlash). O le atamai o le a toe amataina lava.
  5. O loʻo totoe e faʻatali mo le amataina o vaega faʻapipiʻiina ma le downloadina o le kopi filifilia i MIUI.

Metotia 4: Fastboot

Atonu e tupu o le faʻaogaina o faʻamatalaga Windows o loʻo faʻamatalaina i auala o loʻo i luga o le a faigata mo mafuaaga eseese. Ma, e faʻapipiʻi le polokalama i le Xiaomi Redmi Note 4 (X) MTK, e mafai ona e faʻaogaina le meafaigaluega ofoofogia Fastboot. O le auala ua faʻamatalaina i lalo e mafai ai ona e faʻauluina soʻo se faʻauluuluga aloaia o le MIUI, e le faʻaaogaina i punaoa a le PC ma le Windows version / bitness, o le mea lea e mafai ona fautuaina i le toetoe o tagata uma e umia le masini.

Vaʻai foi: Faʻafefea se telefoni poʻo se papalama e ala i le Fastboot

  1. Ina ia fesiitai ia faila o ata i le Redmi Note 4 (X) MTK manatua e faʻaaoga ai le Fastboot, e te manaʻomia le pusa ma le polokalama lava ia, faʻapea foi ma le fastboot firmware na sii mai le Xiaomi webmaster official.
  2. Matou te tatalaina se afifi ma faila faila. I le taunuuga o le tusi, aveese mai faila mai le falefaitautusi ma faila Fastboot.
  3. Matou te tuʻuina Xiaomi Redmi Note 4 (X) MTK i le faiga "Fastboot" ma faʻafesoʻotaʻi i le uaea i le PC.
  4. Taumafai le laina o le poloaiga. O se tasi o auala pito sili ona faigofie o le taina lea o se tuufaatasiga i luga o le komepiuta. "Manumalo" + "R", i totonu o le faamalama matala "cmd" ma lolomiina "Ulufale mai" a le "Lelei".
  5. I totonu o le tusi na maua mai pe a le faʻaaogaina pusa, e tolu tusitusiga, e manaʻomia se tasi e amata ai le faiga o le tusiaina o faʻamatalaga i le mafaufau o le telefoni.
  6. O le filifiliga o se faila patino e faalagolago i galuega, ma o se taunuuga o le faʻaaogaina o se faʻamatalaga faapitoa, o le a tupu mea nei:
    • flash_all.bat - o vaega uma o le manatua o le masini o le a soloia (i le tele o tulaga, o le fofo fautuaina);
    • flash_all_lock.bat - faʻaopoopoga i le toe tusia o vaega uma, o le a tapunia le uta uta;
    • flash_all_except_data_storage.bat - o faʻamatalaga e tuʻuina atu i vaega uma, vagana ai "Tagata faigaluega" ma "Manatu o Meafaigaluega"o lona uiga, o faʻamatalaga faʻamatalaga o le a faʻaolaina.
  7. Faʻasolo le mau filifilia i totonu o le laina faʻasolosolo laina ma le kiore.
  8. A maeʻa ona faʻapipiʻi le auala ma le igoa i le faamalama,

    tulei "Ulufale mai"O lena mea o le a amata ai le faagasologa o le fesiitaiga o ata i le mafaufau o le telefoni.

  9. I le maea ai o le pueina o faamaumauga uma i le mafaufauga o le Xiaomi Redmi Note 4 (X), o le tusiga "maeʻa ...",

    Ma o le masini o le a otometi lava ona toe faʻafouina i le MIUI.

Metotia 5: Toe Faʻaleleia Faʻamaumauga

Ina ia faʻapipiʻi faʻamaumauga faʻapitoa o le firmware MIUI, faʻapea foʻi ma fofo faʻaleleia i Xiaomi Redmi Note 4 (X), e te manaʻomia se faʻafouina o le TeamWin Recovery (TWRP).

Faʻamatalaga o Ata ma le Setup TWRP

O le ata o le TWRP-toe faʻaleleia, faʻamoemoe mo faʻapipiʻi i le ata faataitai atamai, e mafai ona sii mai i le fesoʻotaʻiga:

Talia le TeamWin Recovery Image (TWRP) ma le SuperSU Patch mo Xiaomi Redmi Note 4 (X) MTK

Faʻaopoopo i le ata o le siosiomaga recovery.img, o le fesoʻotaʻiga i luga e sii mai le patch SR3-SuperSU-v2.79-SR3-20170114223742.zipI le faʻaaogaina o lea mea, e mafai ona e faʻapipiʻi le SuperSU. Ina ia aloese mai faafitauli, aʻo lei tusia le ata o le toe faaleleia o le suiga, ia kopi lenei afifi i le mafaufau o le masini (o le a manaʻomia ona faʻapipiʻi mulimuli ane).

  1. E tele auala e faʻaoga ai se masini TWRP, ae o le faigofie o se faila img ma le TWRP e ala i le Fastboot. Для проведения процедуры нужно выполнить инструкцию по переносу образов в разделы памяти из материала:
  2. Урок: Как прошить телефон или планшет через Fastboot

    1. После установки TWRP запускаем аппарат в режим рекавери

      и действуем следующим образом.

    2. Toto "Filifili Gagana" и выбираем русский язык интерфейса.
    3. Сдвигаем вправо переключатель "Faataga le Suiga".
    4. Faʻamau le afifi muamua SR3-SuperSU-v2.79-SR3-20170114223742.zip

      E manaʻomia lenei mea, o le le usitaia o le a taʻitaʻia ai le mea moni e le mafai e le telefoni ona faʻaulu i totonu o le tino!

    Faʻapipiʻiina o le MIUI

    A uma ona faʻaalia le siosiomaga o le toe faʻaleleia o le TWRP i totonu o le masini, e faigofie ona e faʻapipiʻiina se faʻalauiloaina o le MIUI mai soʻo se au atinaʻe e te manaʻo i ai.

    O auiliiliga o le filifiliga o fofo o loo faamatalaina i le mea o loo i le sootaga i lalo, i le nofoaga e tasi e mafai ona e maua ai sootaga i pusa sapalai:

    Lesona: Filifilia o le firmware MIUI

    I le tulaga o le Xiaomi Redmi Note 4 (X) MTK, e tatau ona e faʻaeteete i le faʻamalamalamaina o le faʻataʻitaʻiga pe'ā e suʻe le afifi saʻo i nofoaga o atunuʻu faʻainisinia! O le faila zip download e tatau ona iai i lona igoa piliki - igoa faʻailoga o le telefoni o loʻo fesiligia!

    Mo se faʻataʻitaʻiga, o le a matou faʻapipiʻiina le MIUI OS mai le MIUI Lusia - tasi o fofo e iai aʻafiaga ma aia e maua ai faʻamatalaga e ala i le OTA.

  3. Matou te kopiina le faila zip na fuafuaina mo le faʻaogaina i totonu o le mafaufau o le masini.
  4. Matou te alu i le fesuiaiga o le toe faaleleia ma solo solo (faamama) vaega "Faʻamaumauga", "Faʻapipiʻi", "Dalvik" (sei vagana ai le teuina i totonu).
  5. Faitau atili: Faʻafefea ona faʻamalosi se masini Android i le TWRP

  6. Faʻamau i luga o le firmware e ala ile mea "Faʻatulagaga" i le TWRP.
  7. A maeʻa ona toe faʻafouina i totonu o le OS, matou te maua se fofo faʻaleleia ma le tele o faʻamatalaga aoga mo tagata e ona le masini e nonofo i le itulagi Rusia.

Faʻatuina o faʻamataʻu masani

E tatau ona matauina mo Xiaomi Redmi Note 4 (X) e le tele naua le telefoni feaveaʻi, ma e toetoe lava oi latou uma e lafoina i le faʻataʻitaʻiga i fesili fesili eseese AOSP - toetoe lava o le "mama" Android. Faatasi ai ma isi mea, filifilia o se aganuʻu, e tatau ona malamalama o le tele o vaifofo i aso nei ua tumu i ni faaletonu matuia i le tulaga o le le mafai ona gafatia nisi o meafaigaluega.

E pei ona fautuaina mo le Faʻamaumauga 4 e le o faʻamaonia faʻamaonia e mafai ona fautuaina GALUEGA X AOSP, i le avea ai ma se tasi o faʻamaumauga aupito sili ona mausali ma le leai ni tupe maua. E mafai ona e sii maia e ala i le faʻaaogaina o le sootaga i lalo poʻo luga o le aloaʻia Xiaomi forum.

Faʻamaumau faʻamaoni masani, Gapps, SuperSU mo Xiaomi Redmi Note 4 (X) MTK

I le faaopoopo atu i le faila zip i le aganuʻu, o le fesoʻotaʻiga o loʻo i luga e aofia ai faila e sii mai ai Gapps ma SuperSU.

  1. Matou te utaina uma faamaumauga e tolu ma tuʻu i le mafaufau o le masini.
  2. Matou te alu i le TWRP-toe faʻaleleia ma maua "solo" o vaega uma, e le aofia ai "Manatu o Meafaigaluega" ma "Micro SDCard".
  3. Faʻapipiʻi le auala faʻapipiʻi AOSP, Gapps ma le SuperSU.

    Faitau atili: Faʻafefea ona faʻamalosi se masini Android i le TWRP

  4. Faatali seʻi maeʻa le faʻapipiʻi ma toe faʻaleleia i se faiga faʻafouina,

    E matua eseese lava mai le MIUI masani i luga o Xiaomi masini.

O le mea lea, e tele auala e lima e toe faʻaaogaina ai le faiga faʻaoga i le Xiaomi Redmi Note 4 (X), faʻavae i luga o le MTK platform. Faʻalagolago i le mea e manaʻomia ma le faʻaaogaina o le tagata, e mafai ona e filifilia soʻo se metotia. O le mea autu o le faʻatinoina ma le faʻaeteete o taga taʻitasi, mulimuli i faatonuga mo le firmware.