Faʻapitoa faʻamaumauga VKontakte

I luga o le upega tafaʻilagi VKontakte, faʻaopopo i le fausiaina o pou fou, e mafai ona e vaʻai i isi tagata e tusa lava po o le a le ituaiga ma le nofoaga. I le gasologa o lenei tusiga o le a tatou talanoa e uiga i mea uma e fesootaʻi ma le ki Fetufaai i totonu o le punaoa o loʻo fesiligia.

Faʻapitoa faʻamaumauga VK

O le auala pito sili ona faigofie e malamalama ai i le faamoemoega o le faʻatinoina o faamaumauga o faʻamaumauga e ala i le faʻatinoga o lenei faiga. Ina ia faia lenei mea, faʻaaoga le ki Fetufaai i lalo o lenei po o lena meli ma filifili le nofoaga o lomiga. Mo nisi faʻamatalaga e uiga i lenei mea, sa taʻuina mai ia i matou i se isi tusiga i luga o le saite i le fesoʻotaʻiga i lalo.

Faitau atili: Faʻafefea ona fai se faletupe VK

  1. Faʻalagolago i le nofoaga na filifilia, o le ituaiga iuga iuga e mafai ona fesuisuiai. Ae ui i lea, o le numera o fiafiaga ma le faʻatagaina o le uluaʻi pepa o le a le faʻaalia.

    Afai e lafoina le pou a le isi tagata i luga o se itulau patino, o le a aliali i totonu o le fafaga o se mea e faʻapipiʻi i se pou avanoa e sui ai oe. I lenei tulaga, e mafai ona e faʻasaʻo le talafaamaumau ma, i le faaopoopo atu i mea o loʻo i ai i le uluaʻi tusitusiga, faʻaopopo lau mea.

    Pe a faʻatuina se faʻaleleia i totonu o se afioʻaga, o le faʻasalalauga e toetoe tutusa ma le itulau o tagata. Pau lava le eseesega iinei o le mafai lea ona filifili nisi faʻamatalaga, mo se faʻataʻitaʻiga, faia o le faʻasalalauga meli.

  2. O tagata uma e faʻaaoga, e aofia ai oe, e mafai mulimuli ane ona kiliki i le sootaga ma le taimi o le fausiaina.

    Ona o lenei, o le itulau o le a filifilia o le a tatalaina i luga o le itulau, lea o le a maua ai mea e fiafia i ai, toefaaleleia ma faʻamatalaga o le uluai lomiga.

  3. Afai e te faʻatagaina se ata mai le mataʻituina o matafaga, o le a faʻafeiloaʻi e aunoa ma le taʻua o le uluai nofoaga.

    E aoga tele lenei mea pe a faaopoopoina faila i talatalanoaga.

  4. Soʻo se mea e te faia i le faʻauʻuga o le faʻamaumauga faʻatasi ma le faʻatasi o le a le afaina ai le uluaʻi meli. E le gata i lea, o mea fiafia ma faʻamatalaga o le a faaopoopoina i lau lomiga, ae le o le faalautele atu i le uluai lomiga.
  5. Faʻafetai i le toe faʻasaina o pou taitasi ua i ai se sootaga i le nofoaga muamua o le lomiga. Ona o lenei mea, o le tele o faafitauli ma le faʻalauiloaina e mafai ona foia.
  6. Afai ei ai ni suiga i le uluai faʻamaumauga, o le a faʻaaogaina foi i le meli i lau nofoaga filifilia. O lenei mea e sili atu ona maitauina pe a faʻaumatia se lomiga, o se taunuuga o lea mea e ono aliali mai ai se poloka avanoa i luga o lou puipui.

    Vaʻai foi: Faʻapefea ona fufulu le puipui VK

  7. I le faʻaopoopoga i uta faʻapitonuʻu, o loʻo i ai foi le avanoa e lolomi ai faʻamaumauga mai punaoa i luga o le upega tafailagi. I lenei tulaga, o le filifiliga finafinau mulimuli e mafai ona matua fesuisuiai e faalagolago i luga o le tulaga o le saite.

    Mo se faʻataʻitaʻiga, i le tulaga o le lafoina o vitio mai le YouTube, o le vitio o loʻo aliali mai i le faʻamaufaʻailoga i le auala lava lea e tasi e pei o oe na e lafoina i luga o le saite. Faatasi ai ma lenei faʻamatalaga, fiafia, manatu ma nisi vaega e faʻapupulaina lava.

  8. A e taumafai e faʻasala atu se isi tagata, mo se faʻataʻitaʻiga, mai lou puipui, o le a lomia e aunoa ma le taʻuina o le igoa o le tagata. O lona uiga, e ui lava i le faʻamau faʻasaina i luga o le itulau, o le ae le fesootaʻi ma le faʻauʻuga mulimuli o le pou.

O lenei mea e gata uma ai le fausiaina o se toe faʻaleleia.

Faaiuga

O le faʻamoemoe, oa matou faʻatonuga na mafai ai e oe ona maua se tali i luga o mea faʻapitoa o le toe faʻaleleia i le fesoʻotaʻiga lautele VKontakte. Afai e leai, e mafai ona e faʻafesoʻotaʻi saʻo mai i faʻamatalaga i lalo o lenei tusiga.