Faʻasaʻo le mea sese "E le o iai le BOOTMGR" i le Windows 7

I le taimi nei o le tele o komepiuta feaveaʻi ua fausia i totonu o le telefoni, ma o tagata faʻatau komepiuta e faʻatauina se masini faʻapitoa mo le faʻaalia o ata i luga o le lau. O nisi taimi e te manaʻo e faʻamautinoa o loʻo faʻaaoga meafaigaluega. E mafai ona faia lenei mea i auala eseese. E uiga i le auala e faatino ai lenei galuega i luga o komepiuta po o PC e tafe le Windows 10, ma matou te fia tautala i lenei tusiga.

Iloilo le webcam i le Windows 10

E pei ona taʻua i luga, e faʻataʻitaʻiina le ataata i le faʻaaogaina o metotia eseese, o ia mea uma o le a aoga ma fetaui pe a mafai i nisi tulaga. Aʻo leʻi faʻataʻitaʻiina, matou te fautuaina oe e faʻamautinoa ua faʻaalia le telefoni i le faatulagaga o le faiga faʻaogaina. A leai, o le a le mafai ona iloa e talosaga na faʻaaogaina. Ina ia faia lenei mea, faitau le tusi lesona, tuʻuina atu i se isi tusitusiga o loʻo i lalo.

Faitau atili: Suʻe le kamera i le Windows 10

Metotia 1: Polokalame Skype

O le tele o tagata faʻaaogaina o loʻo faʻaaogaina le meafaigaluega faʻapitoa i le fesiligia pe a fesoʻotaʻi atu i le telefoni Skype. I tulaga o lenei masini komepiuta o loʻo i ai se vaega mo faʻatulagaina o faʻailoga. Matou te fautua e alu i ai e faia se suʻega webcam mo le faʻatinoga. O faʻamatalaga auiliili i lenei autu e mafai ona maua i la tatou isi tusiga i le sootaga lenei.

Faitau atili: Siakiina o le mea pueata i Skype

Metotia 2: Auaunaga i luga ole Initaneti

I luga o le Initaneti, o loʻo i ai se numera o auaunaga faʻapitoa na faʻatulagaina e mafai ai ona e siakiina le taʻaloga o se 'upega tafailagi e aunoa ma le mauaina muamua o le polokalama. E le gata i lea, o ia nofoaga o loʻo tuʻuina atu ai meafaigaluega faaopoopo o le a fesoasoani, mo se faʻataʻitaʻiga, ia iloa pe o le a le fua o le masini faʻaaogaina. O se lisi o nofoaga aupito lelei o lenei ituaiga, faapea foi ma faatonuga mo le fegalegaleai ma i latou, e mafai ona maua i isi a tatou mea.

Faitau atili: Siaki le upega tafaʻilagi i luga ole laiga

Metotia 3: Polokalama mo le pueina o le vitio mai se webcam

O le pueina o se vitio mai se mea pueata e faigofie ona fai i le polokalama, lea, e le gata i lea, e tele meafaigaluega aoga mo le faʻatinoga o lenei faiga. O le mea lea, e mafai ona e vave amata suʻesuʻeina iina - o le a lava le na o le pueina o se vitio puupuu. Faatasi ai ma se lisi o ia polokalama, faitau a matou mea i le fesoʻotaʻiga lea.

Faitau atili: O polokalama sili mo le pueina o le vitio mai se webcam

Metotia 4: Faʻamaumauga Faʻasinomaga Windows

Ua fausia e le Windows 10 tagata atinaʻe se tusi masani i lenei lomiga o le OS. "Telefoni", lea e mafai ai e oe ona ave ata ma pueina le vitio. O le mea lea, afai e te le manaʻo e siiina nisi polokalama faʻaopoopo, faʻaoga lenei filifiliga.

I le "pito sili ona sefulu" o loʻo i ai se galuega e gafa ma le faʻalauiloaina o le tagata. Faatasi ai ma lana fesoasoani, ua poloka le avanoa mo le polokalama komepiuta i le pueata ma isi faʻamaumauga. Mo le faʻamaoniga saʻo, e muamua ona e manaʻo e faʻatagaina le faʻaaogaina o le masini e fesiligia. E mafai ona e siaki ma fetuunai lenei parakalafa e pei ona taua i lalo:

  1. E ala i le lisi "Amata" alu i le vaega "Filifiliga"e ala i le kiliki i luga o le afi.
  2. Filifili le lisi "Le Faalauaiteleina".
  3. I le itu tauagavale, saili le vaega. Talosaga Talosaga ma kiliki i le mea "Telefoni".
  4. Faʻalu le uila i le "I luga".
  5. Faʻasaga i lalo e saili ai faʻatagaga mo talosaga uma. Ia mautinoa o avanoa mo "Ata pue" aofia ai.

Vaʻai loa i le faʻamaoniga lava ia:

  1. Tatala i luga "Amata" ma tusi i le sailiga "Telefoni". Tatala le talosaga na maua.
  2. A uma lena, kiliki i le ala talafeagai e amata ai le pueina poo le ata.
  3. I le pito i lalo o mea faʻaolaina o le a faʻaalia, faʻaaliga ia latou faʻamautinoa le saʻo lelei o le faʻaogaina o le masini.

O auala fuafuaina o le a fesoasoani e fuafua le faatinoga o le mea pueata poʻo le mautinoa ua gau. A maeʻa le suʻega, e mafai ona e faʻaaogaina le masini pe foia soʻo se faʻafitauli faʻaletonu.

Tagai foi:
Fofoina o le faafitauli i le gau o kamela i luga o se komepiuta ma le Windows 10
Telefoni feaveaʻi i le Windows 10