Faʻafefea ona fausia se komepiuta taalo

Skype polokalama ua mamanuina e fesootai ma au uo. O iinei, e filifilia e tagata uma se auala faigofie. Mo nisi, o se vitio po o ni valaau masani, ao isi e sili ona fiafia i le feʻau tusitusia. I le faagasologa o ia fesoʻotaʻiga, o loʻo i ai i le aufaitau se fesili talafeagai: "Ae pe e te vaʻai faʻamatalaga mai le Skype?". Seʻio tatou vaai i le auala e fai ai.

Metotia 1: Faʻamaʻatia le tala faʻasolopito

Muamua matou te filifilia le mea e te manaʻo e tape. Afai o nei savali mai le talanoaga ma SMS, e leai se faafitauli.
Alu i totonu "Meafaigaluega-Faʻasalalauga-Talitonuga ma SMS-Tatala Atili Maualuga". I totonu o le fanua "Faasaoina le tala" matou te fetaomi "Faamamaina le Talafaasolopito". O a outou sms ma savali mai le talatalanoaga o le a faʻamutaina atoa.

Metotia 2: Aveese Savali Faʻatasi

Faamolemole ia matau e le mafai ona tape se savali faitau mai le talatalanoaga po o se talanoaga mo se tasi fesootaiga i le polokalama. Tasi i le tasi, na o au feau lafoina e faʻaumatia. Kiliki i le koni taumatau. Matou te fetaomi atu "Aveesea".

Ua tumu nei le Initaneti i ituaiga polokalama masalosalo e folafola atu e foia le faafitauli. Ou te le fautuaina oe e faʻaaogaina ona o le maualuga maualuga o le maua o faʻamaʻi.

Metotia 3: Aveese le Faʻamatalaga

Aveese le talanoaga (telefoni) e te toilalo foi. O lenei galuega e le o iai i le polokalama. Na o le pau le mea e mafai ona e faia e tape ai le faʻamatalaga ma fatu se mea fou (lelei, pe'ā e manaʻomia moni).

Ina ia faia lenei mea, taofi le Skype i le polokalama Task Manager Processes. I le sailiga o le komipiuta matou te ulufale ai "% Appdata% Skype". I totonu o le pusa na maua, saili lou talaaga otooto ma tape. O loʻo i ai lenei faʻapitoa ua taʻua "Ola # 3aigor.dzian" o le ae maua se tasi.

A maeʻa lena matou toe ulufale i le polokalama. E tatau ona e faʻamaonia le tala atoa.

Metotia 4: Faʻateʻa le talafaasolopito o tagata taʻitoʻatasi

I le mea e te manaʻo e faʻamalo le tala i se tagata e toatasi, e mafai ona e faia au fuafuaga, ae le aunoa ma le faʻaaogaina o auupega tʻatolu. Aemaise lava, i lenei tulaga, tatou te liliu atu i le DB Browser mo SQLite.

Tikiali le Initaneti DB mo SQLite

O le mea moni, o le Skype chat history o loʻo teuina i luga o se komepiuta i le tulaga o se faʻamaumauga o le faʻatulagaga SQLite, o lea e tatau ai ona tatou liliu atu i se polokalama e mafai ai ona faʻapipiʻi faila o lenei ituaiga, lea e mafai ai ona tatou faia se polokalama leai se totogi.

  1. A o lei faia le faagasologa atoa, tapuni Skype.
  2. Faitau atili: Tuʻu Skype

  3. A uma ona tuʻu le Initaneti o le DB mo SQLite i lau komipiuta, faʻalauiloa. I luga o le faamalama kiliki le ki. "Tatala le Faʻamaumauga".
  4. O le a faʻaalia se faʻamatalaga suʻesuʻe i luga o le lau, i totonu o le tuatusi o le a e manaʻomia e te alu ai i le fesoʻotaʻiga lea:
  5. % AppData% Skype

  6. A maeʻa lena, ia tatala vave le pusa i le igoa ole igoa i le Skype.
  7. O le tala atoa i le Skype o loʻo teuina i luga o se komepiuta o se faila. "main.db". Tatou te manaʻomia.
  8. A amata le database, alu i le tab i le polokalama. "Faʻamaumauga"ma e uiga i le itu "Laulau" filifili le taua "Talanoaga".
  9. O le faʻaaliga e faʻaalia ai logins o tagata faʻaoga na e faʻasaoina le tusiga. Faʻamalamalama le igoa ole igoa, fesoʻotaʻiga e te manaʻo e tape, ona kiliki ai lea o le ki "Aveese Faamaumauga".
  10. I le taimi nei, e teu ai le faʻamaumauga fou, e tatau ona e filifili le ki "Tusi suiga".

Mai lenei taimi i luga, e mafai ona e tapunia le Faʻamaumauga o le DB mo SQLite ma iloilo le auala na faia ai lana galuega e ala i le faʻalauiloaina o Skype.

Metotia 5: Aveese se tasi pe sili atu feʻau

Afai o le auala "Aveese savali e tasi" e faʻatagaina oe e faʻamalo na o au feau tusitusia, o lenei metotia e mafai ai ona e faʻamaeʻaina soʻo se feʻau.

E pei ona i ai i le metotia talu ai, iinei e tatau ona tatou faʻafesoʻotaʻi le fesoasoani a le NPP mo le SQLite.

  1. Faia laasaga uma 1 e oo i le 5 o loʻo faʻamatalaina i le auala muamua.
  2. I le polokalame o le DB Browser mo SQLite alu ile tab "Faʻamaumauga" ma i le parakalafa "Laulau" filifili le taua "Massages".
  3. O le laulau o le a aliali mai i luga o le lau, lea e te manaʻomia e taʻalo ai i le taumatau seia e maua le koluma "body_xml", lea, o le mea moni, o le faʻamatalaga o le mauaina ma le auina atu o feʻau e faʻaalia.
  4. A e maua le feʻau e te manaʻo ai, filifili i le kiliki se kuki, ona filifili lea o le ki "Aveese Faamaumauga". O lea ia tape uma savali e te manaʻomia.
  5. I le mea mulimuli, ina ia faʻamaeʻa le tapeina o savali filifilia, kiliki le ki. "Tusi suiga".

Faatasi ai ma le fesoasoani o auala faigofie, e mafai ona e fufulu lau Skype mai faʻamaumauga e le manaʻomia.