Galuega a Microsoft Excel: filifiliga filifiliga


Faʻatupulaia o Mea Faʻatupulaia - o se polokalame ua mamanuina mo le mamanu o tusi ata. O faila uma e faʻaaogaina le galuega faʻatulagaina e mafai ona faʻatau atu i Photoshop e faʻamaeʻa ai.

Fausia itulau

E mafai ona faaopoopo i ai le numera o itulau e le faʻatapulaʻaina i se galuega na faia i le polokalama. E aofia ai ma le faʻapipiʻi mai nisi o faʻataʻitaʻiga na faia i le PSD, lea e mafai ona faʻataʻitaʻia i lou fiafia i PS pe faʻaaoga e aunoa ma suiga. E lagolagoina e le masini komepiuta ia faila i totonu o soo se faʻamatalaga o Photoshop.

Mea teuteu

Aʻo faʻapipiʻi le Faʻatulagaina o Mea Fai Mea Faʻatino i totonu o se pusa i luga o lau 'eleʻele malo, tuʻuina ni nai mea teuteu (teuteu) e mafai ona tuʻu i luga o itulau o album. I lenei tulaga, e mafai foi ona e faaopoopo au lava elemene i le faatulagaga o BMP, JPG, PNG, GIF, TIFF ma PSD.

Faʻatonutonu meafaigaluega

O le polokalama e faʻatagaina ai oe e faʻatupu ata na faʻaofiina i totonu o le poloketi, o sina gaioiga laiti. O mea nei o loʻo maua:

  • O le faʻasologa o le laugatasi lea e faʻataʻatia ai le ata, liliu ma feoai i luga o le tapoleni.
  • O faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻi e mafai ai e oe ona faʻatele pe faʻaitiitia le eseesega, faʻapea foʻi ma le galue i le paʻu lanu.
  • O le faʻafefiloi o se mea e mafai ai ona e faʻafefeteina le pito o le ata, faʻateleina le masini paʻu (le tele o le lalolalalo template layer) ma fetuunai le manino o le ata.
  • O le filifiliga filifiliga e fatuina ai vaega e faʻamauina e se leo. Ina ia suia le avanoa o loʻo i ai se tulaga faʻapalepale.
  • Faʻapipiʻi faʻapipiʻi elemene elemene e oʻo atu i tua atu o tuaoi itulau.

Faʻasalalau i Photoshop

I Photoshop, e mafai ona e faʻasili atu ata taʻitasi ma itulau uma.

Afai na siitia le itulau, ona oʻo lea i PS o le a maua e le tagata faʻaaoga se pepa e aofia ai laulau faʻatasi ai ma ata, masini ma tipi laina. I Photoshop, o le mulimuli mulimuli, faasaʻo, elemene ua faaopoopo.

Mama

  • Le mafai ona fatufatu ma faʻauluina au lava mamanu ma mea teuteu;
  • E le tele se taimi e faia ai se tusi pese, pe a avanoa avanoa;
  • Faauma le gaioiga i Photoshop.

Faʻafitauli

  • Se numera itiiti o mamanu ma mea teuteu ua saunia;
  • O le polokalama e taugata;
  • I le saolotoga, o se lauiloa e sili atu i luga o ata uma.

Mea na faia i le Event Maker - polokalame faʻavaomalo mo le fatuina o tusi ata ma collages. O se vaega itiiti o filifiliga e faʻamalieina e le mea moni e faʻapea o faila o poloketi e fetaui ma faʻamaumauga uma o Photoshop, lea e mafai ona e galue ai i luga o le mamanu, maua ai se lelei sili atu.

Faʻatau se faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga o le Faʻatulagaina o Mea Fai Mea

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Faʻailoga o le fai oloa o le Wedding 7-PDF Maker Ata faʻasolosolo ata faʻapipiʻi pro DP Animation Maker

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
O le Event Maker Maker o se polokalama lelei mo le faatulagaina lelei o tusi ata. O loʻo i ai lana lava aoina o faʻasologa o pepa ma mea teuteu, vavalalata vavalalata ma Photoshop.
Faigaluega: Windows 7, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Lab Net Plus
Tau: $ 360
Toa: 60 MB
Gagana: Rusia
Version: 2.05.18