Faʻasaʻo le mea sese "Sa leʻi tuʻuina atu e le tagata le tusi aʻafia" i le Bat!

O se tusi o se mataitusi lapoa tele lea e faʻaaoga i le amataga o mataupu poʻo pepa. Muamua lava, e tuʻuina atu le gauai, ma o lenei auala e faʻaaogaina, i le tele o taimi, i valaaulia poʻo talafou. E masani lava, e mafai ona e faʻafetaui le tusi i tusi a tamaiti. I le faaaogaina o meafaigaluega a le Word Word, e mafai foi ona e faia se mataitusi muamua, ma o le a matou faamatala e uiga i lenei mea i lenei tusiga.

Lesona: Faʻafefea ona fai se laina mumu i le Upu

O le tusi e lua ituaiga - masani ma luga o le fanua. I le mataupu muamua, o lona uiga o loʻo taamilo solo le tusitusiga i le itu taumatau ma lalo ifo, i le lona lua, o le tusitusiga e na o le itu taumatau, e foliga mai o se koluma.

Lesona: Faʻafefea ona fai koluma i le Upu

Ina ia faaopoopo i ai le matala mata i le Upu, mulimuli i laasaga nei:

1. Tuu le pala i le amataga o le parakalafa lea e te manao e seti ai le mataitusi muamua, ma alu i le lisi "Faaofi".

2. I se vaega o meafaigaluega "Upu"tu i luga o le pusa tafatafa, kiliki "Tusi".

3. Filifili le ituaiga nofoaga e nonofo ai:

  • I le tusitusiga;
  • I luga o le fanua.

Uluaʻi tusi o le ituaiga filifilia o le a faaopoopo i le nofoaga na e faʻamaonia.

Manatua: Ua faaopoopoina le faavaa mataua i le tusitusiga e avea o se mea ese, ae e mafai ona e suia e pei lava o isi tusitusiga. Ma i totonu o le lisi autu "Tusi" ei ai se itu "Taimi o le mataitusi muamua"lea e mafai ona e filifilia ai le vai papatiso, seti le maualuga o le mataitusi i laina (numera), ma faʻapitoa foi le mamao mai le tusitusiga.

Malilie, sa faigofie. O lenei o tusitusiga o loʻo e galue ai i totonu o le Upu o le a foliga sili atu ona manaia ma muamua, faafetai i le mea o le a latou tosina mai ai le gauai tatau. O le faʻatulagaina sao o le a fesoasoani ia te oe e faʻamatalaina le tusiga i le auala sili. E mafai ona e aʻoaʻo atili e uiga i ai mai la tatou tusiga.

Lesona: Faʻamatalaina o le Upu i le Upu