E faʻapefea ona e vaʻai po o ai o loʻo suʻe oe i le "Faatali mo au"

Talofa

O le mea e leaga ai, toetoe lava o tagata uma e iloa le tasi faafitauli - o le leai o se fesootaiga ma tagata e latalata ia te ia: uo lelei, uo, aiga. E ui i le mea moni o le tausaga nei o le tekinolosi faʻamatalaga, o le sailia o le tagata saʻo e mamao mai le faigofie ...

Masalo o le mafuaaga lea na sau ai le auaunaga a le malo mo le felagolagomaʻi tagata mo Rusia - "Faatali mo au" (o le igoa lava e tasi o loo faaali mai i luga o le televise, lea, i le auala, e mafai ai ona e vaai i tagata o loo sailia).

E manino lava e le mafai ona faʻaalia i latou uma o loʻo manaʻomia i luga o le televise, o le a le lava le taimi o le vaalele! O le mafuaaga lena ei ai se laupepa e mafai ona e maua ai faamatalaga o le fiafia, o le mea tonu lava lea o le a faatatau i ai lenei tusiga.

O le tusiga ua mamanuina atili mo tagata faʻapitoa ...

Laʻasaga taʻitasi i lea laasaga: pe faʻapefea ona e iloa poʻo ai o loʻo sailia oe i le "Faatali mo aʻu"

Lauga o le Nofoaga: //poisk.vid.ru/

Mafaufau i le faasologa o mea uma.

1) Muamua tatou te lolomiina i le pusa o le tuatusi o le 'upega tafailagi le tuatusi o le' upega tafaʻilagi "Faatali mo aʻu" (//poisk.vid.ru/) poʻo le alu i le sooga o le igoa tutusa (silasila maualuga i luga o le tusiga i lalo o le ulutala).

2) Taumatau i le ogatotonu o le lau (o le nofoaga o le laina sailiili e mafai ona ese siʻitia e faalagolago i le browser) - o le ai ai se fomu saili. I le pepa e tatau ona e togi ai le igoa ma le igoa o le tagata o loʻo e suʻeina (i lenei tulaga, lou igoa ma lou igoa), ona kiliki lea i le "find" button (tagai i le Fig 1).

Fig. 1. Faatali mo aʻu - Tautua a le Pepa Research Service

3) Afai i lau talosaga ei ai tagata - o le ae vaʻai i se lisi oi latou uma o loʻo manaʻomia. Masalo o le a oulua i ai faatasi ma i latou ... I le auala, e faaopoopo atu i le igoa ma le igoa ole igoa, le aso na fanau mai ai le tagata, o loʻo faʻaalia foi le tusiga a le tagata o loo sailia o ia.

O nisi talaʻaga e mafai ona faʻaleleia, o lea o le faʻamatalaga oi latou o le a misi.

Fig. 2. Tagata e fiafia i ai

4) Afai o le igoa ma le igoa ole igoa o le tagata o loʻo sailia e masani lava (Petrov, Ivanov, Sidorov, ma isi), ona mafai ai lea ona maua e le suʻega na o se tulaga maualuga o tagata e manaʻo i ai. Ina ia faʻamalamalama le faʻafanua o le suʻega, e mafai ona e faʻaaogaina le fomu saili i le agavale i le koluma o le nofoaga (agavale agavale):

- faʻamaonia le aso na fanau mai ai (a itiiti mai o le mea o loʻo faʻamoemoeina, o loʻo i ai);

- itupa o se tagata;

- filifili le ituaiga faʻavasegaina (tagaʻii le fig 3).

Fig. 3. Suega sailiili

5) I le auala, o le a ou tuuina atu se tasi o fautuaga laitiiti. E mafai ona e tusia le igoa ma le igoa igoa uma i le laupepa ma nai tusi laiti - o le siaki suʻesuʻe e le o se mea e masani ai. Ae o le filifiliga o le gagana e taua tele! O le mea lea, muamua sue mo le tagata sao i Rusia, ona e le maua lea - taumafai e faʻatumu le sailiga ma lona igoa muamua ma le igoa mulimuli i le Latina (o nisi taimi e fesoasoani ai).

Tau lava e te faʻaopoopo. Afai o loʻo e suʻe se tasi, e mafai ona e tuʻu lau talosaga ile luga o le upega tafaʻilagi "Faatali mo aʻu." Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e lesitala i luga o le 'upega tafailagi, ona tuʻu mai lea o se talosaga: o le saʻo ma sili atu faʻamatalaga e te tuʻuina atu i le tagata o loʻo e suʻe i ai, o le tele foi lea o le avanoa e manuia ai (tagai i le Fig. 4).

Fig. 4. Tuʻua se talosaga

I luga o lenei tusiga ua maeʻa. O le a manaia pe afai e leai se tasi na te leiloa se tasi ma leai se mea ...

Luʻu Lelei 🙂