Mauaina o firmware i le masini Android

O se numera tele o laupepa ma faila o loʻo teuina i luga o le vaeluaina o le komepiuta. O se tasi oi latou o le SysWOW64 (System Windows-on-Windows 64-bit), ma o le toatele ua latou o atu i ai e le itiiti ifo ma le tasi pe a faaaogaina polokalama a isi vaega e galulue faatasi ma lenei pusa poo le tautevateva ia latou lava. Ona o le telē tele ma le numera o faila, fesili e uiga i le mafuaʻaga e manaʻomia ai lenei faila ma pe mafai ona faʻamalo e le masani. Mai lenei tusiga o le ae iloa ai tali i le faʻamatalaga o le fiafia.

O le faʻamoemoe o le upega o le SysWOW64 i le Windows 7

I le avea ai o se tulafono, o faʻamaumauga sili ona taua o loʻo natia e le mafai ma e le mafai ona vaʻaia - ina ia faʻaalia, e tatau ona e setiina nisi o vaega ole ala. Ae peitai, e le faʻaaoga lenei mea i le SysWOW64 - ileC: Windowssoʻo se tagata faʻaoga PC e mafai ona vaʻai i ai.

O lona autu autu autu o le teuina ma le lafoaia o talosaga e 32-lautele lautele i le faʻaogaina 64-bit Windows. O lona uiga, afai o le lomiga o lau masini komepiuta e 32 tiketi, ona le tatau lea ona i ai se pusa i luga o se komepiuta.

Faʻafefea ona galue SysWOW64

E faʻaaogaina i le faiga e pei ona taua i lalo: pe a faʻapipiʻiina se polokalama ma sina 32 bits, o lenei faagasologa e toefaʻaia mai le faila laugatasiaC: Pepa PolokalamaiC: Faʻatonu Polokalame (x86)o fea ma kopi uma o faila ma faletusi e kopiina. E le gata i lea, faatasi ai ma le avanoa masani i se 32-bit talosaga i le failaC: Windows System32e tamoe i le DLL o le faila manaʻomia o loʻo taʻavale maiC: Windows SysWOW64.

Faʻafanua x86 i le olaga masani o lona uiga 32-bit loloto loloto. E ui o tekinolosi e le saʻo lenei faʻamatalaga, e masani ona e vaʻaia le igoa x86masani ona faauigaina 32-bit. O lenei igoa o le laʻititi lea na maua ina ua maeʻa le faʻatagaina o le Intel i8086 ma le isi faʻaliliuga o lenei laina, e iai foʻi numera 86 i le faaiuga. I lena taimi, na latou galulue uma lava i luga o le tulaga o loʻo iai 32 bits. Na foliga mai mulimuli ane ua faaleleia tulaga x64 mauaina lenei igoa, ma lona muamua x32 E oʻo mai lava i le aso, o loʻo tumau pea le igoa faalua.

E masani lava, o faʻamatalaga uma e faʻamatalaina e faia e aunoa ma le auai o le tagata faʻaaoga ma e le talafeagai mo ia. O se polokalame e mafai ona faʻaleleia 32-bit "manatu" o loʻo i totonu o le Windows tutusa le loloto. I se tautalaga faigofie, SysWOW64 maua ai le tulaga fetaui mo tusi tuai na tusia mo le 32-bit system ma le lolomiina mo le 64 bits, pe a tupu, i le avea o se faila EXE installer.

Aveesea poʻo le faʻamamāina o le SysWOW64

Ona o le mea moni o le telē o lenei faila e le o le mea sili lea, o tagata faʻaoga e iai ni faʻafitauli i le avanoa avanoa i le faigata, atonu e te manaʻo e faʻamalo. Matou te le fautuaina e faia lenei mea: e mautinoa o le a leai sau galuega o soʻo se polokalama faʻapipiʻi poʻo ni taaloga, talu ai o le toʻatele oi latou e faalagolago i faila DLL o loʻo teuina i le SysWOW64. E foliga mai o le ae manao e toe faʻafoʻi mea uma, pe afai e mafai lava ona e amataina le Windows pe a maeʻa lenei faʻamalosi.

Faʻaaoga nisi faʻamaoni faamaoni o le HDD, mo se faʻataʻitaʻiga, e faʻatatau i fautuaga mai isi a tatou tusiga.

Tagai foi:
E faʻapefea ona fufulu mama le otaota mai le lapisi i le Windows 7
Faʻamamaina le faʻamaumauga Windows o lapisi i le Windows 7

SysWOW64 toe faaola mai

O tagata e faʻaogaina le le iloa o lenei faila, pe a ma le 100% o mataupu, o loʻo feagai ma faʻalavelave i le faʻaogaina o polokalama ma polokalama taʻitasi. I se tulaga faapena, latou te fiafia i auala e maua ai le SysWOW64 mamao ma pe mafai ona sii mai mai se mea.

Matou te fautua malosi atu e saili le suʻega i lenei igoa i luga o le Initaneti ma taumafai e faʻasaoina i lau PC i lalo o le faʻaogaina o le muamua. I le faʻamuamua, o lenei metotia e le mafai ona taʻua o le galue, talu mai seti o polokalama ma, e tusa ai, potutusi, e eseese mo tagata uma. E le gata i lea, o le faasoaina atu o le SysWOW64 i luga o le Initaneti e ono le mafai e se tasi ona leai ni faamoemoega lelei. E masani lava, o ia ituaiga taʻiala e oʻo atu ai i faʻamaʻi komepiuta ma ono leiloloa uma ai faʻamatalaga patino.

E mafai ona e taumafai e toe faʻafoʻi SysWOW64 i le nofoaga e ala i le toe faʻaleleia o se polokalama. E lua tulaga mo lenei mea: 1 - e tatau ona e faʻaaogaina le mea faigaluega "Toe Faʻafoisia o Mea"; 2 - o se faʻamalologa ma le aso na muamua atu i le tasi pe ae faʻamalo le lapisi e tatau ona teu i luga o le PC. Faitau atili e uiga i le amataina o lenei faʻatinoga i le isi a tatou tusitusiga.

Faitau atili: Toe faʻafoʻiina i le Windows 7

I tulaga e sili atu ona faigata, e te manaʻomia le toe faʻafoʻatoaina o Windows aʻo e teu ai faila faʻaoga. O le metotia e mataʻutia ma e le faʻaleagaina, pe afai e le fesoasoani le toe faʻaleleia. Ae ui i lea, e aoga ma ma le filifiliga saʻo o le filifiliga toe faʻaleleia (ma lenei "Faʻafou") e le aofia ai le tapeina o isi faila ma pepa e teu ai i lau komepiuta.

Faʻamatalaga auiliili:
Faʻapipiʻiina o le polokalama o le Windows 7 faʻapipiʻi mai se CD
Faʻapipiʻiina le Windows 7 faʻaaogaina o se taavale e mafai ona faʻaaoga
Faʻapipiʻi le Windows 7 i le Windows 7

E mafai ona iai siama i SysWOW64

Virus e pipii ai le tele o komepiuta, e masani lava ona i ai i totonu o le polokalama. Mo lenei mafuaʻaga, e le mafai ona faʻaesea le i ai o polokalama faʻapitoa i le SysWOW64, lea o le a suia e avea ma faiga o le polokalama ma, i le taimi lava e tasi, utaina le Windows pe faʻaalia lana gaoioiga i se isi auala. I se tulaga faapea, e le mafai ona e faia e aunoa ma le siakiina ma le togafitia o le polokalama i le polokalama faakomepiuta. Faʻafefea ona fai sao, matou te mafaufau i se isi mea.

Faitau atili: Faʻataʻitia fomaʻi komepiuta

Ae ui i lea, e le o iai i taimi uma faʻamaʻi. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le toʻatele o tagata e le masani ona faʻaalia le vaʻaia Task Manager le faagasologa svchost.exelea o loʻo teuina i totonu o le SysWOW64, ma latou taumafai e puipuia mai le galue - maeʻa, tape, pe faʻamaʻi faʻamaʻi. O le mea moni, o se faiga taua lenei mo se komepiuta e nafa ma auaunaga o loʻo taʻavale i le PC e tusa ai ma le 1 service svchost.exe = 1. Ma e tusa lava pe e te vaʻaia e le svchost le polokalama, e le o taimi uma e taʻu mai ai o le tino e pisia. I le tusiga i luga o le sootaga o loʻo i lalo, e mafai ona e iloa poʻo a mea e aafia ai le faʻaogaina sese o lenei faiga.

Faitau atili: Faʻamauina o le faafitauli o le faʻaaogaina o le SVCHOST.EXE i le Windows 7

I le faʻatusatusaina ma le tulaga na talanoaina i luga, e mafai ona ave i luga e Windows isi faiga, ma mo i latou e mafai ona e mauaina ni faʻamalamalamaga faʻatonutonu e ala i le faʻaaogaina o le sailiga i luga o la matou upega tafaʻilagi po o le fai atu o le fesili o loʻo i lalo i faʻamatalaga. O lenei mea e faaiʻuina ai le tusiga ma toe faʻamanatu atu ai ia te oe e te le manaʻomia le faʻalavelave i le faiga o le polokalama a le Windows, aemaise lava pe a tumau le OS ma e leai ni faʻaletonu.