Faʻapipiʻi le Google Play Market i luga o lau masini Android


Google e le gata mo lana inisinia sailiili, ae faʻapea foi mo le tele o aogā o auaunaga e maua mai soʻo se masini i luga o se komepiuta, faʻapea foʻi i luga o le Android ma iOS mobile platforms. O se tasi o nei mea o le Kalena, o le gafatia lea o le a tatou faamatalaina i la tatou tusiga i aso nei, faʻaaogaina o se faʻataʻitaʻiga le talosaga mo masini e iai se "laumei lanumeamata" i luga o le vaa.

Vaʻai foi: Taamilosaga mo le Android

Faʻaalia ata

O se tasi o matafaioi autū i le auala e te fegalegaleai ai ma le kalena ma mea e tutupu na faʻalagolago i le pepa na tuʻuina atu ai. Mo le faʻaogagofie o le tagata faʻaaoga, Google's brainchild e tele ni ona matamata, faʻafetai i le mea e mafai ona e tusia ai faʻamatalaga i luga o le tasi laupepa mo taimi nei:

  • Aso;
  • 3 aso;
  • Vaiaso;
  • Masina;
  • Faasologa.

Faatasi ai ma le muamua o mea e fa, o mea uma lava e matua manino lava - o le taimi filifilia o le a faʻaalia i le Kalena, ma e mafai ona e fesuiaʻi i le va o vaeluaga tutusa e faʻaaoga ai laʻau i luga o le lau. O le faʻataʻitaʻiga mulimuli e mafai ai ona e iloa na o se lisi o mea na tutupu, o lona uiga, e aunoa ma aso na e leai sau fuafuaga ma galuega, ma o se avanoa sili lea ona lelei e faamasani ai i le "otootoga" i se taimi lata mai

Faaopopo ma seti kalena

O mea tutupu mai i vaega eseese, lea tatou te faʻamatalaina i lalo, o faʻailoga eseese - e tofu i latou ma ona lava lanu, mea i le lisi o lisi, le mafai ona toe faʻaauau. E le gata i lea, i le Google Calendar, o se vaega eseese ua faʻapolopolo mo "Aso Fanau" ma le "Aso Faamanatu." O mea muamua e "tosoina" mai le tusi tusi ma isi punaoa lagolago, i aso malolo lona lua o le a faʻaalia.

E fetaui lelei le manatu o se faatulagaga masani o kalena e le lava mo tagata uma e faaaogaina. O le mafuaʻaga lea i totonu o le tusi talosaga e mafai ona e maua ma faʻatagaina soʻo se isi lava na tuʻuina atu iina pe faaulufaleina oe lava mai seisi auaunaga. E moni, o le mea mulimuli e na o le komipiuta e mafai.

Faamanatu

Mulimuli ane, na matou oʻo i le muamua o galuega autu o soʻo se kalena. O mea uma e te le manaʻo e faʻagaloina, e mafai ma e tatau ona faaopoopo i le Google Calendar i le ituaiga o faamanatu. Mo nei mea tutupu, e le na o le faaopoopoina o le igoa ma le taimi (le aso ma le taimi moni) e maua, ae o le toe fai soo (pe afai ua seti sea seti).

O faʻamanatuga na faia tuusaʻo i totonu o le talosaga o loʻo faʻaalia i se lanu eseese (faʻapipiʻi pe ua filifilia e oe i totonu o tulaga), e mafai ona faʻataʻitaʻia, makaina maeʻa pe, pe a tulaʻi mai le manaʻoga, solo.

Mea na tutupu

O le tele o avanoa mo le faʻatulagaina oa latou lava mataupu ma fuafuaga e tuʻuina atu ai gaoioiga, pe a faʻatusatusa i faʻamanatuga. Mo lenei ituaiga o mea i le Google Calendar, e mafai ona e setiina se igoa ma se faʻamatalaga, faʻamaonia se nofoaga, aso ma le taimi o lona umia, faaopoopo se tusi, faʻamatalaga, faila (mo se faʻataʻitaʻiga, ata poʻo se pepa), ma valaaulia isi tagata faʻaoga, lea e sili ona talafeagai mo fonotaga ma konafesi. I le auala, o faʻataʻitaʻiga o le vaega mulimuli e mafai ona faʻatulaga saʻo i le faamaumauga lava ia.

O mea e tutupu e fai ma sui o se kalena ese ma lona lava lanu, pe afai e tatau ai, e mafai ona faʻataʻitaʻia, faʻatasi ma faʻamatalaga faaopoopo, ma suia ai se numera o isi matāʻupu o loʻo maua i le faamalama mo le fatuina ma le faasaʻoina o se mea na tupu.

Sini

Talu ai nei, o se mea na tupu i luga o le telefoni feaveaʻi a le kalena, lea e le i tuʻuina atu Google i luga o le upega tafailagi. O le foafoaga lenei o sini. Afai o loʻo e fuafua e aʻoaʻo se mea fou, faʻaalu se taimi mo oe lava poʻo e pele ia te oe, amata le taalo taʻavale, fuafua lou lava taimi, ma isi mea, faigofie lava ona filifilia le sini talafeagai mai mamanu poʻo le fatuina mai le vevesi.

I vaega taʻitasi o loʻo maua, e tolu pe sili atu foʻi ni atumotu, faʻapea foʻi ma le mafai e faʻaopoopo i ai se mea fou. Mo ia faamaumauga, e mafai ona e fuafuaina le toe fai fua, le umi o le mea na tupu ma le taimi sili ona lelei mo le faamanatu. O lea la, afai o le ae fuafuaina lau vaiaso faigaluega i Aso Sa uma, o le a le gata ina fesoasoani le Google Calendar e te le faʻagaloina, ae o le "pulea" le faagasologa.

Saili i se mea na tupu

Afai ei ai ni nai faʻamaumauga i lau kalena poʻo le mea e te fiafia i ai e mamao i ni nai masina, nai lo le taʻavale i totonu o le faʻaaogaina o fesoʻotaʻiga i itu eseese, e mafai ona e faʻaaogaina le galuega sailiili i totonu o le lisi autu. Filifili na o le mea talafeagai ma ia ulufale lau fesili i upu poʻo fuaitau mai le mea na tupu i le pusa saili. O le taunuuga o le a le mafai ai ona e faʻatali.

Gmail Events

Google i le meli, pei o le tele o kamupani, o se tasi o tagata sili ona lauiloa, pe afai e le sili ona lauiloa ma sailia tagata e faʻaaogaina. Afai e te faʻaaogaina foi lenei i-meli, ma e le na o le faitau / tusitusi, ae e teu foi oe faamanatu e fesootai ma mataitusi faapitoa poo a latou tagata e auina atu, o le Maramataka e tatau ona faailoa i nei mea tutupu, aemaise lava talu ai e mafai foi ona e setiina se vaega ese mo lenei vaega. lanu Talu ai nei, o le tuʻufaʻatasia o tautua e galue i itu uma e lua - o loʻo i ai se faʻamatalaga o le Kalena i le 'upega tafaʻilagi o meli.

Faʻasalalau mea

E manino lava o mea uma na faia i le Google Calendar e mafai ona suia i soo se taimi e tatau ai. Ma afai mo faʻamanatuga e le taua tele (o nisi taimi e faigofie ai le faʻamalo ma le faia o se mea fou), ona i le tulaga o mea e tutupu e aunoa ma se avanoa, e leai se mea. O le mea moni, o na mea uma o loʻo maua pe a fatuina se mea e mafai ona suia. I le faaopoopo atu i le "tusitala" o le faamaumauga, oi latou na ia faatagaina e faia - o tagata faigaluega, aiga, ma isi - e mafai foi ona faia suiga ma faasaʻo i ai. Ae o se tasi lenei o galuega tauave o le talosaga, ma o le a talanoaina atili.

Galulue faʻatasi

E pei o Google Drive ma lona sui Docs (ofisa saoloto a Microsoft e tutusa) E mafai foi ona faʻaaogaina le Kalena mo le galulue faatasi. O se telefoni feaveai, pei o se upega tafaʻilagi tutusa, e mafai ai ona tatala lau kalena mo isi tagata faaaoga ma / poʻo le faaopoopoina o le kalena a se tasi (e ala i le maliega malie). E mafai ona e faʻamatalaina pe faʻamalosia aia tatau mo se tasi o loʻo avanoa i au faamaumauga ma / poʻo le kalena atoa.

E mafai foi ona faia i mea na tutupu ua uma ona ulu atu i le kalena ma "e aofia ai" tagata e valaʻaulia - e mafai foi ona tuʻuina atu ia i latou le aia e faia ai suiga. Faʻafetai i nei foliga uma, e faigofie ona e faʻatautaia le galuega a se kamupani laʻititi e ala i le fausiaina o se kalena masani (lauiloa) ma fesoʻotaʻi tagata patino i ai. Ia, ina ia aua nei fenumiai i totonu o faamaumauga, ua lava lava le atofaina o lanu tulaga ese ia i latou.

Vaʻai foʻi: Faʻapipiʻiga o le ofisa talosaga mo masini feaveaʻi ma le Android

Faʻafesoʻotaʻi ma Google auaunaga ma Fesoasoani

O le kalena mai Google e fesoʻotaʻi vavalalata e le gata i le meli a le kamupani, ae faʻapena foʻi ma lona tulaga sili atu ona tupu - Poletisa. Ae paga lea, e tusa ai ma aga masani agaleaga, o le a le pine ae ufiufi, ae o le a mafai ona e vaai i faamanatu ma mea na tutupu mai le Kalena i lenei pou ma vice versa. E lagolagoina foi e le masini Manatu ma Tasks, ua na o le fuafua e faʻapipiʻi i totonu o le talosaga.

I le talanoa e uiga i le tapunia ma le felagolagomai ma auaunaga a Google, e taua le matauina o le lelei o le Maramataka e galulue ma le Fesoasoani. Afai e te le maua se taimi po o se manaʻoga e faamaumauina ma le lima, fesili i le fesoasoani leo e fai - ia taʻu atu se mea e pei o le "Faamanatu mai ia te au le fonotaga i le aso a taeao o le aoauli", ona, pe a talafeagai ai, faia suiga talafeagai (e ala i le leo poo le lima), siaki ma sefe.

Tagai foi:
Fesoasoani Fesoasoani mo Android
Faʻapipiʻi le fesoasoani leo ile Android

Mama

  • Faʻamatalaga faigofie, faʻaogaina;
  • Gagana Rusia;
  • Malamalama lelei i isi oloa a Google;
  • Faʻaogaina o mea faigaluega faʻapaʻaga;
  • Le faʻatulagaina talafeagai o galuega mo le fuafuaina ma le faʻatulagaina o mataupu.

Faʻafitauli

  • Leai nisi avanoa mo faʻamanatuga;
  • E le lava le seti tele o mamanu faatulagaina;
  • E leai ni mea sese i le malamalamaaga o 'au e Google Fesoasoani (e ui lava o se mea le lelei lea i le lona lua).

Vaʻai foi: Faʻafefea ona faʻaaoga le Google Calendar

O le kalena a Google o se tasi lea o na auaunaga e pei o le tulaga masani i lona vaega. O lenei mea na mafai ona le gata ona o le maua o meafaigaluega uma ma galuega mo galuega (e le gata i le tagata lava ia ma le galulue faatasi) ma / poʻo fuafuaga a le tagata lava ia, ae ona o lona avanoa - i luga o le tele o masini Android ua uma ona faʻapipiʻi, ma tatala i totonu o soʻo se masini E mafai moni lava oe i nai kiliki.

Faʻasaʻo le Google Calendar mo le leai

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le app mai le Google Play Market