Faʻafefea ona faʻaopoopo musika i le iPhone e ala i iTunes


O le tele lava o taimi, e faʻaaogaina e tagata faʻapipiʻi a le tagata lava ia faʻamatalaga ma faʻamalamalamaina mo le faigofie ma le faigofie o le galue i se komepiuta. O se tasi o mea sili ona lelei mo le faʻamalamalamaina o faʻamatalaga ma le tausia o faʻamaumauga o le polokalama Microsoft Access, lea e mafai ai ona e fatuina faʻamaumauga, faia ni suiga ia i latou, ma faia se tele o galuega e aoga e le gata mo faleoloa ma isi faʻalapotopotoga, ae mo tagata masani.

O Microsoft Access o loʻo i ai se numera tele o galuega tauave, lea e faʻamaonia ai mai le tele o polokalame talitutusa. Ae, ina ia aua le tautala i le leai o se aoga, e taua le mafaufau i nei galuega ma pe latou te manaʻomia.

Faʻamaumauga o faʻamaumauga

O lomiga aupito lata mai o le polokalama i totonu o la latou seti faatulaga se numera tele o mamanu eseese mo le fatuina o se faʻamaumauga. E le mafai e le tagata faʻaaoga ona faʻalavelave i le galuega, ae na o le filifili lava o le mamanu manaʻomia ma faatoa maeʻa e fetaui ma ou manaʻoga.

Filifili le ituaiga data

Pe a fatuina se nofoaga faʻamaumauga, o le tagata faʻaaoga e fatuina laina ma koluma ei ai a latou lava faʻamaumauga. Ua faia lenei mea e suʻe ai faamatalaga, faʻasologa ma isi mea. Pe a fatuina se fanua fou, ua fautuaina e le polokalama le filifilia o le ituaiga o faamatalaga pe otometi. E tatau ona e iloa o loʻo i ai se seti eseese o ituaiga eseese, o lea e mafai ai ona e fatuina le tele o faʻamaumauga e le o ni faʻamaumauga ma faʻataunuʻuina soʻo se gaioiga i luga ia i latou.

Faʻasalalau ma faʻatau atu faʻamatalaga

E mafai e se tagata faaaoga ona auina atu i fafo pe faaulufaleina mai faamatalaga mai tusi talosaga o loo aofia i le polokalama Microsoft Access i se tasi o fesootaiga ma se kiliki faigofie. O isi oloa a Microsoft, mo se faʻataʻitaʻiga, Excel, Upu, ma isi.

Fausia o fesili, ripoti ma pepa

O le tele o taimi, e manaʻomia e kamupani ona tuʻuina atu nisi faʻamatalaga i luga o faʻamaumauga, ma o tagata faigaluega lava latou uma e suʻeina ma faaopoopo i se pepa fou. O Microsoft Access e mafai ai ona e faia lenei televave, aua e naʻo le tagata na te faaaogaina le ituaiga o lipoti poʻo le fomu o loʻo manaʻomia, faaopoopo i ai ma fai se faila fou i le lipoti.

Lua ituaiga o gaioiga

O le polokalame e mafai ai e le au faʻaaoga ona le gata ina faia suiga i se laulau o loʻo i ai pe faaopoopo ni mea fou, ae galulue faatasi ma le mamanu o laulau, fomu, lipoti, fesili. I le fausiaina, e mafai ona e faʻaaogaina le gagana o fesili a le SQL, faʻavave ona suia le tele o vaega.

Faamanuiaga

  • Se numera tele o galuega tauave, faʻatusatusa i le tele o isi polokalama.
  • Faʻatau Rusia.
  • Nice design.
  • Galuega televave.
  • Faʻafitauli

  • Ua tufatufaina atu le polokalama mo se totogifuapauina ma isi oloa mai Microsoft.
  • E mafai ona matou fai atu o Microsoft Access o le ituaiga sili lea. O le tele o kamupanī ma tagata faʻapitoa e sili atu lona tāua nai lo tauvaga oloa. Ae o tagata taʻitasi taʻitasi e filifili mo ia lava polokalame o le a ia faʻaaoga, ma o le a ia nofo ai.

    Faʻasalaga kopi o le Microsoft Access

    Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

    Microsoft .NET Framework Tatala MDB Database FILEminimizer PDF Astra S-Nesting

    Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
    O Microsoft Access o se tasi lea o togafitiga sili ona lelei mo le galue ai ma faʻamaumauga. E aofia i le gaosiga o le ofisa mai oloa a Microsoft.
    Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
    Category: Iloiloga Polokalame
    Faʻapupula: Microsoft Corporation
    Tau: $ 25
    Toa: 654 MB
    Gagana: Rusia
    Version: 2016