Polokalama mo matamata TV i lau komepiuta


Telefoni i le Initaneti poʻo le IPTV o se auala e maua ai faʻamatalaga mai televise TV e ala i se fesootaiga faʻainitaneti masani. Ina ia matamata i se televise, e na o se polokalama faapitoa a le polokalama e te manaʻomia, ma, i nisi tulaga, nisi tomai.

O le asō o le a tatou tilotilo atu i sui e toʻafitu mai i le televise. O i latou uma lava e faatinoina, o lona uiga, tasi le galuega: faataga e matamata TV i luga o le komepiuta.

IP-TV

O le IP-TV Player o, e tusa ai ma le tusitala, o le fofo aupito sili mo le matamataina o le televise. Na te galue lelei i le galuega, o mea uma lava ma mea faigaluega ua i ai, e leai se mea e sili atu ona faigata pe faigata. E i ai nisi o faʻafitauli i le sailia o gaioiga lelei o lisi, ae o lenei mea le lelei e maua i vaifofo e leai se totogi.

O se mea iloga o le IP-TV Player o le galuega lea o le faamaumauina o se numera e le faatapulaaina.

Tikiai tagata IP-TV

Lesona: Faʻapefea ona matamata TV i luga o le Initaneti i le IP-TV

Crystal tv

E manaia tele le faʻaaogaina o le TV. E le pei o le IP-TV Player o le polokalama o le komepiuta o le site o Crystal.tv. O lenei mea moni o loʻo tautala e uiga i le lagolago atoatoa a tagata faʻaoga, faʻatuatuaina ma le mautu o le tagata taalo ma faasalalauga.

O le numera o laina avanoa e mafai ona faʻateleina e ala i le faʻatauina o se tasi o pusa televise TV i luga o le saite.

Ae o le uiga iloga autu o Crystal TV mai isi tagata taaalo ua tuuina mai i lenei tusiga o se fetuutuunaiga atoatoa mo masini feaveaʻi. O lenei mea o loʻo faʻaalia i foliga o le atinaʻe ma le nofoaga o ona elemene i luga o le lau.

Download Crystal.tv

Sopcast

Le polokalame mo le maimoaina o IPTV SopCast, ae naʻo Sopka lava. O le polokalame e masani ona faʻatinoina mo le matamataina ma le pueina o auala mai fafo. O lenei vaega o le tagata taʻavale e mafai ona aoga i le tulaga o manaʻoga e faamasani ma faʻamatalaga i luma o isi tagata Rusia.

E le gata i lea, o Sopka e faʻatagaina oe e fatuina sau oe lava faasalalauga e aunoa ma ni mea e le talafeagai ma isi isi ulu. E mafai ona e faʻasalalau soʻo se masini komepiuta e ala i SopCast ma e faʻasalalauina foʻi.

Tusia SopCast

RusTV Player

O lenei polokalama mo le matamata i le televise o se tasi lea o vaifofo faigofie mo le IPTV. Malosiaga pito i lalo, naʻo vaega ma laina. Faʻatasi ai ma nai faʻamaumauga - fesuiaiga i le va o punaoa o punaoa (tagata faigaluega) i le tulaga o le le avanoa o le faasalalauga.

Talia le RusTV Player

Taliga mata

O le isi polokalama komepiuta i lona faigofie e mafai ona faʻatusatusa i se komepiuta komepiuta. I totonu o le faamalama o le polokalama, e na o le paʻu ma logos channel ma se fanua e le aoga.

O le mea moni, o mata TV o loʻo i ai se 'upega tafaʻilagi aloaia e faʻaaogaina ai Crystal TV. O le totogiina o auaunaga i luga o le 'upega tafaʻilagi e le o tuʻuina atu, naʻo se lisi tele o televise, alaleo leitio ma webcams.

Tulei le TV Eye

ProgDVB

ProgDVB o se ituaiga "monster" i tagata taʻalo TV. E lagolagoina mea uma e mafai ona lagolagoina, faʻasalalau Rusia ma fafo atu o alalao ma leitio, galue ma meafaigaluega, e pei o le televise ma pusa faʻatutu, maua le televise ma le satelite.

O foliga, e mafai ona e filifilia le lagolago mo meafaigaluega 3D.

Download ProgDVB

VLC Media Player

E uiga i le VLC Media Player e mafai ona e tusiaina tele ma mo se taimi umi. O lenei masini komepiuta e mafai ona toetoe lava o soo se mea. I luga o lona faavae, na faia ai le tele o tagata taalo TV.

VLC e taina le televise ma le leitio, taina tala ma vitio o soo se faatulagaga, e aofia ai fesoʻotaʻiga mai le Initaneti, faʻasalalauga faʻasalalau, ave sikolasipi, fausiaina o faletusi faʻatasi ma lisi o laina leitio ma musika musika.

O se vaega o le tagata taalo e faʻaeseese mai ai i isi, o le mafai ona faʻaaogaina mamao (faʻasoa mai le fesoʻotaiga) e ala i se atinaʻe i luga o le initaneti. O lenei mea e faʻatagaina ai oe e faia nisi faʻataʻitaʻiga ma le tagata taalo, mo se faʻataʻitaʻiga, ia fai se komiti o le VLC mai se atamai.

Download VLC Media Player

O polokalame nei mo le matamataina o le televise i le Initaneti. O i latou uma lava ei ai o latou foliga, tulaga lelei ma le le lelei, ae latou te taulimaina a latou galuega. O le filifiliga e a oe lava: faigofie ma faʻamalosia le faʻatulagaga poʻo se faʻalavelave, ae faʻafesoʻotaʻi fetuunaiga ma le saʻolotoga.