Foafoaga o Fesootaiga i Microsoft Excel

O le tele o taimi, o se tagata faʻapitoa iloga e faʻaaogaina e le faiga e suia e tagata, e faalagolago i mea e fiafia i ai le tagata lava ia. A maeʻa ona suia le ID o le VKontakte, e mafai ona e iloa i na o auala, e le o le tele o tagata e iloa.

O le numera tulaga ese o lenei fesoʻotaiga vavave faʻasoa o se faʻamanuiaga tele ona o le mea moni o se sootaga tumau i soʻo se itulau e le mafai ona suia. Faʻafetai i lau lava ID, e mafai ona e le mafai ona tuʻuina au faʻamatalaga faʻamatalaga i isi tagata, aoe suia le tuatusi o lau itulau poʻo le vaega i se sili atu le manaia ma le faʻagaloina o tuʻufaʻatasiga o tagata.

Matou te aʻoaʻoina ID VKontakte

Muamua lava, e taua le iloa o se faʻailoga tulaga ese ua tuʻuina atu mo itulau taʻitasi e faia e tagata faʻaoga i lenei va fealofani. fesoʻotaiga. O lona uiga, o loʻo avanoa le ID mo soʻo se tagata faʻaaoga, talosaga, itulau lautele poʻo se vaega.

E le gata i lea, o le ID ID e tuʻuina atu lava i le tagata tusa lava pe maeʻa le maeʻa maeʻa o le teugatupe. Aemaise lava, o le fesoʻotaʻiga i le fesoʻotaʻiga o loʻo i ai le igoa faʻailoga o le tagata faʻaaoga mamao poʻo soo se faʻalapotopotoga o le a toe tuusaʻo oe i se feau e uiga i se itulau e le o iai pe mamao ma o le a le mafai ona tuʻuina atu i itulau fou.

Mai lava i le amataga o le i ai o lenei fesoʻotaʻiga lautele, na faasilasila mai ai e le VKontakte administration le faʻamaoniga e le o noatia i soo se suiga.

I le taimi nei, nai lo le numera ID, e faʻaaogaina se faʻapitoa faapitoa lea e mafai ona aofia ai faʻamaumauga eseese. I le taimi lava e tasi, o le faʻamatalaga e mafai lava ona mafai ona iloa i le tele o metotia, e fuafua i le ituaiga o itulau.

ID o lau itulau

O le tele o taimi, o tagata e fiafia i le ID o le itulau patino, latou lava ma isi tagata. O mea e manaʻomia e faʻamaonia ai le numera ID - e filifili tagata uma mo ia lava.

Afai e manaʻomia ona e iloa lau lava numera o le faʻamaonia o faʻamatalaga tulaga ese, ae o le fesoʻotaʻiga i le itulau autu na faʻapuupuuina e oe e auala atu i faʻasalalauga, o le auala sili ona lelei o le faʻaaogaina lea o le fesoʻotaʻiga o faʻamatalaga patino. I lenei tulaga, afai e te mulimuli i faatonuga, e le tatau ona tulai mai ni fesili faaopoopo ma ni uiga le mautonu.

  1. A oe i luga o le VK.com, tatala le lisi autu ile pito i luga i le kiliki i luga o lau lava avatar.
  2. Skip i le vaega "Faʻatonu".
  3. Aua le suia ia afifi "Aoao"tusi le faamalama i le pito "Tuatusi Itulau".
  4. Kiliki i le faʻamatalaga "Suiga" i le itu taumatau o le sooga i lau itulau.
  5. Faʻalogo i le tusiga "Itulau Numera" - faʻafeagai o lau numera faʻamaonia tulaga ese lea.
  6. Ina ia maua se fesoʻotaʻiga atoatoa i lau itulau, faʻaopopo le numera o loʻo maua e faʻaaoga ai le mekasini muamua i le 'upusii o loʻo i lalo.
  7. //vk.com/id

Ina ia mautinoa na e faia saʻo mea uma, kiliki i luga o le sootaga na maua i lau mataupu. Afai o oe i lau lava itulau, ona mafai loa lea ona mafaufauina le faʻagasologa o le fuafuaina o lau numera ID. A leai, faʻalua-siaki lau gaioiga, toe foi i le pito i luma o le faatonuga.

Manatua e le mafai e tagata uma ua resitaraina ona faʻaalia le tuatusi i luga o le itulau autu. O le mea lea, afai e te leʻi faʻapuʻupuʻu le sootaga, ona faigofie lea ona tatala lau talaaga - o le ID o le ai ai i le tuatusi o le upega tafailagi.

ID o se isi tagata faʻaaoga

I lenei tulaga, o le faailoaina o numera e iloagofie ai e mafua ai le tele o faigata, talu ai e foliga mai e te le maua le avanoa i tulaga o le isi tagata. Ona o lenei mea, o le faatonuga mo le fuafuaina o se ID ID e matua ese lava, ae o loʻo tumau pea ona faigofie ona maua.

Ae e te leʻi mulimuli i fautuaga, alu i le itulau o le tagata e te fiafia i ai ma siaki le pusa o le tuatusi mo le i ai o se faʻamatalaga. Seiloga ua suia le fesoʻotaʻiga - matou te agaʻi i luma.

Na o lau tapulaa i luga o le auala e iloa ai le numera o le talaaga a se isi tagata o le poloka lea o lau itulau e se isi tagata.

  1. Alu i le faʻamatalaga o le tagata e ona le ID e te fia iloa, ma tusi i totonu o le itulau i le amataga o le poloka ma faʻamaumauga.
  2. Lenei e tatau ona e kiliki i le sooga Faamaumauga uma poʻo "Faamaumauga ..."o fea nai lo le ellipsis o le igoa o le tagata o loʻo i luga o lona itulau o loʻo e faʻaaogaina.
  3. A maeʻa le suiga, vaʻavaʻai ma le totoa i le tuatusi o le upega tafailagi.
  4. Matou te fiafia i fuainumera o loʻo o atu i se laina pe a uma le upu "puipui" ma luga atu i le fesili fesili.
  5. Filifili ma kopi lenei numera, faʻaopoopo i le pito i lalo o le faʻasologa o loʻo i lalo e maua ai se ID atoa.
  6. //vk.com/id

E mafai ona e faʻamautinoa le sao o le numera kopiina e ala i le kiliki i luga o le fesoʻotaʻiga na maua. Ua maeʻa nei fautuaga mo le faʻamaoniaina o se ID ID tulaga ese.

Faʻasalalau kulupu poʻo tagata lautele

E sili atu le tele o fesoʻotaʻiga, e tuʻuina atu i vaega ma itulau lautele i luga o le VKontakte, ina ia latou maua le tuatusi sili ona manatuaina ma puupuu. I le taimi lava e tasi, e pei lava i le tulaga o faʻamatalaga faʻamaonia, o ia ituaiga itulau ua tofia se numera ID faʻapitoa.

O le eseesega tele i le va o le tagata ID ma se vaega poʻo le numera o le afioaga o se upu faapitoa e faʻaaoga i luma o le numera lava ia:

  • id - talaaga o tagata;
  • kalapu - vaega;
  • lautele - nuu.

I le tulaga o vaega ma tagata lautele, o le upu ao lei faia le fuainumera e fesuiaʻi.

O le faʻatulagaina o numera faʻamaonia o nuʻu ma vaega e faʻatinoina i se auala tutusa.

  1. Alu i le itulau autū o tagata lautele oeo loʻo e fiafia i ai ma maua le poloka i le itu taumatau o le mata "Tagata auai".
  2. Kiliki le igoa "Tagata auai" kiliki saʻo ma filifili "Tatala i le lisi fou".
  3. I le tulaga o nuu, ua suia le tusiga "Tagata fai saofaga". Ia mataala!

  4. Suʻe i le itulau fou tatalaina ma suesue ma le faaeteete le pusa o tua o lau initaneti.
  5. I lenei tulaga, e tatau ona e tilotilo i fuainumera i le pito i tua o le sooga, pe a uma le faailoga tutusa.
  6. Kopi le numera manaʻomia, faʻaopoopo i le tusitusiga o loʻo i lalo, e fuafua i le ituaiga o itulau - o se kulupu poʻo se alalafaga.
  7. //vk.com/club

    //vk.com/public

Aua neʻi galo e siaki le faʻatinoina o le sootaga e maua ai e ala i le kiliki i luga. Mo soʻo se faʻafitauli - aua e te popole, ae toe siaki au taga.

O auala faʻaalia uma ua taʻua e faigofie lava pe a mafai. E mautinoa lava o le ae le maua ni faʻaopoopoga faapitoa poʻo polokalama mo nei faamoemoega, o le mea lea o le tele o filifiliga o meafaigaluega e matua faatapulaaina. Matou te moomoo ia te oe le manuia i le fuafuaina o ID IDKontakte.