Faitauina o tagata i totonu o le Microsoft Excel cell

O le mea moni, o fenumaʻi popoto e faʻaalia i luga o nisi o mea Initaneti e faʻafefe ai le tele o tagata e faʻaaogaina. Ae maise lava le ita pe afai o nei pop-ups o ni faʻamatalaga saʻo. O le mea e lelei ai, o loʻo i ai nei le tele o meafaigāluega e avanoa e poloka ai mea e le manaʻomia. Sei o tatou sailia le auala e poloka ai pop-ups i le browser o le Opera.

Loka poloka Meafaigaluega Faʻatasi

Le amataga, mafaufau i le auala e poloka ai fenisili pop-up ma le Opera browser fausia-i meafaigaluega, talu ai o le filifiliga sili lea ona faigofie e mafai.

O le mea moni o le taofia o pop-up i Opera ua mafai ona le mafai. O le faʻamuamua lea o le faʻaaogaina o lenei tekinolosi e aunoa ma le faʻaaogaina o meafaigaluega e tolu. Ina ia iloa le tulaga o lenei galuega, faʻamalo, pe mafai foi pe a fai e le atoatoa i le taimi nei, e tatau ona e alu i le polokalama o le masini. Tatala le Opera menu autu, ma alu i le mea e tutusa ai.

I le tasi lava taimi i le pule o le masini komepiuta, alu i le vaega "Nofoaga". E mafai ona faia lenei mea e faʻaaoga ai le lisi o tafaoga o loʻo i luga o le itu tauagavale o le faamalama.

I le vaega o loʻo tatala, vaavaai mo le poloka o le Pop-ups option. E pei ona mafai ona e vaʻaia, o le ki ua tuʻuina i le matala o le faamalama matala ona o le faaletonu. Ina ia faʻatagaina pop-ups, e tatau ona e sui i le "Faʻaalia pop-ups" mode.

E le gata i lea, e mafai ona e faia se lisi o tuusaunoaga mai nofoaga o le a le faʻaaoga ai le tulaga o le ki. Ina ia faia lenei mea, kiliki le ki "Manaia Tuusaunoaga".

O se faamalama e tatala i luma oi matou. E mafai ona e faʻaopopo tuatusi o le laiga poʻo a latou mamanu iinei, ma faʻaaoga le koluma "Amio" e faʻataga pe poloka le faʻaaliga o faʻamalama i luga ia i latou, e tusa lava pe faʻatagaina pe leai foi i le lalolagi atoa, lea na matou talanoa e uiga i se mea maualuga.

E le gata i lea, e mafai foi ona faia se gaioiga talitutusa i fenuka pop-up ma vitio. Ina ia faia lenei mea, kiliki i le "Manaia Tuusaunoaga" i le poloka o poloka tutusa, lea e tu i lalo o le poloka "Pop-ups".

Faʻasaʻa ma faʻaopoopoga

E ui lava i le mea moni o loʻo tuʻuina atu e le masini, i le tetele ma le lautele, se seti o meafaifaʻaili faʻapitoa mo le puleaina o faʻamalama popup, o nisi tagata e fiafia e faʻaoga faʻaopoopoga lona tolu mo le poloka. Ae ui i lea, e talafeagai lenei mea, ona o na faʻaopoopoga e poloka ai na o fenuali paʻepaʻe, ae o loʻo faasalalauina foʻi mea e ese mai le natura.

Adblock

Masalo o le faʻagatagata faʻapolopolo kulupu ma le faʻalauteleina o faʻaopoopoga i Opera o le AdBlock. E faʻapipiʻi ma le poto ia mea e le manaʻomia mai nofoaga, o lea e teu ai le taimi i luga o luga o luga o itulau o fefaʻatauaiga, fefaʻatauaiga ma neura o tagata faʻaoga.

I le le mafai, o le AdBlock aofia poloka uma fenuali popup, ae e mafai ona e faʻatagaina i luga o itulau taʻitasi po o nofoaga i le na o le kilikiina o le logo logo i le Opera toolbar. I le isi itu, mai le lisi autu o loʻo aliali, e tatau ona e filifilia le gaioiga o le a e faia (faʻaaogaina le faʻaopoopoga o galuega i se isi itulau poʻo se vaega).

Auala e faʻaaoga ai le AdBlock

Pule

O le Adguard extension e sili atu ona sili atu ona uiga nai lo AdBlock, e ui atonu e laʻititi i le lauiloa. Ole faʻaopopo e mafai ona puipuia ai le na o faʻasalalauga, ae faʻapea foi i widget o fesoʻotaiga faʻaagafesootai lauiloa. Ae mo le taofia o pop-ups, e aʻafia foi e le Adguard lenei galuega.

E pei lava o le AdBlock, o loʻo i ai i le Guard le mafai e faʻamalo ai le faʻaogaina o faʻamatalaga i nofoaga patino.

Faʻafefea ona faʻaaoga le puipui

E pei ona mafai ona e vaʻaia, ina ia puipuia poloka pop-up, i le tele o tulaga, o meafaigaluega na fausia i le Opera browser e lava tele. Ae ui i lea, o le tele o tagata e faʻaoga tutusa e sili atu ona faʻaopopoina faʻaopoopoga tolu-tolu lea e maua ai le puipuiga atoatoa, e puipuia ai i latou e le gata mai fenuali pops, ae mai faasalalauga lautele.