Foʻia le faafitauli i le BSOD 0x00000050 i le Windows 7

E mautinoa lava, o tagata uma e iloa le mea o loʻo i ai se mea e teu ai. Mo nisi, o lana filifiliga e le taua. O isi e filifili le mea e sili ona talafeagai ma o latou manaʻoga. I le taimi nei o loʻo i ai nisi o lauiloa iloga e aoina ai le tele o vaega o tagata Initaneti. O le malologa e le o iloa. O le asō o le a matou talanoa e uiga i le sailiga e le masani ai Amigo.

Amigo o se suʻesuʻega fou lea e leʻi faʻalogoina e le toʻatele. O lenei polokalama e mai Mail.ru. O le autu autu na faia e le au gaosi i luga o fesoʻotaʻiga lautele. O lea la, o tagata fiafia o lenei taimi i luga ole Initaneti, e tatau ona e gauai atu i lenei upega tafaʻilagi. O le a le mea lelei e uiga i lenei masini komepiuta?

Fefaʻatauaʻiga faʻalapotopotoga lautele

Mo tagata o le Initaneti oe asiasi atu ma le asiasi i sosaiete lautele, ua saunia se mea faapitoa. A maeʻa ona tuʻuina i totonu o fetaulaiga taitasi, e mafai ona e vaʻavaʻai i talafou ma fefaʻasoaai savali e aunoa ma le asiasi i lau itulau. E faigofie tele lenei mea pe a talanoa tagata i nisi o fesoʻotaʻiga i le taimi e tasi. O se feʻau fou e vave ona atagia i totonu o le faʻamau.

E mafai ona e tali e ala i le alu e talatalanoa.

Tagata taʻavale na fausia

O se isi vaega matagofie o le suʻesuʻega a Amigo o loʻo faʻalogologo i musika mai au upega tafaʻilagi faʻasalalau. O lenei mea uma e faia e ala i se tagata taalo faapitoa. I totonu o lona faamalama o lisi o fesoʻotaiga vavave faʻaneionapo o le a faʻaalia. Afai e sili atu le tasi e fesoʻotaʻi, ona i ai lea i le vaega o laʻu musika o le a tatalaina lau lisi o playlist, mo se faʻataʻitaʻiga mai le Contact, pei o aʻu.

O le sailia o se tagata taalo e faigofie tele, alu i le itulau musika i luga o le laupepa autu autu.

O le a le mamao?

O le faʻamafanafanaga, i le Amiga suʻesuʻe, o le kulupu o tafaʻi ata. Ona o le le mafai, ua uma ona tumu i le anotusi, aemaise o oloa faalauiloa o Mail.ru. E mafai e le tagata faʻaoga ona faia le seti ia te ia lava Afai e manaʻomia, e mafai ona e aveesea le sili atu, ma faaopoopo se mea e sili ona manaʻomia.

Saili le manoa

O le masini komepiuta a Amigo ua faʻapipiʻiina i le meli mail.ru. O lenei afi suʻesuʻe e seti ona o le lē mafai ma e le mafai ona faʻatulagaina. E mafai ona e tuʻu faʻatasi se isi suʻesuʻega i lau tusi ma faʻaoga e aunoa ma ni faʻafitauli. E ui lava, e maua ai nisi faʻafitauli, lea e faʻavaivaia ai nisi tagata faʻaoga.

Malosiaga o le Initaneti

  • Ata matagofie ma le atamai;
  • Fetuunai, fetuutuunai faatulagaga.
  • Faʻasologa o mea e teu ai

  • Fai malie lemu;
  • Le lava suʻesuʻega afi suʻesuʻe;
  • Faʻapipiʻiina o le masini, e aunoa ma le malamalama o le tagata faʻaaoga, faatasi ai ma le tele o polokalama.
  • O lea na matou toe iloiloina le mea fou fou Amigo. Filifili pe leai, o se mataupu patino a le tagata lava ia. Mai ia te au ou te fia faaopoopo atu i se tagata e seasea ona ulu atu i fesoʻotaʻiga lautele, o lenei masini komepiuta o le a le talafeagai. E le gata i lea o le ita tele o lona faʻaaogaina lea ma isi tusi talosaga. O taimi taʻitasi ou te faʻamamāina mai laʻu polokalama, ma e toe foʻi mai.

    Tulei Amigo Browser

    Faʻalogo mai le lomiga lata mai o le 'upega tafaʻilagi mai le upega tafaʻilagi aloaia

    Faaopopo faailoga tusi vaaia i le sailiga o Amigo E faʻafefea ona aveese atoatoa Amigo Oretuma Kometa suʻesuʻe

    Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
    Amigo o se faʻamatalaga faigofie mai le Mail.Ru, lea e faʻatatau i tagata o loʻo faʻaaogaina fesoʻotaiga vavave faʻaneionapo ma mafai ai ona e nofouta i tala fou mai nei saite ma talatalanoa ma uo.
    Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
    Category: Faʻasalalauga Windows
    Faʻapupula: Mail.Ru
    Tau: Faʻatau
    Toa: 1 MB
    Gagana: Rusia
    Version: 54.0.2840.193