Vaʻaiga Fesoʻotaʻiga Fesoʻotaʻiga Vave 10

Polokalame Fesoʻotaʻiga Polokalame O le Windows 10 e mafai ai e oe ona tafe komipiuta i luga o se komepiuta e masani lava ona na o lomiga muamua o Windows, ma i OS lata mai e le amataina pe galue i ni mea sese. O lenei taʻiala o loʻo faʻamatalaina ai le auala e mafai ai ona faʻatautaia le tulaga faʻatasi ma Windows 8, 7, Vista poʻo le XP i le Windows 10 e faʻafoʻi ai faʻamatalaga faʻalauiloa polokalame.

I le le mafai, Windows 10 i le maea ai o faʻaletonu i polokalama e ofoina mai ai le otometi e mafai ai ona faʻatautaia mode, ae na o nisi o ia ae le o taimi uma. O le faʻaaogaina o le faʻatulagaina o le tulaga fetaui, lea sa i ai muamua (i OS muamua) na faia e ala i meatotino o le polokalama poʻo lona ala laititi, ua le o maua nei mo auala pupuu ma o nisi taimi e manaʻomia ai le faʻaaogaina o se meafaigaluega faapitoa mo lenei mea. Mafaufau i auala uma e lua.

Faʻafeiloaʻi le tulaga fesoʻotaʻiga e ala i polokalama poʻo faʻasologa o gaioiga

O le auala muamua e mafai ai e le tulaga fesoʻotaʻiga i le Windows 10 ona faigofie tele - kiliki i luga o le gafa po o le faila o le polokalama, filifili le "Āiga" ma tatala, pe a fai, o le "Compatibility" tab.

O mea uma e totoe e tatau ona fai, o le seti lea o tulaga faʻafesoʻotaʻi tulaga: faʻamaonia le faʻamatalaga o le Windows lea na amataina ai le polokalama e aunoa ma ni mea sese. Afai e talafeagai, ia mafai le faʻalauiloaina o le polokalama i le avea ai ma pule pe i se faiga o le maualuga o le fofo o mata ma faʻaitiitia le lanu (mo polokalama tuai). Ona faʻaogaina lea o faʻatulagaga na e faia. O le isi taimi o le a faʻaaogaina ai le polokalame i laina ua leva ona suia.

Faʻafefea e mafai ai le faʻatulagaina o le faʻatasia o polokalame ma lomiga muamua o le OS i le Windows 10 e ala i faʻafitauli

Ina ia faʻamoemoeina le faʻatulagaga o le faʻatulagaina o le polokalame, e tatau ona e taʻalo le faʻafitauli faapitoa o le Windows 10 "Polokalame faʻatautaia na fuafuaina mo lomiga muamua o Windows".

E mafai ona faia lenei mea e ala i le faʻaogaina o le "Faʻasalaga" (panel control panel). , poʻo, vave, e ala i le sailiga i le galuega.

O le faʻafitauli mo le faʻafesoʻotaʻi o polokalama tuai i le Windows 10 o le a amataina. E talafeagai le faʻaaogaina o le "Run as administrator" pe a faʻaaogaina (o lenei mea o le a faʻaogaina ai tulaga i polokalama o loʻo i totonu o laupepa faʻasaina). Kiliki Next.

A maeʻa ona faʻatali, i le isi faʻasalaga o le a talosagaina oe e filifili se polokalama faʻatasi ma le fesoʻotaʻiga o loʻo i ai faafitauli. Afai e te manaʻo e faʻaopopo lau lava polokalama (mo se faʻataʻitaʻiga, o tusi feaveaʻi o le a le maua i totonu o le lisi), filifili "E le o le lisi" ma kiliki "Next", ona seti lea o le auala i le faila polokalama polokalama.

A uma ona e filifilia se polokalama pe faʻamaonia lona tulaga, o le a faʻaosofia oe e filifili le faiga o faʻataʻitaʻiga. Ina ia faʻamaonia saʻo le tulaga fetaui mo se faʻamatalaga patino o Windows, kiliki "Program Diagnostics".

I le isi laasaga, o le a uunaia oe e taʻu mai faafitauli na maitauina ina ua amataina lau polokalama i le Windows 10. Filifili "O le polokalama na galue i lomiga muamua o Windows, ae le o faʻapipiʻiina pe le amataina nei" (po o nisi filifiliga, pe a talafeagai ai).

I le isi laasaga, e tatau ona e faʻamaʻoti mai po o le a le faʻasologa o le OS ina ia mafai ai ona fetaui - Windows 7, 8, Vista ma XP. Filifili lau filifiliga ma kiliki "Next."

I le isi faʻamalama, e faʻapipiʻi le faʻatulagaga o le tulaga fetaui, e tatau ona e kiliki le "Siaki polokalama". A maeʻa lana faʻasalalauga, siaki (lea e te faia oe, filifili) ma kosi, kiliki "Next".

Ma, mulimuli ane, a le o le faʻamaonia o laina fetaui mo lenei polokalama, poʻo le faʻaaogaina o le parakalafa lona lua pe afai e tumau pea mea sese - "Leai, taumafai e faʻaaoga isi isi mea". Faʻailoa, pe a uma ona faʻasaoina laina, o le polokalama o le a galue i le Windows 10 i le tulaga fetaui lelei na e filifilia.

Faʻafaigofie le Faʻafetuiga o le Fesoʻotaiga i le Windows 10 - Vitio

I le faaiuga, o mea uma lava e tutusa ma le faʻamatalaina i luga i le faʻatulagaina o le vitio.

Afai ei ai ni au fesili e fesoʻotaʻi ma le faʻatinoga o le tulaga fetaui ma polokalame i le lautele i le Windows 10, fesili, o le a ou taumafai e fesoasoani.