3D Grapher 1.21

Na e faʻafuaseʻi tapunia le laupepa manaomia i le masini pe faʻagalo e faʻaopoopo le itulau i au e te fiafia i ai? O le sailia o sea ituaiga itulau i luga o le Initaneti o le a toe faigata, ae o iinei e mafai ona fesoasoani le talafaasolopito o le sailiga. I le faʻaaogaina o lenei galuega i le masini, e mafai ona e maua faʻamatalaga e uiga i le galue i totonu o le fesoʻotaiga. O le a faʻamatalaina le mea e maua ai le tala i luga o sailiga lauiloa.

Vaʻaiga le tala faasolopito

Vaʻai lau talafaasolopito o le sailiga e faigofie lava E mafai ona faia lenei mea e ala i le tatalaina o le lisi o mea e fai ai le masini, e faʻaaoga ai le vevela o ki, pe na o le vaavaai pe o fea e teuina ai le talafaasolopito i le komepiuta. Mo se faʻataʻitaʻiga, faʻaaoga se 'upega tafaʻilagi. Mozilla firefox.

Aoao pe faʻapefea ona e matamata i le talafaasolopito i isi tagata sailiili:

    • Internet Explorer
    • Mata o Microsoft
    • Yandex Browser
    • Opera
    • Google chrome

Metotia 1: Faaaogaina o Hotkeys

O le auala pito sili ona faigofie e tatala ai se tala o le faʻaaogaina lea o le ala kesi. FMT + H. O le a tatalaina se mekasini, o fea e mafai ai ona e vaʻai i nofoaga na e asiasi i ai muamua.

Metotia 2: faʻaaoga le lisi autu

O i latou e le manatuaina kulupu autu poʻo le faʻaaogaina i le faaaogaina o ia mea o le a faigofie ai ona faʻaaogaina se filifiliga faigofie.

  1. Alu i totonu "Menu" ma tatala "Tusi o talaaga".
  2. O se itu o le ogalaau o asiasiga o le a oʻo mai ma i le pito i lalo o le itulau o le a musuia ai oe e matamata i le tala atoa.
  3. O le a ave oe i le itulau "Faletusi"pe o fea i le itu tauagavale o le a e vaʻavaʻai i le ogalaau o asiasiga mo se vaitaimi faapitoa (mo aso nei, mo le vaiaso, sili atu ma le afa tausaga, ma isi).
  4. Afai e te manaʻomia se mea i lau tala, e le o se faafitauli. I le taumatau i le faamalama e mafai ona e vaʻai i le mea e ulufale ai. "Saili" - o iina tatou te tusia ai le upu autu e manaʻomia ona maua.
  5. A e faʻaaogaina le igoa o le saite asiasi, kiliki-saʻo. O le ai ai ituaiga filifiliga: tatala le itulau, kopi pe tape. E pei o lenei:
  6. Lesona: Faʻafefea ona toe faʻafou le talafaasolopito o tagata suʻesuʻe

    Po o le a le auala e matamata ai i le tala e te filifilia, o le taunuuga o le a faasolosolo lisiina o itulau e te asia. O lenei mea e mafai ai ona matamata pe aveese mea e le manaʻomia.