Auala e faʻafetaui ai siama amata amata cmd.exe


I le taimi o le faagaoioiga o le iPhone, o tagata faigaluega e galulue i fesuiaiga eseese o faila lea atonu e manaomia i nisi taimi le fesiitai mai le tasi apu i le isi. O le asō o le a tatou vaʻavaʻai i auala e faʻafeiloaʻi ai pepa, musika, ata ma isi faila.

Faʻaliliuina faila mai le tasi iPhone i le isi

O le metotia o le fesiitaiga o faʻamatalaga mai le iPhone i le iPhone o le a faalagolago tele pe o oe kopiina i lau telefoni poʻo le telefoni a se tasi tagata, faʻapea foi le ituaiga faila (musika, pepa, ata, ma isi).

Filifiliga 1: Ata

Le auala pito sili ona faigofie e faʻafeiloaʻi ai ata, aua o loʻo i ai i le atinaʻe le tele o filifiliga eseese mo le kopiina mai le tasi masini i le isi. I le taimi muamua, o auala taʻitasi ua uma ona faʻamalamalama auʻiliʻili i la matou 'upega tafaʻilagi.

Faamolemole ia matau o ata uma o suiga o ata o loʻo faʻamatalaina i totonu o le tusiga i le fesoʻotaʻiga o loʻo i lalo e talafeagai foi mo le galulue faatasi ma le pueina o vitio.

Faitau atili: Faʻafefea ona faʻafeiloaʻi ata mai le iPhone i le iPhone

Filifiliga 2: Musika

Ae mo musika, o mea uma e sili atu ona faigata. Afai i totonu o masini Android, soo se faila musika e faigofie ona faʻafeiloaʻi, mo se faʻataʻitaʻiga, e ala i le Bluetooth, i le smartphones smart Apple, ona o le vavalalata o le tino, e tatau ona saili mo isi auala.

Faitau atili: Faʻafefea ona tuʻuina atu musika mai le iPhone i le iPhone

Filifiliga 3: Talosaga

A aunoa ma se mea e le mafai ona e mafaufau i ai i soo se atamai faaona po nei? O le mea moni, e aunoa ma talosaga e faʻatagaina ai i le tele o gafatia. I luga o auala e fefaasoaai ai talosaga mo le iPhone, matou te talanoa auiliili i luga o le saite muamua.

Faitau atili: Faʻafefea ona faʻafeiloaʻi le talosaga mai le iPhone i le iPhone

Filifiliga 4: Faʻamaumauga

O lenei, seʻi o tatou vaʻavaʻai i le tulaga e manaʻomia ai le tuʻuina atu i se isi telefoni, mo se faʻataʻitaʻiga, se tusitusiga, se faʻamaumauga po o se isi faila. I lenei, toe, e mafai ona e fesiitaʻi faamatalaga i auala eseese.

Metotia 1: Dropbox

I lenei tulaga, e mafai ona e faʻaogaina soo se faaputuga faaputuga, pe afai o loʻo i ai se talosaga aloaia a le iPhone. O se tasi o na fofo o le Dropbox.

Download Dropbox

  1. Afai e te manaʻomia le fesiitaiga o faila i lau isi gaioiga a Apple, o mea uma lava e matua faigofie lava: download le talosaga ma le telefoni lona lua, ona e ulufale ai lea i le faʻaaogaina o lau teugatupe Dropbox. A maeʻa le faʻasologa o faila o le fesoʻotaʻiga o le ai luga o le masini.
  2. I le tulaga lava lea e tasi, pe a manaʻomia le faasee atu i le faila a le isi tagata faila a le faila, e mafai ona e faʻaaogaina le faʻasoa. Ina ia faia lenei mea, tamoe Dropbox i lau telefoni, tatala le lisi "Faʻamaumauga", saili le pepa talafeagai (faila) ma kiliki i lalo i luga o le ki.
  3. I le lisi e aliali, filifili Fetufaai.
  4. I le kalafi "Ia" e tatau ona e faʻamaonia se tagata faʻapitoa e resitalaina i le Dropbox: ia faia lenei mea, ulufale i lana tuatusi imeli pe igoa ole igoa mai le ao. Mulimuli, filifili le ki i le pito i luga taumatau. "Auina atu".
  5. O le tagata faʻaaoga o le a sau i le imeli ma le faʻamatalaga i-app o le faʻasoa. O lenei e mafai ona galue i faila na e filifilia.

Metotia 2: Lagolago

Afai e te manaʻomia le tuʻuina atu o faʻamatalaga ma faila uma i luga o le iPhone i lau isi telefoni mai Apple, ia faʻaaoga lelei le galuega faʻasolo. Faatasi ai ma lana fesoasoani, e le gata o talosaga, ae o faamatalaga uma (faila) o lo o aofia ai, faapea foi musika, ata, vitio, faamatalaga ma isi o le a siitia atu.

  1. I le amataina, o le ae manaomia le "aveese" le faʻasologa o loʻo i ai nei mai le telefoni, mai le mea moni, o pepa na faʻaliliu atu. E mafai ona e aʻoaʻo pe faʻapefea ona faia lenei mea i le kilikiina o le sootaga i lalo.

    Faitau atili: Faʻafefea ona toe faʻaleleia se iPhone

  2. O lea la ua fesoʻotaʻi le gaioiga lona lua a Apple i le galuega. Faʻafesoʻotaʻi i lau komepiuta, faʻalauiloa iTunes, ona alu ai lea i lana lisi faʻatonu e ala i le filifilia o le ata talafeagai mai luga.
  3. Ia mautinoa ia i ai sau faʻamau i le itu agavale. "Iloiloga". I totonu, e tatau ona e filifili se ki Toe faʻafoʻi mai Kopi.
  4. I le tulaga o le galuega puipuia e faʻaaoga i luga o le telefoni "Saili le iPhone", o le toe faʻaleleia o le a le amataina seiloga e te le toe faʻaaoga. O le mea lea, tatala avanoa i le masini, ona filifili lea o lau tala ma alu i le vaega iCloud.
  5. I le faamalama fou e tatau ona e tatalaina se vaega "Saili le iPhone". Taofia lenei meafaigaluega. Mo suiga e aoga, ulufale i lau faʻamatalaga o lau faʻamatalaga.
  6. Toe foʻi i Aytyuns, o le a talosagaina oe e filifili se faʻamaumauga, lea o le a faʻapipiʻiina i le gaioiga lona lua. E le mafai, iTunes e ofoina atu le mea fou.
  7. Afai ua e faʻamalosia le puipuiga, sau ai i se upu faʻamalo e aveese faʻamalamalamaga.
  8. O le komepiuta o le a amataina le toe faʻaleleia o le iPhone. I le averesi, o le faagasologa e 15 minute, ae mafai ona faateleina le taimi, e fuafua i le tele o faamatalaga e te manaʻo e tusi i le telefoni.

Metotia 3: iTunes

O le faʻaaogaina o se komepiuta e avea o se faufautua tau inisiua, o faila ma faila e teuina i totonu o talosaga i luga o le tasi iPhone e mafai ona faʻafeiloaʻi i seisi.

  1. O le amataina o galuega o le a faʻatinoina i le telefoni, mai le faʻamatalaga o le a kopiina. Ina ia faia lenei mea, faʻafesoʻotaʻi i lau komepiuta ma amata iTunes. A iloa loa e le polokalama le masini, kiliki i le pito i luga o le faamalama i luga o le ata gaioio e aliali mai.
  2. I le itu tauagavale, alu i le lisi "Faʻatasi Faʻatasi". I le taumatau, o le lisi o tusi talosaga o loʻo i ai faila uma e avanoa mo le auina ese atu o loʻo faʻaalia. Filifili se tasi talosaga ma kiliki se kuki kiliki.
  3. O le taimi lava e filifilia ai le talosaga, o le a faʻaalia le lisi o faila i le itu taumatau. Mo le auina atu o se faila o tului i se komepiuta, faigofie ona toso i soo se nofoaga talafeagai, mo se faataitaiga, i luga o le komepiuta.
  4. Faʻamatalaga manuia le siitia. I le taimi nei, ia i ai i se isi telefoni, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi i iTunes, mulimuli i laasaga taʻitasi i le tolu. I le tatalaina ai o le talosaga lea o le a faaulufale atu ai le faila, faigofie ona toso ese mai le komepiuta i totonu o le faila i totonu o le polokalama na e filifilia.

I le tulaga e te iloa le auala e faʻafefe ai faila mai le tasi iPhone i le isi, lea e le o aofia ai i le tusiga, ia mautinoa e faʻasoa i faʻamatalaga.