Aveese fonuka mai Photoshop


O faʻamatalaga uma e faaaoga e Photoshop i lana galuega e "toso" e le polokalama mai le faila o le polokalama "Fonu" ma o loʻo faʻaalia i le lisi pa'ū i le pito i luga pito i luga o le laulau aʻo faʻaaoga le meafaigaluega "Upu".

Galulue ma faʻamau

Aʻo manino mai le folasaga, o le Photoshop e faʻaaogaina ai le mama o loʻo faʻapipiʻi i luga o lau masini. E mulimuli mai o le faʻapipiʻiina ma le aveeseina o siaki e tatau ona faia e le o le polokalama lava ia, ae faʻaaogaina meafaigaluega Windows.

O iinei e lua filifiliga: saili le lisi tutusa i totonu "Lisi Pulea"pe faʻafesoʻotaʻi tuusao i le pusa faʻapipiʻi o loʻo i ai pepa. O le a tatou faʻaaogaina le filifiliga lona lua, talu ai "Lisi Pulea" e ono iai ni faʻafitauli i tagata e le masani ai.

Lesona: Faʻapipiʻiina o mamanu i Photoshop

Aiseā e faʻaaoga ai masini faʻapipiʻi? Muamua, o nisi oi latou e feteenai le tasi ma le isi. Lona lua, e mafai e le polokalama ona i ai ni igoa i le igoa e tasi, ae o se isi seti o mata, lea e ono mafua ai foi mea sese pe a fatuina ni tusitusiga i Photoshop.

Lesona: Fofo faafitauli o le font i Photoshop

I soo se tulaga, pe afai e tatau ona aveese le vai papatiso mai le faiga ma mai Photoshop, ona faitau atili lea o le lesona.

Aveese le momoli

O lea la, matou te feagai ma le galuega o le aveesea o soʻo se tasi. E le faigata le galuega, ae e tatau ona e iloa le auala e faia ai. Muamua e te manaʻomia le suʻeina o se faʻailoga i futu ma totonu e sue ai le vai papatiso e te manaʻo e tape.

1. Alu i le siaki eletise, alu i le pusa "Windows"ma oi totonu o loʻo matou sailia se faʻailoga i le igoa "Fonu". O lenei pusa e faapitoa, aua ei ai meatotino o meafaigaluega. Mai lenei faila e mafai ai ona e puleaina fonuka na faʻapipiʻiina i le polokalama.

2. Talu ai e mafai ona tele naua fonuka, e talafeagai le faʻaogaina o le sailiga i le faila. Sei o tatou taumafai e suʻe se vai papatiso ma le igoa "OCR A Std"e ala i le taina o lona igoa i le pusa saili, o loʻo i le tulimanu pito i luga o le faamalama.

3. Ina ia fufulu se vai papatisoga, kiliki i luga ma le kiliki saʻo ma kiliki "Aveesea". Faamolemole ia matau o le faia o soʻo se faʻaogaina i pepa faʻapipiʻi e tatau ona i ai le pule faʻatau.

Lesona: Faʻafefea ona maua aia tatau i le Windows

A maeʻa le lapataiga a le UAC, o le a aveesea le mamanu mai le faiga ma, e tusa ai, mai Photoshop. Ua maea le galuega.

Faʻaeteete pe a faʻapipiʻi fonuka i le polokalama. Faaaoga punaoa faamaonia e sii mai ai. Aua le faʻaogaina le faiga faʻatasi ma faʻamau, ae faʻapipiʻi na o na mea o le ae faʻaaogaina. O nei tulafono faigofie o le a fesoasoani e aloese mai faʻalavelave faʻalavelave ma o le a fesoasoani ia te oe le manaʻoga e faia taga o loʻo faʻamatalaina i lenei lesona.