Faʻavaeina le "No Connection" sese i TeamViewer

Afai e le naʻo oe e faʻaaogaina lau komepiuta, o le mea e ono manaʻomia e te faia ni tala. Faʻafetai i lenei mea, e mafai ona e faʻasoa faʻamatalaga patino ma soo se faʻamatalaga i le lautele. Ae le o tagata uma e iloa le auala e fesuiai ai i le va o talaʻaga, aua i Windows 8 o lenei faiga na suia laitiiti, lea e taufaasese e le toatele. Seʻio tatou tilotilo i le auala e suia ai le tala i lenei faʻataʻitaʻiga o le OS.

Faʻafefea ona fesuiai se tala i le Windows 8

O le faʻaaogaina o se tasi o tala e le tele o tagata e mafai ona mafua ai le faʻalavelave. Ina ia aloese mai lenei mea, na faataga ai e Microsoft i matou e fatuina ni tala se tele i luga o le komepiuta ma fesuiai i le va oi latou i soo se taimi. I lomiga fou o le Windows 8 ma le 8.1, o le faagasologa o le fesuiaiga mai le tasi tala i le isi ua suia, o lea matou te siitia ai le fesili pe faapefea ona suia le tagata faaaoga.

Metotia 1: E ala i le Amata amata

  1. Kiliki i le faʻamalama a le Windows i le pito i lalo tauagavale ma alu i le lisi "Amata". E mafai foi ona e taomi le autū autu Manumalo + Sii.

  2. Ona i luga i le tulimanu pito i luga, sue le avatar a le tagata faaaoga ma kiliki. I le lisi o loʻo faʻaitiitia, o le ae iloa ai se lisi o tagata uma e faʻaaogaina le komepiuta. Filifili le tala e manaʻomia.

Metotia 2: E ala i le mata o le polokalama

  1. E mafai foi ona e suia lau faʻamatalaga e ala i le kilikiina o faʻasalalauga lauiloa Ctrl + Alt Delete.

  2. O lenei mea o le a faʻalauiloa ai le mata o le polokalama e mafai ona e filifilia ai le mea e manaʻomia. Kiliki le mea "Suia le Tagata" (Suia le tagata e faʻaaogaina).

  3. O le a e vaʻavaʻai i se laupepa o loʻo faʻaalia ai faʻaaliga o tagata uma ua resitala i totonu o le polokalama. Saili le tala e te manaʻomia ma kiliki.

I le faia o ni faʻaoga faigofie, e faigofie ona e fesuiai i le va o tala. Ua matou mafaufauina auala e lua o le a mafai ai ona e vave fesuiaʻi i le faʻaaogaina o se isi tala i soo se taimi. Taʻu e uiga i nei metotia i uo ma paaga, aua o le atamai e le sili atu le manaia.