Faʻasalaga faʻatagaina 1.0.26


O le faila faasaina o se polokalama laitiiti mo le faanatinatiina o faila taʻitasi ma laupepa atoa e faʻaaoga ai le IDEA, algorithm encoding faavaomalo e faʻavae i luga o le faʻatinoga o faʻasologa i luga o upu ma se umi o le 16 bits.

Faʻasalaga

E faigofie le mataupu o le talosaga: ina ia faʻamaonia, e tatau ona e filifilia se pepa poʻo se faʻaiuga ma sau i luga ma se uputusi, ma ia vaʻaia, ulufale pe ae tatalaina le faila. Mo le faʻatuatuaina sili atu, e mafai ona aveese le punavai e ala i le siakiina o le siaki tusi talafeagai.

Totogi

Afai e faalua ona kiliki i luga o le faila na faia e le polokalama, ua uunaia oe e ulufale i se upu faʻaulu, pe a maeʻa ona faʻalauiloaina le talosaga lea e faʻapipiʻi ai le pepa.

Aveese faila

O se tasi o galuega tauave a le polokalama o le faʻamaeʻaina atoa o faila ma faʻamaumauga e aunoa ma se avanoa e toe faʻaleleia ai, o lona uiga, o loʻo i ai se paʻu faaletino o le faʻamaumauga ma le avanoa avanoa.

Faʻavaeina o Shell

O le faila faasaina e mafai ai ona e lesitalaina se faʻaopoopoga o pepa na fatuina (faʻapipiʻi) ina ia mafai ai ona e faʻaogaina faila faʻanofoina ma kiliki faalua, e aunoa ma le filifilia o le talosaga i taimi uma. O le faila faila o le polokalame e tatau ona tuʻuina i se isi pusa i luga o le puʻupuʻu ma tumau ai iina.

O le masini komepiuta e mafai ai foi ona e faaopoopo atu i le lisi autu "Saili" tusi "Faʻasalaga / togi le faila" e faʻatino le faʻamalamalamaga e aunoa ma le avanoa i le faamalama autu.

Mama

  • E faigofie lava ona faʻaoga le polokalame;
  • Leai ni faʻatulagaga le talafeagai ma galuega - faʻamalamalamaga e tupu i nai kiliki;
  • Faʻatoa faʻaaogaina faila;
  • Faʻatau Rusia;
  • E leai se totogi o le polokalama.

Faʻafitauli

  • O le faʻaopoopoga faʻaopoopoga e tuʻuina atu i le faila faʻailo, o loʻo faʻaalia ai o loʻo faʻaogaina le meafaigaluega faʻataʻoti.

Faila faʻatagaina - se polokalama e, faatasi ai ma sina laʻititi, e lelei ona faʻatinoina ana galuega. O se faʻaopoopoga aoga - o le tapeina o faila e aunoa ma se avanoa e toe faʻaleleia ai, e avea ai ma mea faigaluega faigofie tele e faʻatele ai le saogalemu o komepiuta.

RCF Encoder / DeCoder Crypt4free Faʻapefea ona tatala le faila xls i luga o le initaneti Polokalama e faʻapipiʻi ai faila ma faila

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
O le faila faasaina o se polokalama laʻitiiti e vave ona faʻailogaina pepa ma directories. O loʻo i ai le faʻatinoga o le faʻaaogaina atoa o faʻamatalaga mai faʻamalosi komepiuta.
Faigaluega: Windows 7, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Ataenko Artem
Tau: Faʻatau
Toa: 1 MB
Gagana: Rusia
Version: 1.0.26