Faʻatulagaina o le aso o le vaiaso i le aso ile Microsoft Excel

O le Google search engine e tu i fafo atu o isi auaunaga talitutusa ma le mautu i le faagaoioia, e aunoa ma le faia o ni faafitauli mo tagata faaaoga. Ae ui i lea, e oʻo lava i lenei masini suʻesuʻe i tulaga e seasea tupu e le mafai ona lelei le gaioiga. I lenei tusiga o le a matou talanoa e uiga i mafuaʻaga ma auala e mafai ona folasia ai ma le Google search performance.

Google e le galue

O le Google search site e matua mausali lava, o le mafuaʻaga lea e seasea ai ona lavea le au paga. E mafai ona e aʻoaʻo e uiga i na faʻafitauli i luga o se punaoa faapitoa i le sootaga i lalo. Afai e mataʻituina e le tele o tagata faʻapitoa i le taimi e tasi, o le fofo sili ona lelei o le faatali lea. E vave ona galue le kamupani, aua o ni mea sese e faʻasaʻoina i le vave e mafai ai.

Alu i le auaunaga i le initaneti Downdetector

Mafuaʻaga 1: Pūnaha Puipuiga

E masani lava o le faafitauli ogaoga na feagai ma le faʻaaogaina o Google suʻesuʻe o le faʻaauau pea o le manaʻoga e pasia se siaki aloaʻia. Nai lo lena, o se itulau e iai se faʻamatalaga o Talosaga Felauaiga Mataʻutia.

E mafai ona e faʻaaogaina le tulaga e ala i le toe amataina o le uila poʻo le maeʻa foi ona faʻatali mo sina taimi. E le gata i lea, e tatau ona e siakia lau komepiuta i le antivirus software mo polokalama leaga e auina atu ai le spam.

Mafuaʻaga 2: Faʻasalalau Papatusi

O le tele lava o taimi, o se faiga poʻo se palama ua fausia i luga o faʻamatalaga fesoʻotaʻiga poloka poloka i luga o lau komepiuta. O nei faʻasalaga e mafai ona faʻasalalau uma i le Initaneti atoa, ma eseese i le tuatusi o le Google search engine. Faʻaalia le faʻafitauli i le tulaga o se savali e uiga i le leai o se fesoʻotaʻiga fesoʻotaiga.

O faʻafitauli e faigofie ona foia e ala i le siakiina o tulafono o le telefoni feaveaʻi poʻo le suia o tulaga o le polokalame anti-virus e faalagolago i le polokalama faʻaaogaina. I luga o la matou 'upega tafaʻilagi o loʻo i ai faʻamatalaga i luga o faʻamaufaʻailoga mo itu e lua

Faʻamatalaga auiliili:
Faʻafefea ona faʻapipiʻi pe faʻamalo le paʻi
Tetele Antivirus

Mafuaaga 3: Faʻaleagaina o siama

O le le mafai ona suʻeina Google e mafai ona fesoʻotaʻi ma le aʻafiaga o faʻamalosi, lea e mafai ona aofia ai polokalama faʻapitoa, ma polokalama e auina atu le spam. E tusa lava po o le a le filifiliga, e tatau ona iloa ma aveeseina i se taimi talafeagai, o le a le mafuatiaina le leaga e le gata i le Initoneti, ae faapena foi i le soifua maloloina o le polokalama faagaoioia.

Mo nei faʻamoemoega, ua matou faʻamatalaina nisi meafaigaluega i luga o le initaneti ma offline lea e mafai ai e oe ona maua ma aveese faʻamaʻi.

Faʻamatalaga auiliili:
Initaneti osofaʻiga faʻapitoa
Iloiloina o PC mo siama e aunoa ma se antivirus
Best Antivirus mo Windows

E masani lava ona faia fetuunaiga i le faila faila. "au", o loʻo i ai le avanoa sili ona poloka i nisi o punaoa i le Initaneti. E tatau ona siaki ma, pe a tatau ai, fufulu otaota e tusa ai ma le tusiga o loʻo mulimuli mai.

Faitau atili: Faʻamama le faila i luga ole komepiuta

O le usitaia o fautuaga, e mafai ona e foia faafitauli e fesootaʻi ma le le mafai ona faʻaogaina le afi suʻesuʻe i lau PC. A leai, e mafai lava ona e fesili mo se fesoasoani mai ia i matou i faʻamatalaga.

Mafuaaga 4: Google Play Mea sese

E le pei o vaega muamua o le tusiga, o lenei faigata e tulaga ese i le sailiga a Google ile masini feaveaʻi e faʻaaoga ai Android. O aʻafiaga e tulaʻi mai mo mafuaaga eseese, e mafai ona tuʻuina atu ia mea taʻitasi. Ae ui i lea, toetoe o tulaga uma o le a lava lea e faia ai se faasologa o gaioiga mai faatonuga mo le fesoʻotaʻiga o loʻo i lalo.

Faitau atili: Faʻasalalau Google Play

Faaiuga

I le faaopoopo atu i mea uma o loʻo i luga, e le tatau ona e faʻatamala i le Google technical support forum, lea e mafai ona fesoasoani ai oe e pei lava ona tatou i ai i faʻamatalaga. Matou te faʻamoemoe pe a maeʻa ona faitau le tusiga o le a mafai ona e foia faafitauli i lenei afi suʻesuʻe.