O le a le mea e fai pe afai e mou atu ata mai le faʻailoga i le Android

O nisi taimi i luga o le telefoni feaveaʻi e mafai ona e feagai ma se faafitauli: tatala "Laina", ae o ata uma mai ai ua leai. Matou te fia taʻu atu ia te oe le mea e tatau ona fai i ia tulaga.

Mafuaaga ma faʻafitauli

O mafuaaga mo lenei toilalo e mafai ona vaevaeina i ni vaega se lua: polokalama faakomepiuta ma meafaigaluega. Muamua o le faʻaogaina o le fale. "Faletusi", faʻataunuʻuina o talosaga leaga, solia o le faila faila o le kalama komiti poʻo le avega i totonu. I le lona lua - faʻaleagaina o masini mafaufau.

O le mea muamua lava e tatau ona e iloa pe o iai ata i luga o le kalama o le mafaufau poʻo le teuina i totonu. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi i le komipiuta pe o se kata (mo se faʻataʻitaʻiga, e ala i se tagata faitau card card) poʻo se telefoni pe a leai ni ata mai le fale teu oloa. Afai e faʻamaonia ata i luga o le komepiuta, o le a ono feagai oe ma se faʻaletonu o komepiuta. Afai e leai ni ata, pe i ai foi faafitauli i le taimi o le fesoʻotaʻiga (mo se faʻataʻitaʻiga, e ofo atu e Windows le faʻasologa o le avetaavale), o le faafitauli o le masini. O le mea e lelei ai, i le tele o tulaga, o le a toe foi mai e toe faafoi atu au ata.

Metotia 1: Faʻamamaina le Cache Cache

Ona o le tele o mea faʻapitoa o Android, e le mafai ai e le faletusi ona gaogao, faatasi ai ma le taunuuga e le o faʻaalia ata i totonu o le polokalama, e ui lava e amanaʻia ma tatalaina pe a fesoʻotaʻi atu i se komepiuta. Aʻo feagai ma lenei ituaiga o faafitauli, fai mea nei:

  1. Tatala i luga "Faʻatonu" i soo se auala e mafai ai.
  2. Alu i tulaga lautele ma vaavaai mo le aitema "Talosaga" poʻo Pule o talosaga.
  3. Kiliki le lisi "Uma" poʻo le tutusa i le uiga, ma maua i totonu o le polokalama "Laina". Faʻafesoʻotaʻi e alu i le auiliiliga o itulau.
  4. Suʻe le faʻamatalaga cache i le itulau. E faʻatatau i le numera o ata i le masini, e mafai ona ave le cache mai le 100 MB i le 2 GB pe sili atu foi. Faasolo le faamau "Faʻamaonia". Ona - "Faʻamaumauga faʻamaonia".
  5. A maeʻa ona faʻasalalauina le faletusi, toe foʻi atu i le lisi lautele o talosaga i le pule ma saili "Lavea Faʻasalalauga". Alu i le itulau o meatotino o lenei tusi talosaga, ma faʻamaonia ai foi lona faʻamatalaga ma faamaumauga.
  6. Toe fai lau telefoni poʻo lau laupepa.

Afai o le faʻalavelave o se faʻalavelave o le gaioiga, ona maeʻa loa lea o nei mea. Afai e le tupu lenei mea, faitau pea.

Metotia 2: Aveese le .nomedia faila

O nisi taimi, e mafua mai i gaioiga a faʻamalosi poʻo le le amanaʻiaina o le tagata lava ia, faila i le igoa ".nomedia" e mafai ona iai i totonu o faamaumauga faʻatasi ma ata. O lenei faila ua vaʻaia i le Android ma le Linux kernel ma o se faʻamaumauga o auaunaga e le mafai ai e le faila faila ona faʻapipiʻi mea o fesoʻotaʻiga multimedia i totonu o le lisi o loʻo i ai. Faʻapipiʻi, ata (faʻapea foʻi le vitio ma musika) mai le faila o loʻo i ai se faila .nomedia, o le a le faʻaalia i totonu o le faletusi. Mo le toe tuʻuina o ata i le nofoaga, e tatau ona tape lenei faila. E mafai ona e faia lenei, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻaaoga le Total Commander.

  1. A maeʻa ona faʻapipiʻi le Aofaʻi o le Faʻatonu, alu i le talosaga. Valaʻau i le lisi e ala i le faʻaaogaina o vaega e tolu poʻo le tali tutusa. I le lisi o mea pop-up, tapuni "Faʻatonu ... ".
  2. I tulaga, siaki le pusa "Failautusi natia / foliga natia".
  3. Ona asiasi lea i le fafautusi faatasi ai ma ata. E masani lava, o le lisi lenei e taʻua "DCIM".
  4. O se fatuga patino e iai ata e faalagolago i le tele o mea: o le firmware, o le Android version, o le ataata lava ia, ma isi mea faapena. Ae i le avea ai o se tulafono, o loo i ai ia ata i totonu o faamaumauga ma igoa "100ANDRO", "Telefoni" po o le saʻo i le tele "DCIM".
  5. Faʻapea o loʻo misi ata mai le faila. "Telefoni". Matou te oi ai. Aofai o le Commander Commander algorithms nofoaga nofoaga ma faila faila i luga atu o isi uma i le tusi faʻatasi ma le faʻataʻitaʻiga faʻaalia, ina ia i ai le .nomedia e mafai ona vave iloa.

    Kiliki i luga ma taofi e aumai i luga le lisi o tala. Ina ia tape se faila, filifili "Aveesea".

    Faamaonia le soloia.
  6. Ma siaki foi isi laupepa e ono i ai ni ata (mo se faataitaiga, o le tusi mo faʻamaumauga, o faila o avefeau vave poʻo tagata o fesoʻotaʻiga faʻasalalau). Afai ei ai foi .nomedia, aveese i le auala o loʻo faʻamatalaina i le laasaga muamua.
  7. Toe toe fai le masini.

A maeʻa ona toe fai, alu i "Laina" ma siaki pe a toe maua mai ata. Afai e leai se mea ua suia, faitau i luga.

Metotia 3: Faʻafouina Ata

Afai e le fesoasoani le auala 1 ma le 2 ia te oe, e mafai ona e manatu o le aano o le faafitauli o loʻo taoto i le auala. E tusa lava po o le a le mafuaʻaga e tupu ai, e le mafai ona e faia e aunoa ma le toe faʻaleleia o faila. O auiliiliga o le taualumaga o loʻo faʻamatalaina i le tusiga o loʻo i lalo, o lea o le a le mafai ai ona tatou faʻamatalaina auiliili.

Faitau atili: Maua mai faʻamalo ata i le Android

Faaiuga

E pei ona mafai ona e vaʻai, o ata ua misi mai "Faletusi" e le o se mafuaaga e popole ai: i le tele o tulaga o le a toe faafoi mai.