O le a le mea e fai pe afai e leai ni SMS i luga o le iPhone


Talu ai nei lava, na amata ai ona faitio le au faʻaoga i le iPhone e uiga i le mea moni e le i taunuu mai SMS-feʻau i masini. Matou te malamalama pe faapefea ona taulimaina lenei faafitauli.

Aisea e le sau ai SMS i le iPhone

Lalo tatou te mafaufau i mafuaaga autu e mafai ona aʻafia ai le le lava o savali mai le SMS.

Mafuaaga 1: Faaseʻeina o le System

Fou fou o iOS, e ui lava e lauiloa mo le faateleina o galuega, e tele lava ina le saʻo le galue. O se tasi o faailoga o le leai o se SMS. Ina ia faʻaumatia se faʻalavelave, e pei o se tulafono, ua lava lea e toe amata ai le iPhone.

Faitau atili: Faʻapefea ona toe faʻafouina le iPhone

Mafuaʻaga 2: Faʻatauga o vaalele

O se faʻalavelave faʻafuaseʻi pe a liliu le tagata e faʻaaogaina ma le faʻafuaseʻi pe faʻafuaseʻi ona alu i le faiga o le vaalele, ona galo ai lea ua faʻagaoioia lenei galuega. E faigofie ona malamalama: i le pito i luga o le itu tauagavale o le tulaga o loʻo i ai se faʻamaufaʻailoga ma se vaalele e faʻaalia.

Ina ia tape ese le vaʻalele, faʻafefe lou tamatamailima i luga o le lau mai le pito i lalo e faʻaali ai le Lisi Puipuiga, ona faʻasolo loa lea i luga o le vaalele vaalele.

E le gata i lea, e tusa lava pe le o galue le vaalele i le taimi nei, o le a aoga e toe faʻaaogaina ma toe amata le fesoʻotaʻiga telefoni. O nisi taimi o lenei auala faigofie e mafai ai e oe ona toe amata le mauaina o SMS-messages.

Mafuaaga 3: Ua taofia le faʻafesoʻotaʻi.

E masani lava e aliali mai o savali e le oʻo atu i se tagata faʻapitoa, ma o lona numera o loʻo poloka. E mafai ona e siaki le mea lenei:

  1. Tatala ia tulaga. Filifili se vaega "Telefoni".
  2. Tatala le vaega "Faailoga ma valaau ID".
  3. I poloka "Fesoʻotaʻi le poloka" numera uma e le mafai ona valaʻauina oe pe lafoina se feau tusitusia o le a faʻaalia. Afai oi ai i totonu ia i latou se numera e le mafai ona faʻafesoʻotaʻi oe, swipe mai le taumatau i le agavale, ona kiliki lea o le ki Tatala.

Mafuaaga 4: Faʻasonu tulaga tau fesoʻotaiga

E le mafai ona tuʻu faʻamautuina laina le lelei fesoʻotaʻiga i le lima e le tagata faʻapipiʻi pe seti faʻamaonia. I soo se tulaga, afai e te feagai ma se feʻau tusitusia o le feʻau, e tatau ona e taumafai e toe faʻafesoʻotaʻi laina fetaulaiga.

  1. Tatala ia tulaga. Filifili se vaega "Manatu taua".
  2. I le pito i lalo o le faamalama, alu i "Toe faʻafou".
  3. Tapu le faamau "Toefaʻutuʻu Faʻetonu Tautuuga"ona faʻamaonia ai lea o lou faʻamoemoe e tamoe i lenei faiga e ala i le tusia o se passcode.
  4. A maeʻa sina taimi, toe amata le telefoni. Siaki se faafitauli.

Mafuaʻaga 5: iMessage Feteʻenaʻiga

O galuega faʻatusa o le a mafai ai e oe ona fesoʻotaʻi ma isi tagata faʻaogaina o meafaigaluega a Apple e ala i se faʻataʻitaʻiga masani "Savali"Ae ui i lea, o le anotusi e le faʻasalalau o se SMS, ae faʻaaogaina le Initaneti. O nisi taimi o lenei galuega e mafai ona taʻitaʻia ai le mea moni e le mafai ona taunuu le SMS masani. I lenei tulaga, e tatau ona e taumafai e faʻamalo iMessage.

  1. Tatala tulaga ma alu i le vaega "Savali".
  2. Faʻamosolo le mea pito i luga e latalata i le pito "iMessage" i se tulaga le toaga. Kuni le faamalama o faatulagaga.

Mafuaaga 6: Le manuia o le firmware

Afai e leai se tasi o metotia i luga ua fesoasoani e toe faʻaleleia le saʻo o le faʻaogaina o le telefoni, e tatau ona e faʻataʻitaʻiina le toe faʻaleleia o le faʻasologa i le fale gaosi oloa. E mafai ona ave i luga o se komepiuta (faʻaaogaina iTunes), pe tuusao i le iPhone lava ia.

Faitau atili: Faʻafefea ona faʻatinoina se Seti atoa atoa

Aua neʻi galo ae ao leʻi faia le taotoga, e tatau ona faʻafouina le faʻamaumauga.

Faitau atili: Faʻafefea ona toe faʻaleleia se iPhone

Mafuaaga 7: Faʻafitauli Faʻatonu Faʻatonu

E le o taimi uma lava le mafuaʻaga o le leai o se SMS sosoʻo o lau telefoni - atonu ei ai se faʻafitauli i le itu o le tagata telefoni feaveaʻi. Ina ia malamalama i lenei mea, fai se valaau i lau kamupanī ma faʻamautinoa pe o le a le mafuaʻaga e te le mauaina ai savali. O le iʻuga, e mafai ona manino o loʻo iai lau galuega e toe sui ai, poʻo se galuega faʻapitoa e faia i luga o le itu a le tagata fai mea faigaluega.

Mafuaaga 8: Le faigaluega SIM

Ma o le mafuaaga mulimuli e mafai ona i ai i le kata lava ia a le Kapeneta. I le avea ai o se tulafono, i lenei tulaga, e le gata ina le mauaina ni feau SMS, ae o le fesootaiga i lona atoa e le lelei lona galue. Afai e te matauina lenei mea, e aoga le taumafai e sui le kata SIM. I le avea ai o se tulafono, o lenei auaunaga e tuʻuina atu e le tagata faʻapitoa mo le leai o se totogi.

Pau lava le mea e tatau ona e faia o le sau lea i lau tusifolau i le telefoni feaveai telefoni feaveaʻi ma fai atu ia i latou e sui le pepa tuai SIM ma se mea fou. O le a tuʻuina atu ia oe se kata fou, ma o le taimi nei o loʻo taofia loa.

Afai na e feagai muamua ma le le lava o savali mai le SMS ma foia le faafitauli i se isi auala e leʻi aofia ai i le tusiga, ia mautinoa e faʻamatala atu lou poto masani i faʻamatalaga.