E faʻafefea ona faʻaopopo le Faʻasologa o Faʻamatalaga i ISO Windows 7

O le Windows 7 Maualalo Rollup o se palama faʻafouina a le Microsoft mo le offline (manual) faʻapipiʻiina i le Windows 7 fou, o loʻo aofia ai toetoe o OS uma na tuʻuina atu ia Me 2016 ma aloese mai le sailiga ma le faapipiiina o le faitau selau o faʻamatalaga e ala i le Update Center, lea na ou tusia Faatonuga Faʻafefea ona faʻapipiʻi uma faʻafouga Windows 7 faʻatasi ma le Faʻasalaga Faʻasinomaga.

O le isi mea manaia, e faaopoopo atu i le siiina o le Convenience Rollup i le maea ai o le faapipiiina o le Windows 7, o lona tuufaatasia i totonu o le ata faatulagaina o ISO mo le faapipiiina o mea fou ua i ai i le taimi o le faapipiiina poo le toe faʻaleleia o le masini. Faʻafefea ona fai lenei mea - laʻasaga i lea laasaga i lenei tusi lesona.

Ina ia amata, o le ae manaʻomia:

  • ISO ata o soʻo se faʻamatalaga o le Windows 7 SP1, silasila Faʻapefea ona download ISO o le Windows 7, 8 ma le Windows 10 mai le upega tafaʻilagi a Microsoft. E mafai foi ona e faʻaaoga le CD o loʻo i ai nei ma le Windows 7 SP1.
  • O le faʻaleleia o le faʻapipiʻiga o le 'auʻaunaga mai ia Aperila 2015 ma le Rollup o le Windows 7 Faʻafouina lava ia i le loloto o le manaʻoga (x86 po o le x64). E faʻapefea ona faʻapipiʻiina auʻiliʻili i le uluaʻi tusitusiga e uiga i le Rovenup Convenience.
  • Pusa Faʻapipiʻi faʻapipiʻi Windows (AIK) mo le Windows 7 (e tusa lava pe faʻaaogaina le Windows 10 ma le 8 mo laasaga ua faʻamatalaina). E mafai ona e siiina mai le upega tafailagi aloaia a le Microsoft iinei: http://www.microsoft.com/ru-ru/download/details.aspx?id=5753. A maeʻa ona sii mai (o se faila ISO), faʻatulaʻi le ata i totonu o le masini poʻo le tapenaina ma faʻapipiʻi le AIK i luga o le komepiuta. Faʻaaoga le StartCD.exe faila mai le ata poʻo le wAIKAMDmsi ma le wAIKX86.msi e faʻapipiʻi i luga o le 64-bit ma le 32-bit system, i le faasologa.

Faʻaopoopoina le Faʻaleleia o Faʻasalalauga i le Windows 7 Ata

Ia alu loa i laasaga e faʻaopoopo ai faʻamatalaga i le faʻatulagaina o ata. Ina ia amata, mulimuli i laasaga nei.

  1. Faapipii le ata o le Windows 7 (pe tuu se disk) ma kopi ona anotusi i totonu o se pusa i luga o lau komepiuta (e sili atu le le i luga o le komepiuta, o le a sili atu le faigofie ona i ai se auala puupuu i le pusa). Po o le tapeina o le ata i se faila e faʻaaoga ai le fale teu. I laʻu faʻataʻitaʻiga, o le a avea lenei ma pusa C: Windows7ISO
  2. I le C: Windows7ISO folia (poʻo se isi mea na e fatuina mo le ata o le ata i le laasaga muamua), fai se isi fafautusi e tatala ai le image install.wim i isi laasaga, mo se faataitaiga, C: Windows7ISO wim
  3. Faʻasaoina foi faʻamaumauga e sii mai i se pusa i lau komipiuta, mo se faataitaiga, C: Updates . E mafai foi ona e toe faaigoa faila i luga o se mea puupuu (talu ai o le a matou faaaogaina le laina o le poloaiga ma le uluaʻi igoa o faila e le talafeagai e ulufale pe kopi-faapipii. O le a ou toe faaigoa msu ma rollup.msu

Ua sauni mea uma e amata. Taʻosaʻo se faʻasologa o le faʻatonuina o se pule lea o le a faia ai laasaga mulimuli uma.

I le poloaiga vave, ulufale mai (pe afai e te faʻaogaina auala e ese mai na i totonu o laʻu faʻataʻitaʻiga, faʻaaoga lau lava lomiga).

dism / get-wiminfo / wimfile: C:  Windows7ISO  sources  install.wim

O se taunuuga o le poloaiga, ia gauai atu i le faasinoupu o le lomiga o le Windows 7, lea ua faapipiiina mai lenei ata ma o le a tatou tuufaatasia ai le faafouga.

Ave ese faila mai le ata wim mo le galulue mulimuli ane ma i latou e faʻaaoga le poloaiga (faʻamaonia le parakalafa o le numera, lea na e aoaoina muamua)

meli-wim /wimfile:C:Windows7ISOsourcesinstall.wim / index: 1 / mountdir: C:  Windows7ISO  wim

I le faasologa, faaopoopo le update KB3020369 ma le Toe Iloiloina o le Toefuataiga e ala i tulafono (o le lona lua e mafai ona umi se taimi ma tautau, ia faatali sei maeʻa).

m / image: c:  windows7ISO  wim / add-package /packagepath:c:updateskb3020369.msu dism / image: c:  windows7ISO  wim / add-package /packagepath:c:updates
ollup.msu

Faʻamaonia suiga na faia ile ata o le WIM ma faʻaumatiaina i le poloaiga

dism / unmount-wim / mountdir: C:  Windows7ISO  wim / commit

Ua faia nei, o le faila folasia o loʻo i ai faʻamatalaga mo le Windows 7 Faʻasologa o Faʻasalalauga, o loʻo tumau pea e fuli ai faila i le faila Windows7ISO i se ata OS fou.

Fausia se ata ISO o le Windows 7 mai se pusa

Ina ia fatuina se ata ISO i faʻauiga tuʻufaʻatasia, suʻe le faila a le Microsoft Windows AIK i le lisi o polokalame faʻapipiʻi i le Faʻamatalaga amata, i totonu o le "Polokalama Polokalama o Polokalama Faʻatonu", kiliki-saʻo i luga ma taʻavale e avea ma pule.

A maeʻa lena faʻaaogaina o le poloaiga (o fea NewWin7.iso o le igoa o le faila ata i le lumanai i le Windows 7)

oscdimg -m -u2 -bC:  Windows7ISO  boot  etfsboot.com C:  Windows7ISO  C:  NewWin7.iso

A maeʻa le faʻatonuga, o le ae mauaina se ata na faia e mafai ona tusia i le disk poʻo le faia o se masini faʻapipiʻi Windows 7 mo le faʻapipiʻi i luga o se komepiuta.

Manatua: afai o oe, e pei o au, e tele ni lomiga o le Windows 7 i lalo o faʻamaufaʻailoga eseese i le lava ata ISO, o faʻaopoopoga e faʻaopoopoina i na o le lomiga na e filifilia. O lona uiga, ia faʻaaogaina i totonu o lomiga uma, e tatau ona e toe faia tulafono i le mauga-wim i le unmount-wim mo faʻamatalaga taʻitasi.