Faʻasaʻo le mea sese "Faiva le faʻamaonia, le mafai ona e ulufale i totonu"

E mautinoa lava, o le toʻatele o outou na faʻalogo i le Movavi, poʻo, sili atu, oa latou oloa. Valaau atu i lenei tagata atiaʻe le lalolagi lauiloa ma le lauiloa e le mafai, ae o ana oloa o loo i ai i se tulaga manaia tele. O loʻo i ai i le kamupani polokalama faʻapitoa mo le galulue faatasi ma vitio, ata ma leo.

E mafai ona e vaʻaia i luga o la matou 'upega tafaʻilagi se toe iloiloga o le Movavi Video Editor - polokalama faʻatautaia ata vitio. Ia o le a tatou mafaufau, pe a mafai ona ou fai atu, o le uso laitiiti o le faatonu o le vitio - o le faatonu mo le faia o se ata faasolo. A uma, o le faʻataʻitaʻiga o se ata tuai lava, saʻo? Ae ui i lea, tatou o ese mai tausuaga ma vaʻavaʻai i galuega a le Movavi SlideShow Creator.

Faaopoopoga mea

O mea ia, ae le naʻo se ata, faʻamolemole matau. Ioe, ioe, e mafai ona e faaopoopoina se ata vitio i le ata faʻataʻitaʻi, o le nofoaga e fesoʻotai i isi ata faʻataʻitaʻi e mafai ona suia e pei lava o le faigofie. Faʻapipiʻi mai o ata, i le ala, e faigofie tele - e mafai ona e lafoina faila taʻitasi, poʻo le faletusi atoa i le taimi e tasi. E i ai foi nisi o mea manaia, pei o le pueina o vitio mai se webcam ma le pueina o ata. O nei mea uma e mafai ona aoga ia te oe, mo se faʻataʻitaʻiga, pe a sauniuni se ata vitio mo soʻo se polokalama.

Aafiaga o suiga faʻafefe

E taua le matauina o la latou eseesega ma le fetaui lelei e vaega. O loʻo i ai uma le lelei ma le faʻamuamua. E tatau ona maitauina e faʻapea o le faia atoa o tusi ata o se faʻataʻitaʻiga, e tatau ona e filifilia ia aafiaga mo suiga taitasi - e leai se filifiliga otometi iinei. O le faafitauli e foia i le naʻo le faʻaaogaina o le pule-in-manager. Mo aafiaga taitasi, e mafai ona e faʻamaonia le umi.

Faʻaaogaina o ata

E le gata i lea, e leʻi galo ia te oe o loʻo galue Movavi i polokalame mo le toe teuteuina o ata? Atonu o le mea lea e mafua ai ona i ai i le SlideShow Creator le vaega mo faʻatulagaga o ata autu: faʻaoga, liliu, lanu lanu. O loʻo i ai foi ni meafaigaluega faapitoa e fuafuaina e taulaʻi i se mea faapitoa, poʻo le isi itu - natia mai le prying o mata e ala i le faanatinati.

E aofia ai foi le tele o filiga e sili atu i le ata. Seti pei o se faʻamatalaga photo mediocre. I le faaopoopo atu i ai, o nisi o mea fufulu e ola. E pei lava o le mataupu i isi vaega, o mea uma lava e fetaui lelei ma faʻavasegaina i vaega faʻavae.

Faaopoopoga o igoa o tusiga

Galulue ma le tusiga e tatau ona faʻamavae ese. O loʻo i ai se avanoa e filifili ai se vai papatiso, ona uiga ma le faʻaogaina. Ae e manaia tele. Ae o le i ai i le polokalame o se tele o avanoa matagofie, e aunoa ma le faʻaopoopoga, e matua fiafia lava i le mata. Ave, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻaleleia lelei o hexagons ma lipine faʻamau tusia. O nei mea uma e faʻatagaina ai oe e faia ni ata matagofie matagofie.

Faʻataʻitaʻiga Faʻafeiloaʻiga

Faʻaaogaina mea uma o loʻo i luga, faʻatasi ai ma se tulaga talafeagai o le malamalama ma le poto masani, e mafai ona e fatuina se ata sili ona maualuga o ata vitio. Ae o le a le mea e fai mo tagata amata? Faaaoga lelei se auala faapitoa lea o le a vave ona taitaia ai oe e le polokalame e ala i vaega taua e tolu o le foafoaga: o le filifiliga o mea e fai, suiga o suiga ma musika. E tatau ona manatua i le mafaufau e ui lava o le tele o tulaga o le a faʻaaoga vave i le ata atoa o tagata Sisa, lea, mo se faʻataʻitaʻiga, o le a le mafai ai ona e taulai atu i se faʻataʻitaʻi patino, ma teu i luga o le lau.

Faasaoina o le vitio

E pei o isi polokalama o lenei ituaiga, o le iuga mulimuli i le Movavi SlideShow Creator e mafai ona auina atu i le vitio. E tele naua tulaga. Mo se amataga, o le filifiliga lea o le faatulagaga: mo masini Apple, polokalama telefoni feaveai, tele televise i luga o le initaneti (YouTube, Vimeo), mo isi masini, ma mulimuli ane, ata vitio ma leo. Ma le isi, e mafai ona e fetuunai le iugafono, faʻatulagaina le fua ma le lelei o le lelei. I se tulaga lautele, o mea uma lava e faigofie tele. E le gata i lea, o le liua i le vitio e vave ona vave.

Le lelei o le polokalama

• Tausaga tele
• Lelei galuega ma tusiga.
• Malosiaga e faʻaleleia lelei ai vaitau taimi
• Malosiaga e faaopoopo ai le vitio

Le lelei o le polokalama

• Faʻamatalaga faʻamatalaga 7 aso
• Faaopopoina o se polokalame lauiloa i se ata faasolo i le lomiga faataitai.

Faaiuga

O lea, o le Movavi SlideShow Creator o se tasi lea o polokalame sili ona lelei o lenei ituaiga. Faafetai i le poto masani o tagata atiae i le vaega o le kopiina o vitio, fatuina ma le faasaʻoina (aemaise lava, taimi) faʻataʻitaʻiga e matua faigofie tele lava.
.

Download Movavi SlideShow Trial

Faʻalogo mai le lomiga lata mai mai le nofoaga aloaia

Bolide Slideshow Tagata Foafoa Wondershare DVD Slideshow Faufautua Deluxe Movavi Video Suite Movavi Screen Capture Studio

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Movavi SlideShow Creator o se polokalama mamana ma faʻapitoa mo le fatuina o faʻataʻitaʻiga e faʻavae i luga o ata numera ma soʻo se ata.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: MOVAVI
Tau: $ 20
Toa: 59 MB
Gagana: Rusia
Version: 3.0