Filifiliga mo le sosooina o se subwoofer i se komepiuta


O le faila o le failauga o se failauga e mafai ona toe gaioiga le leo i taimi maualalo. I nisi tulaga, mo se faʻataʻitaʻiga, i polokalama faʻalogo leo, e aofia ai le polokalama, e mafai ona e sau i le igoa "Woofer". O faʻamalositino polokalama ua faʻapipiʻiina i lalo o le pulou fesoasoani e fesoasoani e maua mai ai nisi "gaʻo" mai le lipine ma faʻaopopo atili ai le lanu i le musika. Faʻalogologo i pese o nisi o ituaiga - papa maʻa poʻo le rap - e aunoa ma se failauga e maualalo le tele o taimi o le a le aumaia ai le fiafia e pei o lona faaaogaina. I totonu o lenei tusiga o le a tatou talanoa e uiga i ituaiga o subwoofers ma pe faapefea ona faʻafesoʻotaʻi i latou i se komepiuta.

Matou te faʻafesoʻotaʻi le subwoofer

O le tele o taimi e tatau ai ona matou feagai ma subupofers o vaega ia o le au failauga o faatulagaga eseese - 2.1, 5.1 poʻo le 7.1. Fesoʻotaiga o ia ituaiga masini, i le silasila i le mea moni ua mamanuina e galulue faʻatasi ma se komepiuta poʻo se faila DVD, e masani lava e le mafua ai ni faʻafitauli. Ua lava lea e fuafua ai po o fea fesoʻotaʻi e fesoʻotaʻi ai se ituaiga faapitoa o le failauga.

Faʻamatalaga auiliili:
Faʻafefea ona liliuina le leo i luga o le komepiuta
Faʻafefea ona faʻafesoʻotaʻi se fale tifaga i se komepiuta

E amata faigata pe a tatou taumafai e suʻe le subwoofer, o se isi koluma na faʻatau mai se faleoloa poʻo na faʻapipiʻi muamua ma se isi failauga. O nisi tagata faʻaoga e fiafia foi i le fesili pe faʻapefea ona faʻaaogaina pusa tetele o taavale i le fale. Lalo o le a tatou talanoaina uma faʻaaliga o fesoʻotaʻiga mo ituaiga masini eseese.

E lua ituaiga o mea o loʻo faʻaaogaina - o loʻo gaoioi ma pasi.

Faʻasalalauga 1: Voofer active

O loʻo faʻaaogaina i lalo o le vailaau faʻasolosolo, o se faatusa o faʻalauiloa ma eletonika o ausilali. O ia failauga e lua ituaiga o fesoʻotaʻiga - faʻaoga mo le mauaina o se faailo mai se punavai lelei, i la tatou tulaga, o se komepiuta, ma fesoʻotaʻiga o fesoʻotaʻiga mo le fesoʻotaʻi atu i isi failauga. Tatou te fiafia i le muamua.

E pei ona vaaia i le ata, o laʻa nei poʻo le Tulips. Ina ia faʻafesoʻotaʻi atu i latou i se komepiuta, e te manaʻomia se faʻailoga mai le RCA i le male-male miniJack 3.5 mm (AUX).

O le tasi pito o le mea faʻapipiʻi o loʻo aofia i le "tulips" i luga o le subwoofer, ma le isi - i totonu o le jack mo failauga maualalo i luga o le kata o le PC.

E sologa lelei mea uma pe a fai o le kata e tatau ona iai, ae faʻapefea pe a le faʻatagaina lona faʻaogaina o soʻo se failauga "faaopoopo," sei vagana ai le taʻavale?

I lenei tulaga, o galuega faatino e oʻo mai i le "sabe".

O iinei tatou te manaʻomia ai foi le RCA - miniJack 3.5 mm adapter, ae o se ituaiga e ese si ese. I le mataupu muamua o le "tane-tane", ma i le lona lua - "tane-tamaitai".

Aua e te popole i le mea moni e faapea, o le gaioiga i luga o le komepiuta e le o mamanuina faapitoa mo le maualalo o laina - o le faʻaoga eletise o le subwoofer galue lava ia "tatala" le leo ma le leo o le a sao.

O le lelei o ia faiga e faʻatapulaʻaina ma le leai o ni faʻaogaina le talafeagai, talu ai o mea uma ua tuʻuina i le tasi mataupu. O mea le lelei e afua mai i le taua: o lenei faatulagaga e le mafai ai ona maua se masini e sili ona mamana. Afai e manaʻo le kamupanī e maualuga atu, ona faʻateleina lea o le tau.

Faʻasili 2: Faʻasalaga pasi

E le o faʻapipiʻiina i lalo ni vaega faʻaopopo ma e manaʻomia se masini vavalalata - o se mea faʻapipiʻi poʻo se tagata e faʻaaogāina mo gaioiga masani.

O le faʻapotopotoga o se faiga faapena e faia faʻatasi ma le fesoasoani o laina talafeagai ma, pe a manaʻomia, fetuutuunai, e tusa ai ma le polokalame "komipiuta - amplifier - subwoofer". Afai o loʻo faʻapipiʻiina le masini a le ausilali i se numera tele o fesoʻotaʻiga, ona mafai lea ona faʻafesoʻotaʻi le telefoni.

O le lelei o failauga maualalo maualalo, o le mafai ona avea ma mea sili ona mamana. Le mautonu - o le manaʻoga e faʻatau se faʻaupuga ma le i ai o faʻaopoopoga faaopoopo.

Faʻasalaga 3: Pusa o taavale

O taʻavale afi, mo le tele o vaega, e iloga i le mana maualuga, lea e manaʻomia ai se 12 volt eletise faaopoopo. Mo lenei, o se malosiaga masani mai se komepiuta e atoatoa. Faʻalogo lelei i lona malosiaga faʻaaoga e fetaui ma le mana o le amplifier, fafo poʻo le fausiaina. Afai o le PSU e "vaivai," o le a le faʻaaogaina e le masini mea uma e mafai ai.

Ona o le mea moni e faapea o ia faiga e le o fuafuaina mo le faaaogaina i le fale, oa latou mamanu ei ai ni vaega e manaomia ai se auala e le masani ai. Lalo o le filifiliga lea e faʻafesoʻotaʻi ai se "saba" faʻatasi ma se faʻaopoopoga. Mo se masini galue, o le manipulations e tutusa.

  1. Ina ia mafai e le komepiuta ona tuʻuina atu le eletise e amata ma amata ona tuʻuina atu le eletise, e tatau ona amata e ala i le tapunia o fesoʻotaʻiga i le uaea 24 (20 + 4).

    Faitau atili: Faʻasagaina o se eletise e aunoa ma se motherboard

  2. O le isi, matou te manaʻomia ni uili e lua - uliuli (minu le 12 V) ma le lanu samasama (faaopoopo 12 V). E mafai ona e ave i latou mai soʻo se sooga, mo se faʻataʻitaʻiga, "molex".

  3. Matou te faʻafesoʻotaʻi ia laina e tusa ai ma le polarity, lea e masani ona faʻaalia i le tino telefoni. Ina ia amata manuia, e tatau foʻi ona faʻafesoʻotaʻi le fesoʻotaʻiga ogatotonu. E faaopoopo atu lenei mea. E mafai ona faia lenei mea e se tagata e faʻaumatia.

  4. O lenei ua matou faʻafesoʻotaʻi le subupofer ma se faʻaopoopoga. Afai i luga o laina mulimuli e lua, ona amata lea mai le tasi matou te "faaopoopo", ma mai le lua "miti".

    I luga o le uaea ua tuʻuina atu i le RCA-fesoʻotaʻiga. Afai ei ai au tomai talafeagai ma mea faigaluega, e mafai ona e tuʻuina "tulip" i pito o le uaea.

  5. O le komipiuta ma le amplifier e fesoʻotaʻi atu i le faʻaaogaina o le RCA-miniJack 3.5 male-male adapter (silasila i luga).

  6. E le gata i lea, i se tulaga e seasea ona tupu, atonu e te manaʻomia le fetuunaʻi o le leo. E faʻapefea ona faia lenei mea, faitau le tusiga i le fesoʻotoga i lalo.

    Faitau atili: Faʻafefea ona fetuunai le leo i luga o le komepiuta

    Ua faia, e mafai ona e faʻaaogaina le uila afi.

Faaiuga

Subwoofer o le a faʻatagaina oe e maua le tele o fiafiaga mai le faʻalogo i lau musika e sili ona e fiafia i ai. O le faʻaogaina i se komepiuta, e pei ona e vaʻaia, e le faigata, e tatau lava ona e faʻamalosi oe lava i mea talafeagai talafeagai, ma, ioe, ma le malamalama ua e mauaina i lenei tusiga.