Taʻiala Taʻiala Taʻavale mo Canon iP7240 Lolomiina

O le tusitala o le Canon PIXMA iP7240, e pei lava o isi, e manaʻomia le avetaavale ua faʻapipiʻi i le faiga e galue lelei, a leai o nisi o galuega e le aoga. E fa auala e maua ai ma faʻapipiʻi avetaavale mo le masini tuʻuina atu.

O loʻo matou sailia ma faʻapipiʻi avetaʻavale mo le lomitusi Canon iP7240

O auala uma o le a tuʻuina atu i lalo e aoga i se tulaga ua tuʻuina atu, ma o loʻo i ai ni eseesega ia i latou e faafaigofie ai le faʻapipiʻiina o le polokalama e tusa ai ma manaoga o le tagata faʻaaoga. E mafai ona e sii mai le faʻapipiuta, faʻaaoga le polokalama faakomepiuta, poʻo le faʻapipiʻiina e faʻaaoga ai meafaigaluega faʻapitoa o le faiga faʻaoga. O nei mea uma o le a talanoaina i lalo.

Metotia 1: Upega tafaʻilagi aloaia a le kamupani

Muamua, e fautuaina e suʻe se avetaʻavale mo le lomitusi i luga o le upega tafaʻilagi aloaia a le gaosi oloa. O loʻo i ai uma masini komepiuta na faia e Canon.

  1. Mulimuli i lenei sootaga ina ia e alu i le uepisaite a le kamupani.
  2. Feosofi le pala i luga o le lisi "Lagolago" ma i le lisi o loʻo aliali, filifili "Avetaavale".
  3. Saili mo lau masini e ala i le taina o lona igoa i le fanua suʻesuʻe ma filifili le mea talafeagai i le lisi o loʻo faʻaalia.
  4. Filifili le faʻasologa ma le laʻititi o lau 'auʻaunaga faʻatinoga mai le lisi pa'ū.

    Vaʻai foi: Faʻafefea ona iloa le loloto o le faiga o mea faigaluega

  5. I le alu ifo i lalo, o le ae maua ai avetaavale fautuaina mo le siiina mai. Faʻatau i latou i le kiliki i luga o le ki o le igoa tutusa.
  6. Faitau le tuʻuina atu ma kiliki. "Talia le Faʻasalaga ma Talia".
  7. O le faila e tatau ona sii mai i lau komepiuta. Faʻamolemole.
  8. Faatali seia maeʻa uma vaega.
  9. I luga ole avetaavale masini itulau, kiliki "Lisi".
  10. Talia le maliega laisene e ala i le kiliki "Ioe". Afai e le faia, e le mafai ona faʻapipiʻi.
  11. Faatali mo le vavaeeseina o faila avetaʻavale uma.
  12. Filifili se metotia fesoʻotaʻi lolomi. Afai e fesoʻotaʻi atu i luga o le port USB, ona filifili lea o le mea lona lua, pe afai o luga o le upega tafaʻilagi - o le muamua.
  13. I lenei laasaga, e tatau ona e faʻatali seʻia oʻo ina iloa e le faʻapipiʻi se lomitusi fesoʻotaʻi i lau komepiuta.

    Manatua: o lenei faagasologa e mafai ona faatuai - aua le tapunia le mea e teu ai ma aua nei aveese le cable USB mai le taulaga ina ia aua le faalavelaveina le faapipii.

A maeʻa lena, o le a faʻaalia se faamalama ma se faʻamatalaga e uiga i le maeʻa manuia o le faʻapipiʻiina o masini. Pau mea e te manaʻomia e fai - tapuni le faʻapipiʻi window i le kilikiina o le ki o le igoa tutusa.

Metotia 2: Polokalame Tolu

E iai polokalame faʻapitoa e mafai ai e oe ona otometi ma download uma avetaavale ua misi. O le aoga sili lea o nei talosaga, aua e le pei o le auala ua taua i luga, e te le manaʻomia le suʻeina oe lava mo le siakiina ma ave i lau komepiuta, o le polokalama o le a faia mo oe. O le mea lea, e mafai ona e faʻapipiʻi le avetaʻavale e le gata mo le tusitala lolomi o Canon PIXMA iP7240, ae mo soʻo se isi meafaigaluega e fesootai i le komepiuta. E mafai ona e faitauina se faʻamatalaga puupuu o ia polokalama taʻitasi i le fesoʻotaʻiga i lalo.

Faitau atili: Talosaga mo le faʻatulagaina faʻapitoa o avetaavale

Mai i polokalama o loʻo tuʻuina atu i le tusiga, ou te fia faʻalauiloa le Driver Booster. O lenei talosaga e faigofie tele ma le aoga o le fatuina o mea e toe faʻaleleia ai aʻo leʻi faʻapipiʻi le polokalama faʻafouina. O lona uiga o le galulue faʻatasi ma lenei mea e matua faigofie, ma i le tulaga o le toilalo, e mafai ona e toe faʻafoisia le faiga i lona tulaga muamua. E le gata i lea, o le faʻaleleia o le faagasologa e na o le tolu laasaga:

  1. A maeʻa ona amata le Avetaavale Booster, o le a amata le mataʻituina o le avega o avetaavale. Faatali mo le faʻamaeʻa, ona agaʻi lea i le isi laasaga.
  2. O le lisi o le a tuʻuina atu i ai se lisi o meafaigaluega e manaʻomia ona faʻaleleia. E mafai ona e faʻapipiʻiina faʻaliliuga fou mo masini komepiuta mo vaega taitasi, pe mafai foi ona e faia mo le taimi uma i le kilikiina o le ki. Faʻafouina Mea uma.
  3. O le a amata e le faʻapipiʻi ona sii mai. Faatali mo le faamaeaina. I le taimi lava e maeʻa ai, o le a amata faʻafuaseʻi le faʻapipiʻi, a maeʻa ona tuʻuina atu lea e le polokalame se faʻamatalaga talafeagai.

A maeʻa lena, o le a mafai ona tapunia le faamalama o le polokalame - ua faʻapipiʻi avetaavale. I le auala, i le lumanaʻi, afai e te le faʻauluina le Avetaavale Booster, o le a faʻaogaina e lenei tusi le polokalama i le tua, ma, afai e maua le telefoni fou, fautuaina le faʻatulagaina o faʻamatalaga.

Metotia 3: Saili e ID

O loʻo i ai se isi metotia mo le siiina o le avetaavale i se komepiuta, e pei ona faia i le auala muamua. E aofia ai le faʻaaogaina o auaunaga faapitoa i le Initaneti. Ae ia suʻesuʻe e te manaʻomia le faʻaaogaina o le igoa o le lomitusi, ae o lona faʻamatalaga o meafaigaluega poʻo, pei ona taʻua ai, ID. E mafai ona e aʻoaʻoina "Pule Sili"ulufale le tab "Auiliiliga" i meatotino a le lomitusi.

I le iloaina o le taua o le faʻamatagofiega, e tatau ona e alu i le fesoʻotaʻiga i luga o le initaneti ma fai se sailiga sailiili. O se taunuuga, o le a ofoina atu ia te oe ituaiga eseese o avetaavale mo le siiina mai. Tikia le mea e manaʻomia ma faʻapipiʻi. E mafai ona e faitau atili e uiga i auala e maua ai le ID ID ma saili mo le avetaʻavale i le tusiga tutusa i luga o la matou upega tafaʻilagi.

Faitau atili: Faʻapefea ona maua se avetaʻavale e ID

Metotia 4: Pule Faʻatonu

I le faʻaogaina o le komepiuta o loʻo i ai meafaigaluega faʻapitoa lea e mafai ai ona e faʻapipiʻi le avetaʻavale mo le lomitusi o Canon PIXMA iP7240. Mo lenei:

  1. Alu i "Lisi Pulea"i le tatalaina o se faamalama Taumafai ma le faʻatinoina o se poloaigapulea.

    Faʻamatalaga: E faigofie ona tatalaina le matala o le Tatala i le kiliaina o le kulupu autu Win + R.

  2. Afai e te faʻaalia le lisi ile vaega, mulimuli i le sootaga "Vaʻai masini ma masini lomitusi".

    Afai o le faʻaaliga e setiina i ata, ona faʻalua loa lea i luga o le mea "Meafaigaluega ma Lolomitusi".

  3. I le faamalama e tatala ai, kiliki le sootaga "Faaopoopo le lomitusi".
  4. O le faiga o le a sailia ai meafaigaluega e fesoʻotaʻi ma le komepiuta lea e leai se avetaʻavale. Afai e maua se lomitusi, e tatau ona e filifilia ma kiliki le ki. "Lisi". Ona mulimuli lea i faatonuga faigofie. Afai e le maua le lolomi, kiliki i luga o le sootaga. "O le lomitusi manaʻomia e le o lisiina".
  5. I le faamalama o le filifiliga, siaki le pusa i tafatafa o le mea mulimuli ma kiliki "Lisi".
  6. Fausia se mea fou pe filifili se taulaga oi ai nei e fesoʻotaʻi ai le lomitusi.
  7. Mai le lisi tauagavale, filifili le igoa o le kamupanī o le lomitusi, ma luga o le taumatau - lona faʻataʻitaʻiga. Kiliki "Lisi".
  8. Ulufale le igoa o le lomitusi i le mea talafeagai ma kiliki "Lisi". I le auala, e mafai ona e lafoaia le igoa ona o le faaletonu.

O le avetaavale mo le faʻataʻitaʻiga filifilia o le a amata ona faʻatulagaina. I le faaiuga o lenei faagasologa, toe amata lau komepiuta mo suiga uma e aoga.

Faaiuga

O auala taʻitasi o loʻo i luga e iai ona lava uiga, ae latou te faatagaina oe e faʻapipiʻi le avetaʻavale mo le tusitala lolomi o Canon PIXMA iP7240. E fautuaina pe a uma ona e siiina le inisiua e kopiina i se masini fafo, ia avea ma USB-Flash poʻo se CD / DVD-ROM, ina ia mafai ai ona faʻapipiʻi i le lumanaʻi tusa lava pe leai se avanoa i le Initaneti.