O le sainia o lau faʻamatalaga i luga o le 'upega tafaʻilagi faʻapea ma le YouTube


E faitau miliona tagata faʻaaoga Instagram i le salafa o le lalolagi e lafoina ni ata i aso uma, faʻasoa atu taimi sili ona manaia o latou olaga. Ae peitaʻi, o le a le mea e fai i le tulaga pe ae manaʻo e faʻamatala se ata, ae ua musu e lolomi?

O le faafitauli i le faʻapipiʻiina o ata e masani lava. O le mea e leaga ai, o le tele o itu e mafai ona mafua ai se faafitauli, o le mea lea o le a tatou vaʻavaʻai i mafuaaga ma auala e foia ai le faafitauli, e amata i le masani.

Mafuaʻaga 1: Faʻavave vave le initaneti

O se tasi o mafuaʻaga taatele o le faʻavaveina o fesoʻotaiga vavave faʻaneionapo. I lenei tulaga, afai i totonu o le faʻamautuina o le Initaneti e iai masalosaloga, pe a mafai, e sili atu le fesoʻotaʻi atu i se isi fesoʻotaiga. E mafai ona e siakiina le saoasaoa o fesoʻotaiga i le taimi nei i le faʻaaogaina o le Quicktest application Mo se faʻasologa masani o ata, o le saoasaoa o lau fesoʻotaiga I le Initaneti e le tatau ona laʻititi ifo i le 1 Mbps.

Tikiake le Speedtest app mo le iPhone

Tulei le telefoni o le Speedtest mo le Android

Mafuaʻaga 2: toilalo o le atamai

Ma le isi, o le a talafeagai le masalosalo i le le saʻo o le faʻaogaina o le telefoni, lea na iu ai ina le mafai ona lolomi le ata i le Instagram. I le avea ai o se fofo i lenei tulaga, o le a toe faʻafouina le telefoni - e masani lava o se laasaga faigofie ae aoga e mafai ai e oe ona faʻalavelaveina le galuega a se tusi lauiloa.

Mafuaaga 3: lomiga o le talosaga

Ia mautinoa o loʻo faʻapipiʻi le faʻaaogaina o Instagram i lau telefoni. Ina ia faia lenei mea, kiliki i luga o se tasi o sootaga o loʻo i lalo. Afai e lata i le icon icon o le a e vaʻai i le tusiga "Toe faafou", faʻapipiʻi le faʻafouina lata mai fou mo lau gaioiga.

Faʻatau le Instagram app mo le iPhone

Download Instagram mo le Android

Mafuaʻaga 4: faʻaaogaina le faʻatonuina o le faʻatinoga

O le Instagram lava ia e ono le lelei lona faigaluega, mo se faʻataʻitaʻiga, ona o le faʻaoga ua faʻaputu i le taimi atoa o lona faʻaogaina. I lenei tulaga, ina ia foia le faafitauli, e tatau ona e toe taumafai e toe faʻaaogaina le talosaga.

Ina ia aveese le kopi oi ai nei o le talosaga, mo se faʻataʻitaʻiga, i luga o se telefoni a Apple, e tatau ona e taofimau le icon icon mo se lua sekone seia oʻo ina lulu. E latalata ane se koluse laʻitiiti i tafatafa o le atigipusa. O le kiliki i luga o le a aveesea ai le talosaga mai le telefoni.

Mafuaʻaga 5: Faʻapipiʻiina o se isi faʻasologa o le talosaga.

E le o tulaga uma o Instagram e mausali, ma e ono tupu ona o le toe faafou mulimuli o ata atonu e le mafai ona utaina i lau talaaga. I lenei tulaga, o le fautuaga lenei: pe o loʻo e faʻatali mo se fou fou e faʻaleleia ai pusa, poʻo le faʻapipiʻiina o se matua, ae faʻapea foi ma le tulaga faʻamautu, lea o le a saʻo ona utaina ata.

Faʻapipiʻiina o se mea tuai o Instagram mo le Android

  1. Muamua e tatau ona e alu i le itulau o le Instagram ma vaai po o le a le mea o loo i ai i le app. Mai lenei faʻamatalaga e manaʻomia ona e amataina e ala i le taumafai e suʻe le faʻaaogaina o le Instagram i luga ole Initaneti.
  2. Faamolemole ia maitauina tatou te le tuuina atu ni sootaga e sii mai ai le faila a le Instagram faila mai le Instagram, talu ai e le faʻasalalauina tufatufaina, o lona uiga e le mafai ona tatou mautinoa o latou saogalemu. O le siiina mai o le faila APK mai le Initaneti, e te galue ai i ou lava tulaga lamatia, o le puleaina o la tatou 'upega tafaʻilagi e le taliina au gaioiga.

  3. Aveese le kopi oi ai nei o le talosaga i luga o lau telefoni.
  4. Afai e te le i muaʻi tuʻuina atu talosaga mai faʻasalalauga tolu, ona e ono mafai ai lea ona faʻapipiʻi talosaga mai pikiaga APK faila i lau telefoni. Ina ia foia lenei faafitauli, o le ae manaʻomia le tatalaina o le faʻaaogaina o talosaga, alu i le vaega "Avanoa" - "Faalilolilo"ona faʻagaoioi lea o le taamilo i tafatafa o mea "Punaoa le iloa".
  5. Mai le taimi nei, i le mauaina ma le sii mai o le faila APK i le lomiga muamua o le tusi talosaga i lau telefoni, faatoa tatau ona e lauiloa ma faapipii le talosaga.

Faʻapipiʻi se tuai tuai o Instagram mo le iPhone

O mea e sili atu ona faigata pe afai o oe o se tagata faʻapitoa i le Apple smartphone. O isi faʻamatalaga o le a aoga pe afai ei ai sau tuai tuai o Instagram i le iTunes.

  1. Aveese le app mai lau telefoni, ona faʻafesoʻotaʻi lea o lou iPhone i lau komepiuta ma faʻalauiloa iTunes.
  2. Alu i le iTunes vaega "Polokalama" ma vaʻavaʻai mo mea faʻapitoa i le lisi o tusi talosaga. Tusia le tusi i le itu tauagavale o le faamalama o iai le igoa o lau masini.
  3. Faatali seia oʻo i le faaiuga o le synchronization, ona vavae ese lea o le telefoni mai le komepiuta.

Mafuaaga 6: Faʻasalalau Updates mo le Smartphone

E le o se mea faalilolilo le aoga o lomiga fou o tusi talosaga i masini fou fou. E ono mafai ona i ai ni faʻafouga mo lau masini, e ala i le faʻapipiʻi lea, e mafai ona e foia le faafitauli i le siiina o ata.

Ina ia siaki ni faʻamatalaga mo le iPhone, e tatau ona e tatalaina ia faatulagaga, ona e alu lea i le vaega "Faʻamaumauga" - "Toe Faʻafouina Pūmanawa". O le a amata le siakiina mo faʻamatalaga ma, afai e maua, o le a talosagaina oe e faʻapipiʻi.

Mo le OS OS, o le siakiina o le siakiina e mafai ona faia eseese nai lo le faʻapipiʻiina o le faʻamau ma le atigi. Mo se faʻataʻitaʻiga, i la matou tulaga, e tatau ona e tatalaina se vaega "Faʻamaumauga" - "E uiga i le telefoni" - "Faʻafouina faʻafouga".

Mafuaaga 7: atamai malfunctions

I le tulaga e leai se tasi o metotia o loʻo i luga na fesoasoani ia te oe e foia ai le faafitauli o le faʻapipiʻiina o ata i se fesoʻotaʻiga lautele, e mafai ona e taumafai e toe faatulaga ia tulaga (e le o se faʻatoaga atoatoa o le masini, o le a tumau le faʻamatalaga i le gaioiga).

Toe Seti Seti o le iPhone

  1. Tatala tulaga i luga o le gaini, ona e alu loa lea "Manatu taua".
  2. Faʻasalalau i le pito i tua o le lisi e ala i le tatalaina o le mea "Toe faʻafou".
  3. Filifili se mea "Toe faʻafou tulaga uma" ma malilie faatasi ma le faʻatinoga.

Toefaʻutuʻu laina ile Android

Talu ai o loʻo i ai 'eseʻese eseese mo le Android OS, e le mafai ona e mautinoa o le faasologa mulimuli o gaoioiga e saʻo mo oe.

  1. Tatala tulaga i luga o lau telefoni ma le poloka "Faigaluega ma masini" kiliki le faamau "Avanoa".
  2. I le pito o le lisi o le aitema "Toe faʻafoʻisia ma toe faʻaleleia"lea e tatau ona tatalaina.
  3. Filifili se mea "Toefaʻutuʻu Faʻatonu".
  4. Filifili se mea "Faamatalaga Patino"e aveese uma faatulagaga ma faʻaaogaina faʻaoga.

Mafuaaga 8: ua le toe i ai le masini

O mea e sili atu ona faigata pe afai o oe o se tagata faʻaaogaina se masini e le o toe mamao. I lenei tulaga, o loʻo i ai se avanoa e le o toe lagolagoina lau gaioiga e le Instagram developers, o lona uiga e le o maua ia lomiga fou o le talosaga.

O le itulau download o le Instagram mo le iPhone o loʻo faʻaalia ai e tatau ona lagolagoina le masini i iOS 8.0 poʻo le maualuga. Mo le Android OS, e leʻo faʻamaonia le faʻamaumauga saʻo, ae e tusa ai ma le faʻamatalaga a le tagata e uiga ile Initaneti, e le tatau ona laʻititi nai lo le 4.1.

I le avea ai o se tulafono, o mafuaʻaga autu ia e mafai ona aafia ai le faʻalavelave o faʻafitauli pe'ā lolomiina ata i luga o le upega tafailagi Instagram.