E leʻi faʻapipiʻi le poto masani GeForce.

Faʻafeiloaʻiga o faʻamaufaʻailoga i luga o fesoʻotaiga i itulau e sili ona asiasi ma sili ona fiafia i ai. A toe faʻaleleia le faʻaogaina o le masini komepiuta, poʻo le suia o le komepiuta, o se mea alofa le vaʻaia, aemaise lava pe afai o le pito i lalo o tusi tusi e tele. E le gata i lea, o loʻo i ai tagata faʻaaoga e na ona mananao e vaʻaia tamaʻi tusi mai a latou komepiuta a le fale e galulue, pe vice versa. Sei o tatou sailia le auala e faʻapipiʻi ai tusi tusi mai Opera i Opera.

Faʻatasi

O le auala pito sili ona faigofie e faʻafeiloaʻi ai tusi tusi mai le tasi kopi o le Opera i le isi o le faʻafetaui. Ina ia mafai ona maua lenei avanoa, muamua, e tatau ona e resitara i luga o le auaunaga e teu ai vavalalata o le Opera, lea sa taʻua muamua o Opera Link.

Ina ia lesitala, alu i le lisi autu o le polokalama, ma i le lisi e aliali mai, filifili le mea "Sync ...".

I totonu o le talanoaga talanoaga kiliki i le faamau "Fausia Tala".

O se pepa e faʻaalia i le mea e te manaʻomia e ulufale ai i se tuatusi imeli, ma se upega tafailagi o uiga faʻamalosi, o le numera e ao ona le itiiti ifo ma le toʻasefulu lua.

E le manaʻomia le tuatusi imeli. A maeʻa ona faʻatumu uma vaega e lua, kiliki i luga le kene "Fausia le tala".

Ina ia faʻamaopoopoina faʻamatalaga uma e fesoʻotai ma le Opera, e aofia ai faʻamaufaʻailoga, ma le teuina mamao, kiliki i le "Sync" button.

A maeʻa lena, o le a maua tusi tusi i soo se faʻauiga o le Opera browser (e aofia ai le telefoni feaveai) i luga o soʻo se masini komepiuta lea e te ulufale ai i totonu o lau teugatupe.

Ina ia fesiitai ia tusi tusi, e tatau ona e teu i totonu o lau teugatupe mai le masini o le ae faia ai le ulufale mai. Toe foʻi, alu i le lisi o mea e suʻe ai le masini, ma filifili le mea "Sync ...". I le faamalama pop-up, kiliki i le "Ulufale" button.

I le laasaga e sosoo ai, tatou te ulufale atu i faʻamaumauga lea na matou resitala ai i luga o le auaunaga, faʻapitoa, tuatusi imeli ma le upega tafailautusi. Kiliki i le "Ulufale" button.

A maeʻa lena, o le faʻamatalaga o le Opera lea e te ulu atu ai i le teugatupe o loʻo faʻafetaui ma le auaunaga mamao. E aofia ai, tusi maliliega faʻasolosolo. O le mea lea, afai e te faʻatautaia Opera mo le taimi muamua i luga o le faʻaaogaina o le faiga o le faʻaogaina, o le mea moni, o tusi uma lava o le a faʻafesoʻotaʻi mai le tasi polokalama i le isi.

Ua lava lea e faʻamaeʻa ai le faʻasalaga ma le ulufale faʻatasi i le taimi e tasi, ma o le a faʻafuaseʻi lava ona tupu le fesoʻotaʻiga.

Ave le tusi lesona

O loʻo i ai foi se auala e faʻafeiloaʻi ai tusi tusi mai le tasi Opera i le isi lima. Sueina po o fea o tusi o le Opera i totonu o lau faʻamatalaga o le polokalama ma le faʻatinoina o le polokalama, alu i lenei lisi e faʻaaoga ai soʻo se faila faila.

Kopi, o iai iina Fuaiupu o Failauga, i luga o se masini komepiuta USB poʻo se isi faʻasalalauga.

Matou te lafoina le faila o le Faʻamatalaga mai le kiliva afi i le tali tutusa lava o le masini feaveaʻi lea e faʻafeiloaʻi ai tusi.

O le mea lea, o faʻailoga mai le tasi masini komepiuta i le isi o le a faʻaaogaina atoa.

E tatau ona maitauina, pe a fesiitai atu i lenei auala, o tusi uma o le upega tafaʻilagi o le a faʻaaogaina, o le a faʻamutaina ma suia i le fou.

Faʻasaʻoina o Tusi

I le faasologa o le tusi, e le faigofie le suia o tusi tusi, ae e faʻapipiʻi i mea oi ai nei, e te manaʻomia le tatalaina o le faila o le Faʻamatalaga i luga o soʻo se tusitala o tusitusiga, kopi kopi e te manaʻo e faʻafeiloaʻi, ma faapipii i le faila fetaui o le masini feaveai o loʻo alu. I le masani ai, ina ia faia sea faiga, e tatau i le tagata faʻapitoa ona saunia ma maua ni malamalamaaga ma tomai faapitoa.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, e tele auala e faʻafeiloaʻi ai tamaitusi mai le tasi Opera browser i le isi. I le taimi lava e tasi, matou te fautua atu ia te oe e faʻaaoga le fesoʻotaʻiga, aua o le auala pito sili lea ona faigofie ma saogalemu i le fesiitaiga, ma e tatau ona e faʻaaogaina le faʻatau mai o tusi lauiloa e avea o se mea mulimuli.