Fake Voice 7.0


Afai e matua mafai lava e se tasi ona faʻafefeina le fesiitaiga o ata mai se iPhone i se komepiuta (na pau lava le mea e te manaʻomia o loʻo tatala ai le Windows Explorer), o le galuega e sili atu le faigata i le fesuiaiga o suiga talu ai ona o le kopiina o ata i lau masini mai lau komepiuta e le toe galue. I lalo ifo, tatou te tilotilo totoa pe faapefea ona kopi ata ma vitio mai se komepiuta i se iPhone, iPod Touch poʻo le iPad.

O le mea e leaga ai, ina ia mafai ona faʻafeiloaʻi ata mai se komepiuta i se gaosi iOS, ua tatau ona e faʻaaogaina le iTunes, lea ua leva ona i ai le tele o tusiga i la matou 'upega tafaʻilagi.

Faʻafefea ona faʻafeiloaʻi ata mai le komepiuta i le iPhone?

1. Lafoina iTunes i luga o lau komepiuta ma faʻafesoʻotaʻi le iPhone i lau komepiuta e faʻaaogaina ai le USB cable poʻo le sync Wi-Fi. A maeʻa ona fuafuaina le masini e le polokalama, kiliki le ata o lau gaioiga i le pito i luga o le faamalama.

2. I le itu tauagavale, alu i le lisi "Ata". I le mea saʻo o le ae manaʻomia e siaki le pusa. "Faʻatasi". Ona o le lē mafai, iTunes ua ofoina atu e kopiina ata mai le pusa o le Faʻasologa o Ata. Afai i totonu o lenei pusa o loʻo i ai ata uma e tatau ona kopiina i le gaini, ona tuu lea o le mea e le mafai "Laupepa uma".

Afai e te manaʻomia le faʻafeiloaʻi i le iPhone, e le o ata uma mai le pusa masani, ae filifilia, ona siaki lea o le pusa "Failautusi filifilia", ma lalo ifo i tua o faila o le a kopi ai ata i le masini.

Afai o ata i luga o le komipiuta o loʻo i ai ma e le o se mea i totonu o le faʻailoga laugatasi "Ata", ona lata ane lea i le pito "Kopi ata mai le" kiliki i le laupepa ua filifilia nei e tatala ai le Windows Explorer ma filifili le faletusi fou.

3. Afai e faʻaopopo i ata e te manaʻomia e te faʻafeiloaʻi i le gaini ma le vitio, ona i ai lea i le faamalama lava e tasi, aua nei galo e fai se siaki "Faʻaaofia le sync video". A uma ona seti uma tulaga, e tumau pea le na o le amataina o le fesoʻotaʻiga e ala i le kilikiina o le ki "Faaaoga".

A maeʻa le synchronization, e mafai ona e vaʻaia le gaioiga mai le komepiuta. O ata uma o le a faʻaalia lelei i luga o le masini iOS i le faʻataʻitaʻiina o ata faʻasologa.