Tekonolosi komepiuta

O le faʻafitauli o le tele o tagata faʻaaoga o le suʻeina lea o tagata i totonu o le upega tafaʻilagi VKontakte. Atonu e mafua mai i mafuaaga eseese, e amata mai i le i ai o se numera laitiiti o faʻamatalaga i luga o tagata e manaʻoina ma faʻauʻu i le tele o matches i le sailiga.

O le mauaina o se tagata i luga o Vkontakte e faigofie tele pe afai e te iloa le faʻamatalaga na faʻamaonia e le tagata o loʻo e sailia. Ae peitai, afai e na o se ata o lē e ona le talaaga manaomia, o le sailiga e mafai ona matua faigata.

Faʻafefea ona maua se tagata i VK

E mafai ona e suʻeina se tagata i le tele o auala, e fuafua i le mataupu maoti ma le aofaʻi o faʻamatalaga o loʻo e maua e uiga i le manaʻoga. Mo se faʻataʻitaʻiga, e iai tulaga eseʻese pe a:

  • na o oe lava se ata o se tagata;
  • oe iloa nisi faʻamatalaga faʻamatalaga;
  • e te iloa le igoa o le tagata saʻo.

O le sailiga e mafai ona faia faʻamaoni i le upega tafaʻilagi lava ia, ma e ala i isi auaunaga i luga o le Initaneti. O le faʻatinoga o lenei mea e le suia tele - naʻo le maualuga o le faigata ua fuafuaina e le faʻamatalaga o loʻo avanoa mo oe e taua.

Metotia 1: matou te sailia i Google Photos

E le o se faalilolilo e faapea o VKontakte, pei o soʻo se isi fesoʻotaʻiga lautele, ma soʻo se 'upega tafaʻilagi, o loʻo fegalegaleaiga faʻatasi ma masini suʻesuʻe. Ona o lenei mea, ua e maua ai se avanoa moni e maua ai le tagata faʻaaoga VK, e tusa lava pe le alu i totonu o lenei agafesootai. fesoʻotaiga.

Google tuʻuina atu i Google Image faʻaaoga le tomai e suʻe ai matata i le ata. O lona uiga, na o oe e tatau ona lafoina ata o loʻo e maua, ma Google o le a maua ma faʻaalia uma matata.

  1. Saini i Google Images.
  2. Kiliki le ata "Suʻe i le ata".
  3. Kiliki le lisi "Faʻatuina le Faʻasalalau.
  4. Auina atu se ata o se tagata manaʻo.
  5. Faʻasolo i lalo le itulau seia oʻo mai uluaʻi laina. Afai na mauaina lenei ata i luga o le itulau a le tagata faaaoga, ona e vaʻaia lea o se fesoʻotaʻiga tuusao.
  6. Atonu e te manaʻomia le taʻavale i le tele o itulau suʻesuʻe. Ae peitaʻi, afai ei ai se faʻamalosiaga malosi, o le a vave ona tuʻuina atu e Google ia oe se fesoʻotaʻiga i le itulau manaʻomia. Ona e tatau lea ona e alu i le ID ma faʻafesoʻotaʻi le tagata.

Google Images o loʻo galulue faʻatasi ma tekonolosi fou, lea e mafai ona mafua ai ni faʻafitauli i le sailiga. O le mea lea, afai e le mafai ona e maua se tagata, aua le faʻavaivai - alu i le isi auala.

Metotia 2: faʻaaoga vaega suʻesuʻe VK

O lenei auala e suʻe ai se tagata, poʻo se faʻalapotopotoga foi o tagata, e taatele i lenei fesoʻotaʻiga lautele. E aofia ai le ulufale atu i se vaega VKontakte faapitoa. "Vaavaai mo oe" ma tusi se savali e uiga i le sailiga.

A faia se suʻega, e taua le iloa po o fea le aai e nofo ai le tagata manaʻo.

O ia ituaiga nuu na atiaeina e tagata eseese, ae latou te fefaasoaaʻi se tasi o luitau masani - fesoasoani i tagata ia maua a latou uo ua leiloloa ma e pele ia i latou.

  1. Faʻasinomia i le site VKontakte i lalo o lou igoa ma le password ma alu i le vaega "Vaega".
  2. Ulufale i totonu o le poloka saili "Vaavaai mo oe"i le tusitusi i le faaiuga le aai o loʻo e vaʻai ai i le ola.
  3. O le alalafaga e tatau ona i ai se fuainumera tele o le aufailautusi. A leai, o le suʻesuʻega o le a matua umi lava ma, o le mea e ono tupu, o le a le maua ai ni iuga.

  4. Faʻatasi i le itulau lautele, tusi se savali i "Fautuaga Talafou", lea o le ae faʻaalia ai le igoa o le tagata manaʻoina ma nisi faʻamatalaga e iloa e oe, e aofia ai se ata.

A maeʻa lomia talafou, faʻamoemoe se tasi e tali mai. Ioe, e mafai foi ona iai lenei tagata i le au fai saofaga "Vaavaai mo oe"leai se tasi na te iloa.

Metotia 3: matou te fuafuaina le tagata faʻaoga e ala i le toe faʻaleleia o auala

E tupu se tulaga e te manaʻomia vave e maua ai se tagata. Ae ui i lea, e leai sau faʻamatalaga fesoʻotaʻiga, e mafai ai ona e faʻaaoga le masani masani mo tagata.

E mafai ona maua se tagata VK e ala i le toe faʻaleleia o le avanoa pe afai e te iloa lona igoa faaiu, ma ia maua foi faamatalaga nei e filifili mai:

  • telefoni feaveaʻi;
  • tuatusi imeli;
  • saini

I le uluai lomiga, o lenei metotia e fetaui lelei e le gata mo le sailia o tagata, ae faapena foi mo le suia o le upu i le itulau VK.

Afai ei ai au faʻamatalaga talafeagai, e mafai ona matou amata saili mo le saʻo VKontakte i le igoa mulimuli.

  1. Tufa i fafo mai lau lava itulau.
  2. I luga o le itulau fiafia itulau VK kiliki i luga o le sootaga "Faʻamagaloina lau faʻamatalaga?".
  3. I le itulau e tatala, filifili "Faʻatasi, i-meli poʻo telefoni" ma kiliki "Lisi".
  4. Afai o faʻamatalaga na e tuʻuina atu e le o noatia i le itulau VK, o lenei metotia e le fetaui ma oe.

  5. O le mea e sosoo ai, e tatau ona e ulufale i le igoa o lē e ona le itulau VKontakte e manaʻo i ai, ona kiliki lea "Lisi".
  6. A maeʻa se sailiga manuia, o le ae faʻaalia le igoa atoa o lē e ona le itulau.

O lenei auala e suʻe ai e mafai e aunoa ma le lesitalaina o VKontakte.

I le igoa ua maua, e mafai ona e suʻeina se tagata i se ala masani. E mafai foi ona e faʻapolopolo se atigipusa o le ata i tafatafa o le igoa ma fai le mea na faʻamatalaina i le auala muamua.

Metotia 4: Faʻamaumauga Faʻamaumauga Faʻamaumauga VKontakte

O lenei filifiliga sailiga o le a fetaui ma oe pe afai o iai sau faʻamatalaga faavae e uiga i se tagata. O lona uiga, e te iloa le igoa, taulaga, nofoaga o suʻesuʻega, ma isi.

O se sailiga e faia i luga o se itulau VK ua tuuto. E i ai uma lava le sailiga masani i le igoa ma le alualu i luma.

  1. Alu i le itulau suʻesuʻe tagata e ala i se fesoʻotaʻiga faapitoa.
  2. Ulufale le igoa o le tagata o loʻo e sailia ile pusa suʻesuʻe ma kiliki "Ulufale mai".
  3. I le itu taumatau o le itulau, e mafai ona e faia faasaʻoga e ala i le faʻamautuina, mo se faʻataʻitaʻiga, le atunuu ma le taulaga o se tagata manaʻo.

I le tele o tulaga, o lenei sailiga suʻesuʻega ua lava lea e suʻe ai le tagata manaʻoina. Afai, mo soʻo se mafuaʻaga, e te le maua le malosi pe le mafai ona maua se tagata faʻaoga i se suʻesuʻega masani, e fautuaina e alu i fautuaga faaopoopo.

Afai e leai sau faʻamatalaga o loʻo taʻua i luga, o le mea la, e le mafai ona e maua se tagata e faʻaaogaina.
E faʻapefea lava ona suʻeina se tagata - e te filifili oe lava, e faʻavae i ou gafatia ma faʻamatalaga avanoa.