Faʻasaʻoina le sese o le amataga o le Windows 7 mai le kiliva flash flash

O se tasi o telefoni sili ona lauiloa a Lenovo o tausaga ua tuanai, o le faataitaiga a le IdeaPhone A328. E taua le matau, ma o lenei telefoni feaveaʻi e mafai ona avea ma soa telefoni a le tagata faʻaonaponei, faʻamaunuuina ma le manuia le tele o galuega a le aufaʻatonu o masini komepiuta i mea e manaʻomia le maualalo. O le mataupu e talanoaina ai metotia o le galulue faatasi ma le masini komepiuta o le masini, o le faaaogaina lea e mafai ai ona e faafouina le Android, toefuataʻi le faiga o le faagaoioia lea na paʻu, ma toe suia atoa le ata o le masini e ala i le faapipiiina o fonotaga a le OS mai isi tagata atiae.

O telefoni mai le kamupani lauiloa Lenovo i ni nai tausaga talu ai, sa lofituina ai le maketi o masini feaveaʻi ma avea ma tagata lauiloa ona o le paleni o tau / faʻatinoga. O lenei tulaga o mataupu na faʻamautinoa e le itiiti ona o le faʻamaumauga ole masini mai Mediatek na faʻaaoga i le tele o faʻataʻitaʻiga, e aofia ai le A328.

Pe a faʻaaogaina masini faʻaleleia i luga o masini komepiuta o le MTK, e lauiloa i nisi o taʻaloga ma faʻaauau ona tofotofoina metotia, e le o faamatalaina i le ogaoga o le faʻatinoga ma le maualuga o le faʻaleagaina o mea i totonu o le masini. I lenei tulaga, e le tatau ona tatou faʻagaloina:

O togafitiga uma eoʻo faʻatasi ma le faʻatautaia i le polokalama o le telefoni feaveaʻi e faia e lē e ona i lau lava tulaga lamatia! O le puleaina o lumpics.ru ma le tusitala o le tusiga e le tali atu i taunuuga le lelei o le mulimuli i faatonuga o loʻo i lalo pe afai e tupu!

Sauniuniga

Afai tatou te mafaufau i le algorithm sili ona saʻo mo le faʻatinoina o le faʻagasologa mo le faʻaleleia o soo se mea tau Android, ona mafai lea ona tatou fai atu o le lua vaetolu o le faagasologa o loʻo faʻaaogaina e le tele o sauniuniga sauniuniga. O le i ai o mea faigaluega uma, faila, kopi faʻasologa o faʻamaumauga, ma isi, faʻapea foi le mafai ona faʻaaoga lelei, faʻamautinoa le leai o se faʻafitauli ma vave faʻafouina o le OS i luga o le telefoni, e mafai ai ona e toe faʻafoʻisia le polokalama o le masini e tusa lava pe i ai tulaga ogaoga.

Avetaavale

Mo le faʻataʻitaʻiina o vaega o manatuaina o le Lenovo IdeaPhone A328, o le meafaigaluega sili ona aoga o se PC ua faʻapipiʻiina i polokalama faʻapitoa, lea o le a talanoaina i lalo. O le fegalegaleaiga o se komepiuta ma se telefoni i le pito sili ona maualalo e le mafaia e aunoa ma avetaavale, o le mea muamua e tatau ona faia aʻo lei toe faʻaofiina le Android o loʻo faʻapipiʻi vaega o loʻo lisi atu i lalo.

Vaʻai foi: Faʻapipiʻi avetaavale mo le firmware firmware

  1. ADB avetaʻavale O le a talafeagai i tulaga e tatau ai ona maua ai aʻafiaga i luga o le masini, faia se kopi o le polokalama i ni auala eseese ma i nisi tulaga. Ina ia faʻaogaina le Windows i nei vaega, o le auala sili ona faigofie o le faʻaaogaina lea o le auto-installer. "LenovoUSBDriver" mai le gaosi oloa o le telefoni. O le faʻapipiʻiina o ia lava e aofia ai le mulimuli i laasaga:
    • Aumai le afifi mai le faʻamaufaʻailoga i lalo ma togi.

      Faʻapipiʻi avetaʻavale ADB ma le faʻapipiʻiina vave mo le Lenovo IdeaPhone A328 Smartphone

    • Faʻateʻa le fausia o totonu o le Windows e faʻamaonia le saini mamanu o avetaavale.

      Faitau atili: Faʻamaonia le faʻamaonia o saini numera i Windows

    • I luga o le Lenovo IdeaPhone A328 o loo tamoe i luga o le Android, ua matou gaoioi "Faʻapipiʻi USB" ma faʻafesoʻotaʻi le masini i le komepiuta.

      Faitau atili: Faʻafefea ona mafai ai le USB debugging mode i le Android

    • Sue le faila faila "LenovoUSBDriver_1.1.34.exe".
    • Kiliki le ki "Lisi" i faʻasalaga muamua ma mulimuli ane o le faʻapipiʻi.
    • Matou te faʻatali sei maeʻa ona faʻatumu e le faʻapipiʻi lana galuega, matou te kiliki "Fai" i le faamalama faamaea.
    • Matou siakiina le saʻo o le faʻatulagaina o avetaavale. Ina ia faia lenei mea, tatala "Pule Sili" ma ia mautinoa o loʻo maua le mea "Lenovo Composite ADB Interface" i le lisi o lisi o masini.
  2. MTK Preloader avetaʻavale. O lenei vaega o le a manaʻomia e fesoʻotaʻi ma le telefoni e ala i polokalame faʻapitoa, e aofia ai le toe faʻafoʻisia o masini e le o galulue i le polokalama. Ina ia faʻapipiʻi le vaega i le auala lava e tasi e pei o faʻataʻitaʻiga ADB ua taua i luga, e fautuaina e faʻaaoga le taʻavale-auto.
    • Faʻapipiʻi le fale teu oloa ma le faʻapipiʻi o avetaʻavale MTK e ala i le fesoʻotaʻiga lea ma tuʻuina.

      Download MTK Preloader Drivers mo le Lenovo IdeaPhone A328 Fofo Smartphone

    • Talo le galuega o le siakiina o le saini numera o avetaavale i luga o se komepiuta, pe afai e le i faia muamua. I le isi, a aunoa ma le faʻafesoʻotaʻi o le telefoni i le USB-port, faʻatautaia le faʻapipiʻi "MTK_DriverInstall_v5.14.53.exe".
    • Mulimuli i faatonuga o le polokalama e ala i le kiliki i ona faamalama "Lisi".
    • Faatali seiloga e faʻapipiʻi vaega, kiliki "Faauma" i le faamalama "Faʻamāeʻaina le Faʻasalalau Setete Faʻasalalau o le Avetaʻavale Mediatek".
    • Matou siakiina le saʻo o le faʻapipiʻiina o le avetaʻavale masani. Ina ia faia lenei mea, tatala "Pule Sili"ona faʻafesoʻotaʻi atoa lea o le Lenovo IdeaPhone A328 i le port USB o le PC. Mataʻituina le lisi o masini - i le vaega "Pusa COM ma LPT" mo 2-3 sekone e tatau ona aliali, ona mou atu ai lea o masini "MediaTek PreLoader USB VCOM (Android)".

Maua aia tatau

I le lautele, o le auai o le Superuser avanoa mo le toe faʻaleleia o le Android i le Lenovo A328 e le o se mea muamua, ae o aʻa-aia tatau e manaʻomia e faʻamaeʻa ai le auala mo le lagolagoina o vaega taua o le polokalama poʻo le faʻaogaina o le polokalama, faʻapea foi ma nisi o gaioiga e aofia ai le faʻalavelave faʻaleagaina i le vaega o le masini .

E mafai ona e mauaina avanoa i le masini e fesiligia e ala i le faʻaaogaina o metotia eseese ma meafaigaluega, o le faigofie lava o le talosaga Tupuo root.

  1. Faʻafouina le lomiga lata mai o le mea tufatufaina ma faʻapipiʻi Kingo Ruth mo Windows.
  2. Faʻalogo Kingo Root

  3. Matou te amataina le talosaga, matou te faʻafesoʻotaʻi le telefoni faʻatasi ai ma le muaʻi faʻamalosia e mafai ona mafai e via USB i le komepiuta.
  4. A maeʻa ona fuafuaina le A328 i le polokalama, kiliki "Laupega".
  5. O loʻo matou faʻatali mo le faʻamaeʻaina o le faʻatinoga, matauina o le alualu i luma o le alualu i luma i le faamalama o le talosaga.
  6. Ua maua avanoa, matou te tapunia le talosaga, vavae ese le telefoni mai le PC ma toe faʻaleleia.

Lagolago

I le faagasologa o le faʻaaogaina o le polokalama a le Lenovo IdeaPhone A328, o faʻamatalaga uma mai lona manatua o le a faʻamutaina, o lea afai ei ai le faʻamatalaga o le taua i le atamai i le tagata e ana, e tatau ona e fatuina ma teu i se nofoaga saogalemu se faʻamaumauga. O auala eseese mo le teuina o faʻamatalaga mai i masini Android o loʻo talanoaina i le tusiga i le sootaga o loʻo i lalo, ma o le tele oi latou e mafai ona faʻaaoga i le faʻataʻitaʻiga o loʻo fesiligia.

Faitau atili: Faʻafefea ona toe faʻaleleia lau mea komepiuta Android aʻo leʻi faʻamalamalamaina

Ina ia teu faamaumauga faamatalaga a le tagata mai le teuina o le telefoni, ae na o oe pe afai e te le fuafua e faʻaleleia i faletusi masani, e sili ona lelei le faʻaaogaina o le mea e gaosia e le kamupanī - Fesoasoani atamai. O le tufatufaina atu o lenei mea faigaluega e mafai ona sii mai i le itulau lagolago lagolago i luga o le upega tafaʻilagi aloaia a le Lenovo:

Faʻasaga le Fesoasoani Fesoasoani Fesoasoani e galulue ma Lenovo IdeaPhone A328

Na matou iloiloina auiliiliga o le taualumaga mo le fatuina o faʻamaumauga e faʻaaoga ai lenei meafaigaluega pe a matou galulue ma se isi Lenovo model, matou te manaʻomia le faʻatinoga faʻapitoa i le A328, o lea o le a matou le nofo ai i le faʻamatalaga o le faagasologa, ae faʻaaoga le faatonuga lenei:

Vaʻai foʻi: Faʻamaumauga o le faʻaoga mai le Lenovo smartphones

I le faʻaopoopoga i faʻamatalaga o tagata faaaoga, e matua manaʻomia lava le toe faʻaleleia o le vaeluaga o le polokalama. "NVRAM", o loʻo i ai faʻamatalaga e uiga i faʻamatalaga IMEI ma faʻatautaia o fesoʻotaiga o fesoʻotaiga vavave. O le faʻaaogaina o lenei vaega e mafai ona faʻaaogaina e ala i auala eseese, seʻi o tatou mafaufau auʻiliʻili i se tasi o mea sili ona lelei - faʻaaogaina le meafaigaluega MTK DroidTools.

Download MTK Droid Tools

  1. Matou te maua le avanoa o le Superuser i luga o le masini, faʻamalosia le faʻapipiʻi i le UBS.
  2. Faʻapipiʻi ma tatala faʻamaumauga faʻatasi ma MTK Droid Tuls, faʻatautaia le talosaga e fai ma sui o le Pule
  3. Fesoʻotaʻi le A328 i le PC.
  4. A maeʻa faʻamatalaga e uiga i le masini faʻaalia i le mata o le MTK DroidTools, kiliki le ki "Laupega". O le isi, matou te faʻamaonia le talosaga ia maua aʻa i le SU i luga o le telefoni.
  5. Afai e maua lelei le aʻa i le tusi, o le faailo ile pito i lalo o le faamalama i le itu agavale o le a lanu meamata. Tatou kiliki "IMEI / NVRAM".
  6. I le faamalama e aliali, kiliki "Lagolago".
  7. E toetoe lava o le taimi nei, o le a faʻaolaina se faʻaaogaina autu i totonu o le pusa "BackupNVRAM" Komepiuta MTK Droid Tuls, e pei ona molimauina i le faʻaaliga i totonu o le pusa ogalaau o le faamalama o le polokalama.
  8. O se tuatusi o se faila i le faʻaopoopoga .bin. E le gata i lea, e mafai ona e kopiina le mea na tupu i le mea saogalemu mo le teuina.

Afai e te manaʻomia e toe faʻafouina IMEI-faʻamatalaga, matou te o tutusa i le taimi e fatuina ai se faʻamaumauga "NVRAM", naʻo le faʻamalama mai le Numera 6 o faatonuga o loʻo i luga tatou te filifilia "Toe faʻafoʻisia"

ona faʻamaonia ai lea o le auala i le faila saulaina muamua.

Toe faʻafoʻi i fausaga fausaga

E tatau ona maitauina o le tele o tagata faʻaoga i masini Android e manatu i faʻamalama e avea ma se faʻafitauli mo faʻafitauli uma e ono tulaʻi mai i le taimi o le faʻaogaina o le polokalame polokalama. I le taimi nei, e tele mataupu e mafai ona foia e aunoa ma le toe faʻaaogaina o le OS, ae toe faʻafoʻi le masini i le setete.

Vaai foi: Toefaʻutuʻu tulaga ile Android

O lenei faiga o le a mafai ai e oe ona faʻagaloina le "faʻaaogaina" o faila ma faila ma polokalame, faʻaogaina "taofi" pe a faʻaaogaina tulafono a tagata e faʻaaogaina ma e oʻo lava i le tele o tulaga o aʻafiaga o siama e aʻafia ai lau telefoni. I luga o le Lenovo A328, o le auala pito sili ona taua ma le lelei o le toe faʻafoʻisia o le polokalama i lona uluai setete, mai fafo o le pusa, o le faʻaaogaina lea o le siosiomaga o le toe faʻaleleia o falemaʻi (toe faʻaleleia).

I le faagasologa o le faia o se taotoga, o le a faʻaumatia uma faʻamatalaga e faʻaaogaina mai le telefoni! E manaʻomia se faʻasalalauga muamua!

  1. Faʻafeiloaʻi i le "faʻaleleia" moni o le atamai. O lenei mea o le a manaʻomia ai nisi mea faʻaletonu:
    • A maeʻa maeʻa le masini, kiliki le ki o le masini "Mana" ma o le mea moni lava i ni nai sekone na matou tuʻuina atu. Faʻaauau ona taʻalo uma ia kulupu pule pule. O le taimi lava e aliali mai ai le logo Lenovo i luga o le telefoni feaveai, tatala ia ki.

    • O se taunuuga, o le faʻaalia o le A328 o le a faʻaalia le ata o se taulalea leaga. Ina ia maua avanoa i mea autu o le siosiomaga e toe faʻaleleia ai e ala i se pusa puʻupuʻu, matou te galulue i luga o ki e faʻasalalau le maualuga o le maualuga i le Android.

  2. Matou te faia le toe faʻaleleia o tulaga ma faʻamalo le manatuaga o le masini:
    • Filifili le faamau "Tusi -" galuega "solo faamaumauga / toe fausiaina fale" i le toe faʻaleleia o le lisi. Faamauga o le filifiliga filifiliga pe a uma ona faailoga lona igoa o loo oomiina le ki "Volume +". Le isi, filifili le vaega o le faʻamaoniga o lo latou lava saunia e tape faʻamatalaga - parakalafa "Ioe - tape uma faʻamatalaga o tagata". Toto "Volume +" - o le toe amataina ma le faʻamamaina o le faagasologa amata.
    • Ina ua uma ona maua le faʻamatalaga "Ua maeʻa faʻamaonia faʻamaumauga" i le pito i lalo o le lau, filifili "toe faʻafouina nei" i le faasologa o le toe faaleleia o le lisi - o le a toe amataina le telefoni mai le telefoni ma faʻatautaia ai faʻamaumauga Android. E tumau pea e filifili laina o OS ma toe faʻaleleia le faʻamatalaga pe'ā manaʻomia.

E fautuaina e toefaʻafaʻi le A328 i luma o faʻapitoa faʻapitoa, e tusa lava po o le a le faʻatinoga!

Faamaumauga

A maeʻa laasaga sauniuni, e mafai ona e alu e filifili le auala e faʻapipiʻi ai le OS i le masini. O faatonuga o loʻo i lalo e fautuaina ai le ausia o sini eseese mo le vaega o le komepiuta a le Lenovo IdeaPhone A328 - mai le faʻafou masani o le faʻaleleia o le ofisa faʻapipiʻi faʻatulagaina i le suiga atoa o Android, na ofoina mai e le kamupanī, faatasi ai ma fofo na atinaʻe e le aufaʻatasi.

Metotia 1: Faʻafouina e ala ile Wi-Fi

O le au atinaʻe o le faʻaogaina o le polokalama mo lenei faʻataʻitaʻiga na tuʻuina atu ai le auala e tasi e faʻalavelave ai i le polokalama faʻapipiʻi - ia faʻafouina le fonotaga a le Android. Mo lenei mea, o le talosaga ua tuʻufaʻatasia i le atamai e faʻaaogaina. "Faʻafouina le Faʻamaumauga".

  1. Matou te molia, sili atu, o le telefoni atamai, faʻafesoʻotaʻi i le Wi-Fi.
  2. Tatala i luga "Faʻatonu", alu i le lisi "O filifiliga uma lava" ma tusi i totonu o le lisi o filifiliga ile pito i lalo. Ma le isi, alu i le vaega "E uiga i le telefoni".
  3. Alu i lalo i le lisi o mea ma tap "Faʻafouina le Faʻamaumauga". O le iʻuga, o le siakiina saʻo o le mauaina o se fou fou o Android i luga o le 'auʻaunaga a Lenovo nai lo le tasi e faʻapipiʻiina i le masini o le a faia aunoa lava. Afai e mafai ona faʻafouina le faʻaogaina o le faiga, o le a faʻaalia se faʻamatalaga talafeagai i luga o le lau.
  4. Tago i le faamau "Download" ma o loʻo matou faʻatali i le maeʻa o le siiina mai o le faʻamatalaga fou. E tatau ona maitauina o le faagasologa o le download o le a faasolosolo lemu, e mafai ona e faʻaitiitia le talosaga ma faʻaauau pea ona faʻaogaina le telefoni, aʻo siiina mai o le a faʻaauau i tua.
  5. A maeʻa le afifi o le faʻalauiloa, o le a aliali mai se foliga e mafai ai ona e filifilia le taimi mo le faʻagasologa o le faʻafouina o le OS. Tuu le ki i le tulaga "Faʻafou nei" ma kiliki le ki "Lelei". A328 o le a otometi lava ona tape ma faʻaalia se ata o se telefoni, lea e faia ai se faʻagasologa ma se faʻaaliga. "Faʻapipiʻiina o se faʻamaumauga faʻafouina ...". Faatali mo le faaiuga o le taualumaga, mataʻituina le alualu i luma o le alualu i luma.
  6. O le taimi lava e faʻaleleia ai le faʻafouga, o le a toe faʻafouina lava le masini, o le a faʻaaogaina le talosaga, ma o se taunuuga, o le atamai o le a amata amataina le faʻafouga o le Android faʻapitoa.
  7. O faʻamaumauga a le tagata i laasaga o loʻo i luga, e tumau pea ona faʻamaonia, o lea, a maeʻa le faʻatulagaga o le OS OS, e mafai loa ona e alu i le faʻatonuina o le telefoni.

Metotia 2: Faaaogaina o meafaigaluega SP Flash

O le SP Flash Tool ua faʻaaogaina i faʻasinoala i lalo o loʻo avea ma tali sili ona lelei ma aupito sili ona aoga mo le galulue faatasi ma le polokalama o masini komepiuta o loʻo fausia i luga o faʻamaumauga a le Mediatek.

Download le SP Flash Tool

I le faʻaaogaina o le polokalama, e le gata e mafai ona e toe faʻaaogaina le Android, ae ia faia foi se faʻamaumauga o vaega uma e manatua ai le masini, ona toe faʻaleleia lea o vaega taua pe a manaʻomia; faatulaga le masini ma sili atu.

Faitau foi: Firmware mo masini Android e faavae i le MTK e ala i le SP FlashTool

Toe faʻaleleia, faʻafou, faʻasaʻo le Android

Mafaufau i le auala e sili ona malupuipuia o le faʻaleleia o le Lenovo A328 e faʻaaoga ai le Flash Toole, lea e mafai ai e oe ona toe faʻaleleia pe faafou le Android aloaia, ma toe faafoiina atu se lomiga muamua o le polokalama faʻaoga i le telefoni. I le faʻataʻitaʻiga o loʻo i lalo, tatou te maua i luga o le masini le mea sili ona lata mai, faʻamaonia mo le faʻataʻitaʻiga e le tagata gaosi oloa o le faʻapotopotoga faʻapipiʻi polokalame - ROW_S329_150708. E mafai ona e sii maia le pusa ma OS o ata o le ata ua faʻamaonia i le fesoʻotaʻiga:

Faʻasolo le firmware aloaia mo le lomiga lata mai o le Lenovo IdeaPhone A328 Smartphone

  1. Tikia ma faʻapipiʻi faʻamaumauga i le polokalama

    ma ata OS.

  2. Tatou amata Flashtool. Kiliki le ki "filifili"lata ane i le fanua "Faʻasalaga Faʻasalalau".
  3. I le faila o le faila o faila o loʻo i ai, faʻamalamalama le ala i le pusa faʻatasi ma le firmware e leʻi faʻaaogaina ma tatala "MT6582_Android_scatter.txt".
  4. Lelei le pusa SAUNOAGA i le eria ma le lisi o vaega o le mafaufau masini ma auala i faila-ata o lo o tusia i totonu.
  5. Tatou kiliki "Download"O lena e tuʻuina atu le polokalama i totonu o le faʻasalaga o le masini.
  6. Matou te faʻafesoʻotaʻi le fesoʻotaʻiga micro-USB o le telefoni ma le uaea USB o le PC ma se uaea.
  7. A maeʻa ni nai sekone, lea o le a manaʻomia mo le masini e fuafua i le faiga, o le toe tusia o vaega o lona manatua o le a otometi lava ona amataina, sosoo ai ma le faʻatumu o le tulaga o le tulaga i le pito i lalo ole fenum Flash Toole.
  8. I le maea ai o le talosaga, o se faamalama e faamaonia ai le manuia o galuega e aliali mai. "Tatalo OK". Alu ese mai le PC ma amata le masini i le uuina lea o le ki "Mana" sina umi nai lo le masani.
  9. Faatali mo le sii mai o le Android toe faʻaleleia.
  10. I lenei firmware ua maeʻa. Aʻo leʻi faʻaauau le faʻaogaina o le masini, e tatau ona e filifilia le OS (mo se faʻataʻitaʻiga, faʻafesuiaʻi le gagana faʻaoga i le "Faʻatonu") ma toe faʻafoʻi faʻamatalaga mai tagata faʻapitoa pe a manaʻomia.

"Sueina"

I se tulaga pe a le amataina le masini i le Android, e tautau i luga o le seevae, taʻavale i luga o le cyclically and so on, o lona uiga, ua avea ma se "brick" matagofie, ae leai se galuega, o le a mafai ona e taumafai e toe faʻafoʻisia lona polokalama e ala i Flashstool e tusa ai ma faatonuga o loʻo i luga.

Afai, peitaʻi, o le faʻataʻitaʻiga mo le toe faʻasologa o vaega e manatua ai SAUNOAGA O le faʻaaogaina o le polokalame e le maua ai se iuga poʻo se mea e sese, tatou te taumafai e faʻaliliu faʻamaumauga mai ata i vaega uma e aunoa ma se faʻasesega faʻatasi ma le faʻamamaina muamua o le mea mulimuli. Matou te faia uma parakalafa o loʻo i luga o faʻamatalaga mo le toe faʻafouina o Android, ae i le laasaga numera 4 matou te tuua ai le pusa siaki e leʻi faʻaaogaina SAUNOAGA ma filifili FlashTul mode "Faʻaleleia faʻamalosi".

I se tulaga pe a le amataina le taualumaga o le toe tusia o vaega e ala i le SP Flashstool, ma / poo le masini o loʻo faʻamatalaina i "Pule Sili" pei "MediaTek DA USB VCOM" (atonu e sili atu "MTK USB PORT"), e tatau ona muamua aʻo lei fetaui ma le talosaga faʻatali mo le fesoʻotaʻiga o le masini, aveese le batini mai le Lenovo A328 ma faʻasalaʻi le ki "Tusi -". O le umiaina o le ki, tatou te faʻafesoʻotaʻi le uaea e fesoʻotaʻi i le PC ma le microUSB fesoʻotaʻiga a le telefoni. Alu "Tusi -" E mafai ona e maeʻa ona amata le faʻatumuina o le pusa o le Flash.

Afai ma le auala o loo taua i luga (faamaumau vaega o le "Faʻaleleia faʻamalosi") e le aumaia ai taunuuga - matou te faʻaaogaina le polokalama ile faiga "Faatulaga uma + Download". Aua nei galo, o lenei fofo o le a manaomia ai le vaeluaga ina ia toe faʻaleleia pe a maeʻa. "NVRAM", o le mea lea tatou te faʻaaogaina ai le faatulagaga atoa e avea o se toe auala mulimuli!

Metotia 3: Infinix FlashTool Faʻaaogā

O se faʻaoga faʻapitoa ma faigofie na faia i luga o le faʻavae o le SPSSTool talosaga. Infinix FlashToollea e faʻaaoga lelei mo le Lenovo A328 firmware. O le meafaigaluega e mafai ai ona e viliina vaega o manatuaina o masini i se tulaga e tasi - "Faʻaleleia faʻamalosi", o lona uiga, faatasi ai ma le muaʻi faatulagaina o eria. A o faʻapipiʻiina, e mafai ona faʻaaogaina ia lava pusa faʻatasi ma le OS aloaia mo le faʻataʻitaʻiga e pei o le avetaavale moli, o loʻo faʻamatalaina i le faʻamatalaga o le auala muamua o le manipulation.

Download le Infinix Flash Tool mo le Lenovo A328 Smartphone Firmware

I le faʻataʻitaʻiga o loʻo i lalo, o loʻo faʻatulagaina le faʻatulagaina o le polokalama, lea e faʻavae i luga o le fono aloaia a le Android version S322 для Леново А328, но дополнительно оснащена средой восстановления TWRP и возможностью быстрого получения рут-прав на аппарате без использования сторонних приложений. O le faʻaaogaina o le fofo ua folasia e mafai ona avea ma uluai laasaga lelei mo le toe faʻaleleia atili i fono a le Fono e le aloaia, o le a talanoaina i lalo.

Faʻafou le fomaʻi fesuisuiai ma aʻa-aia ma le TWRP mo Lenovo Idea Telefoni A328

  1. Faʻapipiʻi faamaumauga ma faʻaaogaina le Infinix FlashTool ma le firmware, faʻapipiʻi ia i latou i ni lisi tuusaʻo.

  2. Faʻamalo le aoga i le tatalaina o le faila. "flash_tool.exe".

  3. Matou te utaina se faʻasalalau faila i le Infinix Flash Tool e ala i le kilikiina o le ki "Sueli"

    ona faʻamatalaina lea o le auala i le vaega i le matalama o le Matalama o loʻo tatalaina.

  4. Toto "Amata".

  5. Ua maeʻa ona tape, Lenovo A328 e fesoʻotaʻi atu i le uaea USB o le komepiuta.

  6. Afai o le avetaavale "MTK Preloader" faʻapipiʻi saʻo

    o le faʻasalalauga ona toe tusia ai lea o vaega manatua o A328 o le a amata otometi lava.

  7. Mo le siakiina o le OS setup installation i totonu o le masini, ua faʻapipiʻiina le talosaga ma le alualu i luma.

    E leai se mea e tatau ona e faʻalavelaveina ai le faiga mo le faʻaaogaina o faila ata i le mafaufau loloto o le masini!

  8. O loʻo matou faʻatali mo le faʻatulagaina o le masini komepiuta i le telefoni - o le faʻaalia o le faʻamatalaga faʻaaliga "Download Ok".

  9. Ave ese le masini mai le PC ma amata i le kiliki ma uu le ki o sina mea laitiiti "Mana". O le faʻamuamua e sili atu le umi nai lo le masani, ae mulimuli ane o le a faʻaaogaina le polokalama Android.

  10. I le tulaga lautele, o le firmware o le A328 samoa mai Lenovo e ala i Infinix FlashTool ua maeʻa, e mafai ona e fuafuaina le faatulagaga o le polokalama (filifili le gagana faʻalea, taimi, ma isi), ona faʻaaoga lea o le OS faʻapipiʻi mo lona faʻamoemoe.

Afai e te manaʻomia aʻa-aia tatau:

  1. Talo le telefoni ma faʻanofo i TWRP. O le faʻalauiloaina o le toe faʻaleleia o aganuʻu o loʻo faia i le auala lava lea e tasi e pei o le "nuu" toe faʻaleleia o le siosiomaga - o se paʻu puupuu (mo le 2-3 sekone) matua "Meaai"ona lua uma lea "Tusi". Pe a aliali mai se logo "Lenovo" tatala le ki - a maeʻa ni nai sekone o le a faʻaalia le televise o le TVRP.
  2. Matou te vaʻaia se elemene "Swipe ia Faʻataga Faʻamasinoga" kiliki saʻo "Toefaʻatonu" i le autu autu o le toe faʻaleleia. Ona sosoo ai lea ma le tap "Faiga".
  3. Tago i le faamau "Aua le Faʻasalaga" i luga o le lau ma le ofo e faʻapipiʻi "TWRP App" (mo le faʻataʻitaʻiga i le fesili, e leai se aoga o lenei mea faigaluega). Le isi a matou maua le talosaga faʻapitoa: "Faʻatutu Super SU Nei?". Faʻatoaga le ki "Swipe ia Faʻamau".
  4. O le iʻuga, o le A328 o le a toe faʻaleleia. Sue i le papamaa Android icon "SuperSU Installer" ma tamoe i lenei mea faigaluega. Tapu le faamau "Taaalo"O le a tatalaina ai le itulau o le pule o root-rights SuperSU i le Google Play Market. Toto "FUAFUAGA".
  5. O loʻo matou faʻatali mo le siiina mai o le afifi o mea fou, ona oʻo lea i le faaiuga o lona faʻatulagaga. Tago i le faamau "Tatala" i luga o le itulau o le SuperSU itulau i le Google Play Store.
  6. I luga o le ata muamua o le pule o pule e tatala, tap "Amata". I lalo o le faʻaaliga o le manaʻomia e faʻafouina le faila faila, kiliki "Faaauau". Le isi, filifili "Masani".
  7. O le faagasologa o le sii mai ma le faʻapipiʻiina o vaega e manaʻomia mo le mauaina o faʻatagaga Superuser e faʻamaeʻaina e ala i le faʻaalia o se faʻamatalaga e uiga i le manaʻomia ona toe faʻafouina le masini - kiliki Toe toe fai. A maeʻa ona toe faʻafouina, matou te maua se masini e maua ai aʻa ma aia fou o SuperSU.

Metotia 4: Le aloaia (aganuʻu) fausia le Android

Talu ai ona o le Lenovo A328 o se faiga e le masani ai, ma le faamatuuina atu o polokalama mo le faaleleia o polokalama mo le faataitaiga ua faamutaina e le tagata gaosi oloa, o tagata atamai e mananao e faaliliu ma faafouina lona vaega telefoni feaveai na o le filifiliga - e faapipii se fomaʻi (custom) firmware. O ia ituaiga o masini komepiuta mo le mamanu na fausia ai se numera tele ma e ala i suʻega, o lona uiga, faʻapipiʻi ma suʻe suʻega eseese, e mafai ona maua e tagata taʻitasi le faʻapitoa talafeagai mo i latou lava.

Lalo o laʻasaga e tolu e sili ona lauiloa ma e talafeagai mo le faʻaaogaina i aso taitasi i le aganuʻu Lenovo A328. O le faʻatulagaina o toetoe lava o faʻaleleia uma fofo ua faia i le auala lava e tasi - e ala i le pasia o ni laasaga se lua.

Laasaga 1: Faʻatu le TWRP

O le toe faʻaleleia o TeamWin (TWRP) faʻafouina le toe faʻaleleia o le meafaigaluega autu lea mo le faʻapipiʻiina o soʻo se aganuʻu i le ata faataitai o le atamai, o le mea muamua e tatau ona fai pe afai e te filifili e sui i se faiga na fausia pe faʻapipiʻiina e isi tagata atinaʻe o loʻo faʻaogaina le masini ma le siosiomaga faʻamaonia.

Faʻafouina le toe faʻaleleia o le img-image version 3.2.1 mo le faʻatulagaina i le faʻataʻitaʻiga i le fesili, e mafai ona e faʻafesoʻotaʻi:

Faʻafou le TeamWin Recovery (TWRP) mo le Lenovo IdeaPhone A328 Smartphone

E tele filifiliga e maua ai le TVRP i le Lenovo A328. E mafai ona e mulimuli i faatonuga "Metotia 3" faʻapipiʻiina o se firmware aloaia, e aofia ai le toe faʻaleleia o aganuʻu, faʻatulagaina i luga i le tusiga.

O le isi auala aoga mo le faʻaeʻeina o le faʻaleleia o le toe faʻaleleia o le faʻaaogaina lea o le SP FlashTool. Ina ia faia le taʻaloga i lenei version, o le ae manaʻomia le faʻasalalau faila mai le afifi faʻatasi ma le firmware aloaia, e maua mai i luga o le fesoʻotaʻiga i luga aʻe o le img-image o le siosiomaga ma faʻasologa:

Faitau atili: Faʻatūina le toe faʻaleleia o aganuʻu e ala i le SPPS Tool

Ma e mafai foʻi ona faʻaleleia le toe faʻaleleia o aganuʻu e ala i faʻaaogaga Android faʻapitoa. Mafaufau i auiliiliga le auala e faʻapipiʻi ai le TWRP i le Lenovo A328 faʻaaogaina se mea faigaluega ua taʻua Rashr.

O le metotia e le manaʻomia ai se komepiuta e faʻatino, ae e tatau ona mauaina avanoa taua i le telefoni!

  1. Matou te toe faʻaleleia le faʻatusa "TWRP-3.2.1-0-A328.img" I le aʻa o le mafaufau loloto o le masini.
  2. Faʻatonu le talosaga [ROOT] Rashr Flash Tool mai google mapmarket.

    Download Rashr Flash Tool e faʻaleleia le faʻaleleia o aganuʻu i luga o le telefoni Lenovo IdeaPhone A328

  3. Matou te amata Rashr, matou te tuʻuina atu e avea ma avanoa o le Superuser.
  4. Faʻasalalau i le lisi o vaega o galuega tauave i le mata o le meafaigaluega ma alu i "Toe maua mai le tusi".
  5. Matou te maua i le lisi tatala o faila ma faila le ata o le TVRP ma paʻi i lona igoa. Matou te faʻamaonia le talosaga na maua e faʻaaoga ai le faila filifilia e ala i le taina "IOE".
  6. O le taimi lava lena, o le vaega manatua o loʻo i ai le siosiomaga e toe faʻaleleia ai o le a soloia ma faʻamaumauga mai le ata ma o le a faʻaosofia oe e toe faʻafou i le toe faʻaleleia. Toto "IOE" ma o se taunuuga tatou te maua le avanoa i le TWRP.
  7. E tumau pea le faʻatinoina o ni nai faʻagasologa mo le faʻaogaina atili i le faʻaaogaina o galuega o le toe faʻaleleia o suiga. Filifili le atunuʻu Rusia e ala ile tapeina o le ki "Filifili Gagana" I luga o le ata muamua pe a uma le faʻalauiloaina, faʻaalia e le siosiomaga, ona matou fesuiaʻi lea o le ki "Faataga le Suiga" i le taumatau.

Laasaga 2: Faʻasaoina o le aganuʻu

Ma le isi, o faatonuga mo le faapipii tuusaʻoina o firmware le aloaia i le Lenovo A328 e tutusa ma toetoe lava o ituaiga uma o fonotaga a le komiti na fetuunai mo le faaaogaina i luga o le ata. O le a matou auiliiliga auiliili o le muamua o le Android-shell application i le gauai a le tagata faitau - MIUI 9, o le mea o totoe o le a le na o se mea e masani ai, o le mea lea e manaomia ai le aʻoga mo le suʻesuʻe ma i le lumanaʻi i le lumanaʻi e tusa lava po o le a le faʻatulagaga masani.

MIUI 9 (Android 4.4.2)

O le mea lea, o le firmware muamua e le aloaia, e tatau ona gauai atu i ai tagata o le Lenovo A328 o se ata matagofie ma lelei. MIUI 9faʻavae i le Android 4.4.2. MIUI mo le masini o loʻo fesiligia o loʻo faʻafeiloaʻi e le tele o 'au o faʻailoga, ma i luga o luga o upega tafaʻilagi o poloketi latou te tuʻuina atu e mafai ona e mauaina ma sii mai ai ituaiga eseese o le polokalama ua faʻamaonia.

Faitau atili: Filifilia o le firmware MIUI

O le faʻataʻitaʻiga o loʻo i lalo e faʻaaogaina ai se fale faʻavae MIUI V9.2.2.0fetuunai mo masini Lenovo A328 e tagata o le polokalama Multirom.me. Lisi e sii mai lenei afifi:

Download MIUI 9 faʻamaumauga masani mo le Lenovo IdeaPhone A328 Smartphone