Faaaogaina o loto mai VK Emoticons

Google Play o se auaunaga aoga tele mo le maimoaina ma le siiina mai o polokalama aoga, taaloga ma isi tusi talosaga. Pe a faʻatau ma matamata i le faleoloa, e amanaʻia e Google le nofoaga o le tagata faʻatau ma, e tusa ai ma lenei faʻamaumauga, fai se lisi talafeagai o oloa e avanoa mo le faʻatauina ma le download.

Sui le atunuu ile Google Play

E masani lava, e manaʻomia e sui o mea tau masini Android ona sui lo latou nofoaga i Google Play, aua o nisi oloa i totonu o le atunuʻu atonu e le avanoa mo le siiina mai. E mafai ona faia lenei mea e ala i le suia o tulaga i totonu o le Google Account lava ia, poʻo le faʻaaogaina o faʻapitoa faʻapitoa.

Metotia 1: Faaaogaina o le IP Change Application

O lenei metotia e aofia ai le downloadina o se talosaga e suia ai le tuatusi IP ole tagata. Matou te manatu o le sili ona lauiloa - Hola Free VPN Proxy. O loʻo i ai i le polokalame galuega uma e manaʻomia ma e avanoa e aunoa ma se totogi i le Play Market.

Faʻasolo mai le Hola Free VPN Proxy mai le Google Play Store

  1. Faʻatau le talosaga mai le fesoʻotaʻiga i luga, faʻaeʻe ma tatala. Kiliki i le atigipusa o le atumauga i le pito i luga tauagavale ma alu i le lisi o filifiliga.
  2. Filifili soʻo se atunuʻu o loʻo avanoa "Leai se totogi"Mo se faʻataʻitaʻiga, o le Iunaite Setete.
  3. Saili Google Play i le lisi ma kiliki i luga.
  4. Kiliki "Amata".
  5. I le faamalama pop-up, faʻamaonia le fesoʻotaʻiga e faʻaaoga ai le VPN i le kiliki "Lelei".

A uma ona faʻatino uma laasaga o loʻo i luga, e tatau ona e faʻamalo le natia ma tape faʻamaumauga i totonu o le polokalama o le Play Market. Mo lenei:

  1. Alu i le telefoni ma filifili "Talosaga ma Faʻamatalaga".
  2. Alu i "Talosaga".
  3. Saili "Google Market Market" ma kiliki i luga.
  4. Le isi, e tatau i le tagata faʻaoga ona alu i le vaega "Manatua".
  5. Kiliki le ki "Toe faʻafou" ma Clear Cache e faʻamalo le faʻaoga ma faʻamaumauga o lenei talosaga.
  6. O le alu i le Google Play, e mafai ona e vaʻaia ua avea le faleoloa ma atunuu lava e tasi na tuʻuina e le tagata faʻaoga i le VPN.

Vaʻai foi: Faʻasagaina VPN-faʻafesoʻotaʻiga i luga o masini Android

Metotia 2: Suiga Seti Faʻamatalaga

Ina ia suia le atunuu i lenei auala, e tatau i le tagata faʻaoga ona i ai se pepa faletupe e faʻapipiʻi i se Google, pe manaʻomia ona faʻaopoopo i le faagasologa o le suia o tulaga. Pe a faʻaopopo se faʻafanua, o le tuatusi o le fale o loʻo faʻaalia, ma o totonu o lenei atigipusa e te ulufale ai i le atunuu o le a mulimuli mai i luga o le Google Play store. Mo lenei:

  1. Alu i "Totogi totogi" Google Pleya.
  2. I le lisi e tatala ai, e mafai ona e vaʻaia se lisi o faafanua e fesootaʻi ma tagata faʻapitoa, faʻapea foʻi ma faʻaopoopo mea fou. Kiliki "Isi Totogi Faʻasalaga"e alu e sui se pepa faletupe o loʻo i ai nei.
  3. O se laupepa fou o le a tatalaina i totonu o le masini, lea e te manaʻomia e tapuni ai "Suiga".
  4. Alu i le lisi "Nofoaga", suia le atunuu i soo se isi lava ma ulufale i le tuatusi moni i totonu. Ulufale le code CVC ma kiliki "Toe faafou".
  5. O lenei Google Play o le a tatalaina le faleoloa o le atunuu na faʻaalia e le tagata faʻaaoga.

Faamolemole ia matau o le atunuu i luga o le Google Play o le a suia i totonu o le 24 itula, ae e tele lava itula e alu ai.

Vaʻai foi: Aveese se metotia totogi i le Google Play Store

O se isi auala o le faʻaaogaina lea o le Fesoasoani Fesoasoani Maketi, lea e fesoasoani foi e aveese le faʻasaʻoga i suiga o le atunuu i le Play Market. Ae ui i lea, e tatau ona manatua i lona mafaufau, e tatau ona maua aʻa ona aia tatau mo lona faʻaaogaina i luga o le telefoni.

Faitau atili: Maua aʻa i luga o le Android

O le suia o le atunuu i le Google Play Store e le sili atu ma le faatasi i le tausaga, o lea e tatau ai i le tagata faʻaaoga ona mafaufau ma le totoʻa e ala ia latou faʻatau. O faʻasalalauga faʻasaga lona tolu, faʻapea foʻi ma faʻamaumauga faʻamaumauga a Google, o le a fesoasoani i le tagata faʻaaoga e suia le atunuu, faʻapea foi ma isi faʻamatalaga talafeagai mo le faatauina mai i le lumanai.