Faʻafefea ona mafai le Adobe Flash Player i le Google Chrome browser


Adobe Flash Player o se tagata taʻutaʻua mo le taʻalo i mea o lola, lea e tumau pea lona talafeagai i lenei aso. I le le mafai, o le Flash Player ua uma ona faʻapipiʻiina i le Google Chrome web browser, peitaʻi, afai e leʻo galue le faʻamatalaga meli i luga o saite, o le a le mafai e le tagata taalo ona gasegase i masini.

E le mafai ona aveese se plugini mai Google Chrome, ae, pe a tatau ai, e mafai ona mafai pe le atoatoa. O lenei faiga e faʻatinoina i luga ole itulau o le pulega faʻapipiʻiina.

O nisi tagata faʻaaoga, alu i le 'upega tafaʻilagi ma mea e fiafia i le meli, e ono fetaiaʻi ma se mea sese o loʻo taina le anotusi. I lenei tulaga, e mafai ona i ai se mea sese i luga o le mata, ae o le tele o taimi e logoina ai oe o le Flash Player e le atoatoa. O le faʻafitauli e faigofie: faʻamalosia le mono i le Google Chrome browser.

Faʻapefea ona mafai le Adobe Flash Player?

Faʻatoaga le masini i Google Chrome i auala eseese, ma o le a talanoaina uma i lalo.

Metotia 1: Faaaogaina o Google Chrome Settings

  1. Kiliki i le ki o le lisi i le tulimanu pito i luga taumatau o le masini, ona alu lea i le vaega. "Faʻatonu".
  2. I le faamalama e tatala, alu i lalo i le pito o le itulau ma kiliki le ki. "Faaopoopo".
  3. Pe a faʻaalia e le pusa isi faʻaopoopo, saili le poloka "Tulaga faalilolilo ma le saogalemu"ona filifili lea o se vaega "Seti Faʻasinomaga".
  4. I le faamalama fou, filifili le mea "Flash".
  5. Faʻatino le faasee i le tulaga galue i "Puni Flash i luga o nofoaga" suia i "Talosaga e le aunoa (fautuaina)".
  6. I se faaopoopoga, sina laʻitiiti i le poloka "Faataga", e mafai ona e setiina mo fea nofoaga o le a galulue ai pea Flash Player. Ina ia faaopoopo se 'upega tafaʻi fou, i le kiliki saʻo i luga o le ki. "Faaopoopo".

Metotia 2: Alu i le lisi taʻavale o le Flash Player e ala i le pusa o le tuatusi

E mafai ona e alu i le lisi o le puleaina o galuega e faʻaaoga ai le faʻapipiʻi o loʻo faʻamatalaina i le metotia i luga i se ala e sili ona puupuu - na o le ulufale atu i le tuatusi e manaʻomia i le tuatusi o le upega tafailagi.

  1. Ina ia faia lenei mea, alu i Google Chrome i le sootaga lenei:

    chrome: // faatulagaga / content / flash

  2. O le laupepa e faʻaalia ai le lisi o le polokalama Flash Player plugin, o le mataupu faavae e tutusa lelei lava e pei ona tusia i le auala muamua, amata i le lima o laasaga.

Metotia 3: Enable Flash Player pe a uma le suiga i le 'upega tafaʻilagi

O lenei auala e mafai ona mafai pe afai ua uma ona e faʻagaoioia le plug-in i totonu o tulaga (silasila i auala muamua ma le lua).

  1. Alu i luga o le 'upega tafaʻilagi lea e maua ai le malamalama Flash. Talu mai le taimi nei mo Google Chrome e te manaʻomia i taimi uma le tuʻuina atu o le faatagaga e taʻalo ai i totonu, e tatau ona e kiliki i le ki "Kiliki ina ia mafai ai e le masini" Adobe Flash Player "".
  2. I le isi taimi, o le a faʻaalia se faamalama i le pito i luga o le pito i luga o le masini, ma faailoa atu ia te oe o se saite patino o loʻo talosagaina se faatagaga e faʻaaoga ai le Flash Player. Filifili se faamau "Faataga".
  3. I le isi taimi e sosoo ai, o Flash malamalama o le a amata ona taʻalo. Mai le taimi nei, pe a toe fesuiaʻi i lenei 'upega tafailagi, o le a otometi le aunoa le Flash Player e aunoa ma se fesili.
  4. Afai e leai se fesiligia pe faapefea ona galue le Flash Player, e mafai ona e faia ma le lima: ia fai lenei mea, kiliki i le ata i le tulimanu pito i luga "Faamatalaga o le Nofoaga".
  5. O le isi lisi o lisi o le a faʻaalia i luga o le pusa e te manaʻomia e maua ai le aitema "Flash" ma seti se tau faataamilo i ai "Faataga".

I le avea ai o se tulafono, o auala uma ia e faʻagaoioia ai le Flash Player i Google Chrome. E ui i le mea moni o loʻo taumafai e suia atoa le HTML5 mo se taimi umi, o loʻo i ai pea le tele o faʻamatalaga malamalama i luga o le Initaneti, lea e le mafai ona toe gaosia e aunoa ma le faʻapipiʻiina o le Flash Player.