Ammyy Admin 3.6

Afai e te manaʻo e faʻafesoʻotaʻi vave i se komepiuta, ona mafai lea ona fesoasoani le faigofie faigofie o le AmmyAdmin. O le polokalama o loʻo i ai galuega masani e mautinoa ai le talafeagai o le galuega i se komepiuta mamao.

Matou te fautuaina e vaʻavaʻai: isi polokalama mo fesoʻotaʻiga mamao

Ammyy Admin o se tasi o mea masani masani e tuʻuina atu ai i le tagata faʻapitoa se fesoʻotaʻiga faigofie ma le faigofie ma le faʻatulagaina o galuega mo le galue i se komepiuta mamao.

Telefoni mamao

Muamua, Ammyy Admin ua mamanuina mo le pulea mamao o se komepiuta, ma o lona uiga autu o le mautinoa lea o le galuega atoa ma se komepiuta.

Ma i lenei tulaga, o le a avanoa uma galuega a le polokalama.

Faʻatonuina le tuʻufaʻatasia

Faʻaaogāina o fesoʻotaʻiga, e mafai ona e faʻagaoioia se tele o galuega aoga e mautinoa ai le talafeagai o le galuega ma se komepiuta mamao. Mo se faʻataʻitaʻiga, o iinei e mafai ai ona e faʻaaogaina le kilipaina o se komepiuta mamao, o lea e mafai ai ona e faʻafesuiaʻi faʻamatalaga e faʻaaoga ai le laupapa laupapa.

E le gata i lea, o faʻamatalaga e uiga i le komepiuta a le kalani o loʻo maua iinei, i le mea e mafai ai ona e suʻeina le faʻaogaina o le komepiuta i luga o le komepiuta faʻatonutonuina, o le a le faʻataʻitaʻiga ma le faʻamatalaga.

Pule o faila

Mo le fesuiaiga o faila i le va o komepiuta, o se mea faigaluega faapitoa ua taua o le "Pule Faila".
O iinei e mafai ona e kopiina, tape pe toe tuʻuina faila i luga o le komepiuta o le kalani ma le komepiuta a le tagata.

Pau le faʻafitauli o lenei pule o le leai o se lagolago mo le galuega Dtag & Drop. O le mea lea, ina ia mafai ona kopiina le faila, e tatau ona e faʻaaoga le F5.

Talanoaga leo

E i ai se leo e talanoa ai mo le tagata faʻatautaia e fesootai ma le kalani. O le faʻatinoga e faʻaaogaina e ala i le kilikiina o le fetaui tutusa i le meafaigaluega o le faamalama o le pule.

Soo se faamalama mo talanoaga faalelei e le o saunia. O le mea lea, o le liliu atu ia te oe e vave mafai ona fesootai ma le kalani.

Pau lava le mea manaʻomia mo lenei mea o le i ai o se masini faaleotele leo ma failauga.

Lisi fesoʻotaʻiga

Mo le teuina o faʻamatalaga e uiga i komepiuta o tausia, e mafai ona e faʻaaoga le tusi tuatusi.

O le tusi o loʻo faʻaaogaina le auala sili ona faigofie. O iinei e mafai ona e faʻaopoopo i ai tagata faʻafesoʻotaʻi ma vaega. O le mea lea, e mafai ona e teuina faʻamaumauga i vaega mo galuega sili atu ona talafeagai ma fesoʻotaʻiga.

Faʻafesoʻotaʻiga

Ina ia mautinoa le vave ma le faigofie o le galuega ma se komepiuta mamao, pe a fesoʻotaʻi atu i ai, e mafai ona e setiina se tasi o auala e maua, lea e filifilia e fuafua i le saoasaoa o le Initaneti.

Mama

  • O le lisi o gagana fesoʻotaʻi lagolago o le Rusia.
  • Laititi faila faila
  • Malosiaga e galue o se auʻaunaga
  • Tusi faʻafesoʻotaʻi
  • Le mafai ona fesiitaʻi faila

Faʻafitauli

  • O le fesoʻotaʻiga e manaʻomia ai le faʻamaoniga i le komepiuta mamao
  • E le lagolagoina le pule o le faila i le tosoina o faila mai le tasi vaega i le isi

E ui lava i lona faigofie ma nisi o galuega faatino, AmmyAdmin e mafai ona avea ma fesoasoani sili i le galue ai ma se komepiuta mamao. O le mafai ona faʻatautaia le polokalame e avea o se 'auʻaunaga o le' auʻaunaga faʻapitoa o le a fesoasoani i tagata mai le manaʻoga e faʻaauau pea ona faʻafesoʻotaʻi.

Download Ammyy Pule mo le leai o se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

LiteManager Splashtop AeroAdmin Sodesk

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
AmmyAdmin o se polokalama e leai se totogi mo le mauaina o se komepiuta mamao lea e le o vaevaeina i vaega o tagata o tausia ma faʻamau.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Ammyy
Tau: Faʻatau
Toa: 1 MB
Gagana: Rusia
Version: 3.6