Sketchup 2018 18.0.12632

Mo le faʻaogaina lelei o se komepiuta, e le lava le faiga o le faagaoioia o le polokalama - e toetoe lava a tatau i taimi uma ona faʻaogaina i ni nai polokalame. E masani ona i ai se manaʻoga e faʻatino le toe faʻaaogaina - aveeseina o se polokalama. E uiga uma i le muamua, ma e uiga i le lona lua, i le faʻataʻitaʻiga o le Windows 10 o le a tatou taʻuina i le aso.

Faʻatinogaina o le polokalama ma le faʻaaogaina i le Windows 10

O Microsoft e le o le tausaga muamua lea e taumafai e liliu a latou fanau i se fofo "uma i le tasi" ma le "matau" le tagata na o ia lava ia oloa. Ae ui i lea, o le faʻatulagaina ma le faʻaaogaina o polokalama i le Windows 10 e faʻataunuʻuina e le gata i ona tulaga faʻavae, ae faʻapea foʻi ma le fesoasoani o isi punaoa ma isi polokalama tumaoti, i le faasologa.

Vaʻavaʻai foi: E fia le avanoa avanoa e ave e le Windows 10

Polokalame faʻapipiʻi

O le 'upega tafailagi o le fausiaina o le' upega tafailagi ma le Faleoloa a Microsoft, lea o le a matou talanoaina mulimuli ane, na o le pau ia o punaoa saogalemu o le polokalama. Aua le faʻaaogaina ni polokalama mai nofoaga taufaasese ma mea e taʻua o faila faila. I le mea aupito sili, o le ae maua se faʻaaogaina le lelei o le galue, pe sili atu foi le faʻaaogaina, i le mea sili ona leaga - o se siama.

Metotia 1: Upega tafailagi aloaia

Pau lava le faigata i lenei auala o le faʻapipiʻiina o talosaga o le sailia lea o le upega tafaʻilagi aloaia. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi le masini ma le Google poʻo le Yandex sailiili mo le fesoasoani ma ulufale i le fesili i le faʻaaogaina o le faʻataʻitaʻiga i lalo, mulimuli ane e tatau ona e filifilia le filifiliga talafeagai i taunuuga o galuega. O le tele o taimi e muamua ai o ia i luga o le lisi.

app_name nofoaga aloaia

I le faaopoopo atu i sailiga masani, e mafai ona e faasino i se vaega faapitoa i luga o la matou upega tafaʻilagi, lea e aofia ai iloiloga o polokalama sili ona lauiloa ma le le lelei. O nei tusiga uma e faʻamaonia, ma o le mea lea e saogalemu ma saʻo le fesoʻotaʻiga o fesoʻotaʻiga e taʻitaʻia ai itulau mai 'upega tafaʻilagi aloaia aloaia.

Faʻamatalaga o polokalama i Lumpics.ru

  1. I le mauaina o le upega tafaʻilagi aloaia a le tagata na te faia le polokalama e te fiafia i ai i soo se auala faigofie, download i lau komepiuta.

    Manatua: O le faila e teu ai le faila e tatau ona fetaui ma le faʻauiga o Windows o loʻo e faʻaaogaina, ae faʻapea foi lona loloto. Ina ia maua lenei faʻamatalaga, faitau ma le faaeteete le faʻamatalaga ile itulau download. O faʻapipiʻi i luga ole Initaneti e tele lava ina lautele.

  2. Alu i le faila i le mea na e teuina ai le faila faʻapipiʻi ma kiliki lua e faʻalauiloa ai.
  3. Faʻafeiloaʻi tuutuuga o le maliega o laisene, ia e faamasani ma oe, faʻamautinoa le auala mo le faʻapipiʻiina o vaega o le komepiuta, ona mulimuli mulimuli lea i musumusuga a le Faʻasalalau Faʻatonu.

    Manatua: Faitau ma le faʻaeteete faʻamatalaga o loʻo tuʻuina atu i laʻasaga taʻitasi o le faʻatulagaina. E masani lava, e oo lava i polokalame na sii mai mai tusitala aloaia e tele naua, pe, i se isi itu, e le mafaamatalaina, latou te fautuaina le faatuina o le komipiuta lona tolu. Afai e te le manaʻomia, ia e teena e ala i le siakiina o mea e fetaui i ai.

  4. Faitau foi: Le auala e faʻapipiʻi ai siaki free, masini komepiuta, Microsoft Office, Telegram, Viber, WhatsApp i luga o lau komepiuta

    A maeʻa le faʻapipiʻi, tapuni le faamalama o le faʻapipiʻi ma, pe a manaʻomia, toe amata le komepiuta.

Metotia 2: Faleoloa a le Microsoft

O le faleoloa aloaia a le Falemeli o loʻo mamao pea mai le lelei, ae o le seti masani o talosaga e manaʻomia e le tagata masani o loʻo i ai. E aofia ai Telegram, WhatsApp, Viber, ma le aufaʻasalalauga lautele VKontakte, Odnoklassniki, Facebook, Twitter, Instagram, ma le aufaasālalau, ma sili atu, e aofia ai taaloga vitio. O le faʻatulagaga algorithm mo soʻo se polokalame e faapenei:

Vaʻai foi: Faʻatauina le Faleoloa a Microsoft i le Windows 10

  1. Tatalaina le Faleoloa a Microsoft. O le auala pito sili ona faigofie e faia ai lenei mea e ala i le lisi. "Amata"lea e mafai ona e maua ai lona igoa faʻapea foʻi ma se fale faʻapipiʻi.
  2. Faʻaoga le pusa saili ma maua le talosaga e te manaʻo e fai.
  3. Faitau faʻamataʻuga o taunuuga o sailiga ma kiliki i luga o le mea e fiafia i ai oe.
  4. I luga o le itulau ma le faʻamatalaga, lea o le a foliga mai o le Igilisi, kiliki le ki "Faʻamau"

    ma faatali mo le talosaga ina ia sii mai ma faapipii i lau komepiuta.
  5. I le maea ai o le faʻapipiʻi faʻapipiʻi, o le ae mauaina se faʻamatalaga.

    O le tusi lava ia e mafai ona faʻalauiloaina e le gata mai le lisi "Amata", ae saʻo mai le Faleoloa, i le kiliki i luga o le ki o loʻo aliali mai "Talosaga".
  6. Vaʻai foi: Install Instagram on computer

    O le siiina mai o polokalame mai le Faleoloa a Microsoft o se auala sili atu ona faigofie nai lo latou lava sailiga i luga o le Initaneti ma le faʻatulagaina o tusi lesona mulimuli ane. Pau lava le faafitauli o le leai o se avanoa.

    Vaʻai foi: O fea e faʻapipiʻi ai taʻaloga mai le Faleoloa a Microsoft

Faʻaaoga polokalama

E pei foi o le faʻapipiʻiina, faʻapipiʻiina le komepiuta i le Windows 10 e mafai foi ona faia i ni auala se lua, e lua uma o lona uiga o le faʻaogaina o meafaigaluega faʻavaomalo. Ma le isi, mo nei faʻamoemoega, e mafai ona e faʻaaogaina ma isi polokalama faʻapitoa.

Metotia 1: Faʻasea Polokalama

I le taimi muamua, matou te tusia soo e uiga i le auala e faʻamalo ai talosaga ma le fesoasoani a le komipiuta faʻapitoa, ona faʻataunuʻuina lea o le faʻaleleia atili o le faʻaaogaina o faila ma faila lē tumau. Afai e te fiafia i se auala faapena e foia ai le faafitauli o le aso, matou te fautua atu ia e faitauina mataupu nei:

Faʻamatalaga auiliili:
Polokalama e aveese polokalama
Faʻaeʻeina o masini ma CCleaner
Faaaogaina le Revo Uninstaller

Metotia 2: "Polokalama ma Vaega"

I ituaiga uma o Windows o loʻo i ai se meafaigaluega faʻapipiʻi mo le aveesea o polokalama ma faʻasaʻo mea sese i lana galuega. O le asō, ua na ona tatou fiafia i le mea muamua.

  1. E amata le vaega "Polokalama ma Vaega" uu le piano "VA + R"ulufale i le poloaiga i lalo, ona kiliki lea o le ki "Lelei" pe kiliki "UI".

    appwiz.cpl

  2. I le faamalama e tatala, saili i le lisi o tusi talosaga le tasi e te manaʻo e tape, filifili ma kiliki le ki "Aveesea"i luga o le pito i luga.
  3. Faʻamaonia ou faʻamoemoe i se faamalama pop-up i le kiliki "Lelei" ("Ioe" poʻo le "Ioe", e faalagolago i le polokalame faapitoa). O isi faʻasalalauga i le tele o mataupu e faia otometi lava. O le maualuga o mea atonu e manaʻomia mai ia te oe o le mulimuli lea i uunaiga i le faamalama "installer".

Metotia 3: "Taamilosaga"

Elemene o Windows, e pei ona talanoaina i luga "Polokalama ma Vaega"ma faatasi ma i latou "Lisi Pulea", i le "pito sili ona sefulu" e faasolosolo lava ina mou atu i tua. O mea uma na faia ma la latou fesoasoani i lomiga muamua o le OS e mafai ona faia nei i le vaega "Taimi". O polokalama e le faʻaaogāina e leʻo se faʻasalaga.

Vaʻai foi: E faʻapefea ona tatala le "Panel Control" i le Windows 10

  1. Taumafai "Filifiliga" (faʻaaogā i luga o le lisi taʻavale "Amata" poʻo "FAʻAVAE + I" luga o le piano).
  2. Skip i le vaega "Talosaga".
  3. I le lisi "Talosaga ma Vaega" Siaki le lisi o talosaga uma faʻapipiʻiina e ala i le faapipii i lalo,

    ma maua le mea e te manaʻo e tape.

  4. Filifili e ala i le kiliki, ona kiliki lea i le ki o loʻo aliali. "Aveesea"ona sosoo ai lea ma le tasi.
  5. O nei gaioiga o le a amataina ai le faagasologa o le polokalama, lea e faalagolago i lona ituaiga, o le a manaʻomia ai lau faʻamaoniga pe, i se isi itu, o le a faia i le taimi faʻapitoa.
  6. Vaʻai foi: Aveese Telegram Messenger i PC

Metotia 4: Amata le Menu

O polokalame uma e faʻapipiʻiina i luga o se komepiuta po o le komepiuta ma le Windows 10, alu i le lisi "Amata". E mafai ona e ave faʻasaʻo saʻo mai iina. Ina ia faia lenei mea, mulimuli i laasaga nei:

  1. Tatala i luga "Amata" ma maua i le lisi lautele o tusi talosaga e te manaʻo e tape.
  2. Kiliki i luga o lona igoa i le kuki saʻo (kiliki i luga) ma filifili "Aveesea"makaina i se lapisi.
  3. Faʻamaonia ou faʻamoemoega i se faamalama pop-up ma faatalitali mo le aveeseina e faamaea.
  4. Manatua: I se tulaga e le masani ai, o se taumafaiga e aveese le polokalama e ala i le lisi "Amata" amataina le faalauiloaina o le vaega masani "Polokalame ma vaega", o le galuega na matou talanoaina i le Metotia 2 o lenei vaega o le tusiga.

    I le faaopoopo atu i le faasologa lautele o polokalame o loo tuuina atu i le lisi o le Windows 10 amataga, e mafai foi ona e aveesea soo se tasi oi latou i totonu o le tui, pe afai e faapipiʻi se tasi i le "Amata". O le algorithm o gaioiga e tutusa - saili se mea e le tatau ai, faʻafesoʻotai le pāmatamata i luga, filifili le filifiliga "Aveesea" ma tali ioe i le fesili e foia.

    E pei ona mafai ona e vaʻaia, e tusa ai ma le faʻavasegaina o polokalama a le Windows 10, ma faʻatasi ai ma isi tagata atinaʻe, ona ofoina atu ai lea o isi filifiliga nai lo le faʻapipiʻi.

    Vaʻai foi: Faʻafefea ona aveese Mail.ru ma IObit oloa mai PC

Faaiuga

O lenei ua e iloa mea uma e mafai, ma sili atu ona taua, filifiliga saogalemu mo le faʻapipiʻiina ma le faʻaleleia o polokalama i le Windows 10. O metotia na matou mafaufauina o mea ia o loʻo atinaʻeina le polokalama faʻatautaia ma le polokalama faʻaogaina o loʻo latou ofoina atu ai. Matou te faʻamoemoe o lenei tusiga e aoga mo oe ma a maeʻa ona faitauina e leai ni fesili e totoe.