Faʻaaogaina ata i Picadilo

I lenei iloiloga pe faʻapefea ona toe faʻaaogaina ia ata e faʻaaoga ai le faʻataʻitaʻiga kalapu free Picadilo. Ou te manatu ua mananao tagata uma ia sili atu le matagofie o lana ata - o lona paʻu e lamolemole ma vevela, o ona nifo e papaʻe, e faamamafaina ai le lanu mata, i se tulaga lautele, e foliga mai ai foliga o le ata i totonu o se mekasini lauiloa.

E mafai ona faia lenei mea e ala i le suʻeina o meafaigaluega ma faʻavasega ese auala faʻafefiloi ma faʻamautuina i luga o Photoshop, ae e le talafeagai i taimi uma pe afai e le manaʻomia e galuega faʻapitoa. Mo tagata masani, e tele meafaigāluega eseese mo ata o le tagata lava ia, i luga o le initaneti ma i le faiga o polokalama komepiuta, o se tasi ou te aumaia i lou mafaufau.

Mea e maua i Picadilo

E ui i le mea moni o loʻo ou taulai atu i le toe faʻaleleia, ae o Picadilo o loʻo aofia ai foʻi meafaigaluega mo le faʻatautaiga o ata faigofie, aʻo lagolagoina le tele-window (o lona uiga, e mafai ona e ave ni vaega mai le tasi ata ma sui i le isi).

Meafaigaluega faʻataʻitaʻi autu:

  • Toe faʻaaogaina, selesele ma sui se ata po o sona vaega
  • Faʻasalaga o le susulu ma le eseesega, lanu o le lanu, paleni paʻepaʻe, leo ma saturation
  • Filifiliga saoloto o nofoaga, o meafaigaluega faʻatau togafiti faʻanoanoa mo filifiliga.
  • Faʻaopoopo le faʻaupuga, ata o ata, lanu vali, atavali.
  • I le Effects tab, i se faaopoopoga i aafiaga e mafai ona faaaoga i ata, o loo i ai foi le avanoa o le lanu lanu e faaaoga ai pupuni, tulaga ma le fefiloi o lanu lanu.

Ou te manatu e le faigata ona taulimaina le tele o filifiliga e faʻataʻitaʻia ai: i soo se tulaga, e mafai ona e taumafai i taimi uma, ona e vaʻavaʻai i le mea e tupu.

Ata toe faʻaleleia

O mea uma e mafai ona faia i le toe faʻaaogaina o ata e aoina i luga o se isi laupepa o Picadilo - Retouch tools (o le icon i le ituaiga o patch). E le o se mea e sili ona aoga i luga o le ata, ae e le faigofie ona e faʻaaogaina ia foliga o ou foliga, e faʻafefe ai maunu ma maanuminumi, e mama ai ou nifo, ma o ou mata e susulu pe suia foi lanu o ou mata. E le gata i lea, o loʻo i ai le tele o avanoa e tuʻuina atu ai se "laei" i luga o foliga - lipstick, paʻu, mata ataata, mascara, susulu - e tatau i teine ​​ona malamalama i lenei mea nai lo aʻu.

O le a ou faʻaalia nisi o faʻataʻitaʻiga na ou taumafai ai ia te au lava ia, na o le faʻaalia o le gafatia o nei meafaigaluega. Faatasi ai ma isi, afai e te manaʻo ai, e mafai ona e suʻeina oe lava.

Muamua, seʻi tatou taumafai e fai se lamolemole ma e oʻo lava i le paʻu ma le fesoasoani o le toe faʻaleleia. Ina ia faia lenei mea, e tolu meafaigaluega a Picadilo - Airbrush, Concealer (Corrector) ma le Un-Wrinkle (Wrinkle Removal).

A maeʻa ona filifilia se meafaigaluega, o loʻo iai avanoa mo oe, i le avea ai o se tulafono, o le telē o le afa, le malosi o le mamafa, le tikeri o le suiga (Fade). E le gata i lea, o soʻo se mea faigaluega e mafai ona aofia ai i le "Eraser", pe afai ua e alu i se isi nuʻu ma e manaʻomia ona faasaʻo mea ua uma ona faia. A maeʻa ona e faʻamalieina i le taunuʻuga o le faʻaaogaina o le ata ua toe filifilia, ia kiliki le "Apply" button e faʻaaoga ai suiga ma fesuiaiga i le faʻaaogaina o isi pe a manaʻomia.

O suʻesuʻega pupuu i nei meafaigaluega, faapea foi le "Eye Brighten" mo "malamalama" mata, na mafua ai le taunuuga, lea e mafai ona e vaaia i le ata oi lalo.

O le mea lea na ou maua ai se ata e masani ona lelei, ae le o Hollywood nifo (aua le sailia le Initaneti mo ni ata i luga o le talosaga "nifo leaga", i le ala) ma faaaoga le meafaigaluega "Teeth Whiten" (nifo mafiafia) . E mafai ona e iloa le iʻuga i le ata. I loʻu manatu, lelei tele, aemaise lava le manatu e le sili atu i le minute le umi na ou alu ai.

Ina ia mafai ona faʻapolopolo le ata na toe faʻaogaina, kiliki le button checkmark i le pito i luga tauagavale, o avanoa e maua i le format JPG ma tulaga lelei, faʻapea foi i le PNG e aunoa ma le leai o se lelei.

I le aotelega, afai e te manaʻomia se kopi e leai se totogi i luga o le initaneti, ona avea lea o Picadilo (avanoa i le http://www.picadilo.com/editor/) o se auaunaga sili mo lenei mea, ou te fautuaina. I le auala, o iina e mafai ai foi ona e faia se fatuga o ata (na o le kiliki i le "Alu i le Picadilo Collage" button i le pito i luga).