Faʻafefea ona alu i fafo lau tala i le Play Market

Ina ia faʻaaoga lelei le Maketi Taʻavale i luga o lau masini Android, muamua lava, e te manaʻomia le fatuina o se Google account. I le lumanaʻi, atonu ei ai se fesili e uiga i le suia o le teugatupe, mo se faʻataʻitaʻiga, ona o le leiloloa o faʻamaumauga pe a faʻatau pe faʻatau atu se gaioiga, mai le mea e te manaʻomia e tape ai le teugatupe.

Vaai foi: Fausia se tala ma Google

Matou te o ese mai le tala i le Play Market

Ina ia faʻamaonia se tala i se telefoni po o se papa maʻa ma poloka ai le avanoa i le Play Market ma isi auaunaga a Google, e tatau ona e faʻaaoga se tasi o taiala nei.

Metotia 1: Faʻamolemole mai le teugatupe pe afai e le o iai le masini

I le tulaga o le leiloa po o le gaoi o lau masini, e mafai ona e tatalaina lau teugatupe i le faʻaogaina o se komepiuta, ma faʻamaonia au faʻamatalaga i Google.

Alu i le google account

  1. Ina ia faia lenei mea, ulufale i le numera o le telefoni e fesoʻotaʻi ma lau faʻamatalaga poo lau imeli imeli i le pusa ma kiliki "Lisi".
  2. Vaʻai foi: Faʻafefea ona toe faʻaleleia se upega tafaila i lau Google account

  3. I le isi pusa, faʻafesoʻotaʻi le uputatala ma toe fai le ki. "Lisi".
  4. A maeʻa lena, e amata le itulau i faʻamaumauga, faʻaoga i le masini masini ma faʻapipiʻi talosaga.
  5. I le pito i lalo, saili le mea "Suʻesuʻega Telefoni" ma kiliki "Taualumaga".
  6. I le lisi e aliali mai, filifili le masini lea e te manaʻo e alu ese mai le tala.
  7. Toe ulufale mai i lau faʻamatalaga o lau tala, sosoo ai ma se laasaga e "Lisi".
  8. I le itulau e sosoo ai i le parakalafa "Alu i fafo mai lau telefoni feaveaʻi" kiliki le faamau "Logo". A maeʻa, i luga o le telefoni filifilia, o le a faʻavaivaia auaunaga Google uma.

O le mea lea, a aunoa ma le i ai o se gaioiga e te maua, e vave ona e tatalaina se tala mai ia te oe. O faʻamaumauga uma e teuina ile tautua a Google o le a le avanoa mo isi tagata faʻaoga.

Metotia 2: Faʻaliliuina le upega tafaʻilagi o tala

O le isi filifiliga lea o le a fesoasoani ia te oe e alu ese ai mai le Market Market e auala mai i le saite ua faʻamaonia mai i le metotia muamua.

  1. Tatala Google i soʻo se suʻesuʻega talafeagai i luga o lau komepiuta po o le polokalama Android ma e teu ai i lau faʻamatalaga. O le taimi lenei i luga o le itulau autu o lau teugatupe i le tab "Saogalemu ma le Ulufale" kiliki "Saini i totonu o le Google Account".
  2. O le isi mea e tatau ona e alu i le lisi "Upu".
  3. I totonu o le faamalama e aliali mai, ia ulufale i lau upega tafaoga nei ma kiliki "Lisi".
  4. A maeʻa lena, e lua koluma o le a faʻaalia i luga o le itulau mo le ulufale atu i se upu fou. Faaaoga ia le itiiti ifo ma le valu tagata o mataupu eseese, fuainumera ma faailoga. A uma ona e ulufale mai i luga, kiliki "Suia le upu motusia".

O lenei i luga o masini taʻitasi ma lenei tala o le a mataala e manaʻomia ona e ulufale i se igoa fou fou ma le upega tafailautusi. O le mea lea, o Google uma auaunaga ma au faʻamatalaga o le a le avanoa.

Metotia 3: Alu ese mai lau masini Android

O le auala pito sili ona faigofie pe'āfai e i ai sau gaioiga e te maua.

  1. Le tatalaina le tala, tatala "Faʻatonu" i luga o le telefoni ona alu ai lea "Faamatalaga".
  2. O le isi mea e tatau ona e alu i le lisi "Google"lea e masani lava i le pito i luga o le lisi ile parakalafa "Faamatalaga"
  3. Faʻalagolago i lau masini, atonu e eseese avanoa mo le nofoaga o le tape faʻamalo. I la matou faataitaiga, e tatau ona e kiliki "Aveese le teugatupe"pe a maeʻa o le a soloia le teugatupe.
  4. A maeʻa lena, e mafai ona e faia se mea saogalemu i le fale gaosi oloa pe faʻatau lau masini.

O metotia o loʻo faʻamatalaina i le tusiga o le a fesoasoani ia te oe i tulaga uma i le olaga. E taua foi le iloa o le amataina i le lomiga o le Android 6.0 ma le maualuga, o le tele o faamaumauga ua faamaumauina o loo faamaumauina i le mafaufau o le masini. Afai e te faia se taotoga e aunoa ma le tapeina muamua i le lisi "Faʻatonu", pe a liliuina, o le a manaʻomia lou ulufale i lau tala faʻamatalaga e amata ai le gaioiga. Afai e te faimalaga lenei meataitasi, e tatau ona faʻaaluina le tele o taimi e aloese ai i le faʻamatalaga o faamatalaga, poʻo le tulaga sili ona leaga, o le a manaʻomia lou aveina o lau telefoni i se nofoaga faʻatagaina mo le tatalaina.